Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

Despre Zip Travel de la un membru al RomStudyAbroad

Text preluat de pe grupul RomStudyAbroad

M-am gandit sa va scriu si eu, nu de alta dar atunci cand se ofera informatie despre o agentie, tre' sa dam informatia cat mai completa...

Si eu sunt printre "fericitii" care a plecat cu faimoasa si mai ales "profesionista" echipa de la ZIP! Si sa va zic ceva: am plecat din Bucuresti si am semnat un contract dupa ce am fost asigurata de toata lumea,adica de toata echipa cea profi de la ZIP ca plec pe segmentul "food and beverage". Ei si ce credeti ca am facut cand am ajuns in SUA? Am frecat WC-uri, bai si altele, adk am fost ceea ce se numeste in romaneste "femeie de serviciu"...sau varianta englezeasca de housekeeper. Si daca i-am sunat si le-am zis, au zis ca ei, sarmanii, nu aveau de unde sa stie:( si ac tre' sa stau acolo sa imi onorez contractu', nu conteaza ca sunt alergica la chimicale sau ca ma durea spatele de la aplecaturi de innebuneam!

Ca sa nu vbim ca si la ZIP lumea se inscrie si in iunie, ca nu-i intereseaza pe ei daca iti iei viza sau nu, mai importanti sunt banii pe care si-i atrag de pe urma fiecarui candidat inscris, indiferent ca acesta se retrage pe parcurs...sau nu isi ia viza!

Si hai sa va spun si de biletul de avion, ca asta este o alta poveste! Au incercat sa imi vanda un bilet Bucuresti-Milan-Miami cu 1000Euro! Bilet pe care l-am gasit la GTS cu...300Euroi mai ieftin!Era vorba de aceeasi companie-Alitalia si aceeasi data, 5 iulie!

Asa ca...mai depinde poate si de noroc, eu stiu? Dar ZIP-ul pentru mine este taiat de pe agenda agentiilor W&T din Bucuresti! As recomanda si eu Student Travel, mai toti care au plecat cu ei au fost destul de ok ca job-uri! Dar de fiecare data...depinde! Oricum daca stii engleza la un nivel mai bun un pic decat mediu, te descurci si la fata locului, si iti bagi picioarele in ea de agentie-asta a fost cazu' meu, k altfel innebuneam!

Ah, si sa nu crezi ca am fost singura pagubita de Zip! Au mai fost si alte 12 romance cu mine, numai ca unele nu sunt pe acest grup, iar altele nu au chef sa mai comenteze:)

Acestea fiind spuse, sper sa iti gasesti agentia potrivita si sa gusti din experienta americana! Merita, crede-ma!

Numai bine,

A voastra Eliza

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

nici eu nu va recomand aceasta agentie

Eu am fost in Baleare intermediata de aceasta "faimoasa "agentie. Ei percep taxa de inscriere si te asigura prin minciuni, desigur, ca vei primi oferta intr-o luna. Contractul cu ei a fost incheiat pt 400 roni la inscriere (in martie 2009) si 200 de euro la primirea contractului de munca din strainatate- pe 3 luni. Desigur ca m-am trezit in iulie fara confirmare,cu banii dati si cu nervii pana la cer. M-am dus si m-am certat cu DL Romeo Mosoiu director Zip travel aici in Buc care tot ameninta pe forumuri pe cei care spun adv despre agentia asta, iar in 3 zile mi-a venit cik acel contr de munca - desigur ca din acel moment nu mai puteam sub nicio forma sa lucrez 3 luni pt ca ma apuk iarna.Era o foaie scrisa pe jum cu perioada, salariul si o semnatura pe kre in paint o faceam de o mie de ori mai frumoasa. Postul era pe curatenie si l-am acceptat din lipsa cronica de bani. Desi "contractul" era pe 2 luni eu a trebuit sa dau toata suma stipulata pt 3 luni, adik 200 de euro. Ajunsa acolo, domnii de la zip nici makr nu te intreaba dak ai ajuns cu bine sau dak ai pb, cum spun ei k te asista pe toata durata programului. Acolo angajatorul mi-a spus clar k, dak nu-mi fac treaba bine, sa-mi iau hartiile si sa plec la mine in tara. Si cik program pt studenti..ii doare fix acolo unde e urat sa se spuna..Alegeti sa fiti intermediati de catre cunostinte, sau de ce, nu,kutati-va singur locuri de munca dak vreti ceva in Europa.

Lipsa totala de profesionalism la Zip Travel

Nu apelati la aceasta agentie Zip Travel, indiferent daca ea este pozitionata in Bucuresti, Cluj-Napoca sau orice alt oras din tara.

Oameni lipsiti de scrupule,lipsa totala de profesionalism.Am mai colaborat cu mai multe agentii de tursim din Ro, dar ca cei de la Zip Travel nicaieri nu am intalnit.

Nu vreau sa intru in detalii fiindca incep sa imi aduc aminte de ei precum un VIS-URAT,si nu are rost sa imi stric ziua.

Ce este de RETINUT- daca sunteti STUDENTI sau TURISTI dornici de calatorii NU APELATI la ZIP TRAVEL pentru servicii, deoarece sunt sanse mari sa fiti dezamagiti de asa zisele servicii prestate de acest "chiosc" in tursim.

Iar in incheiere un mesaj pentru conducerea Zip Travel:

Sper sa fiti tratati in viata EXACT  cum v-ati tratat/ cum tratati oamenii care va calca pragul usii.

Normally louboutin uk,

Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.

Normally louboutin uk,

Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.

With guaranteed product

With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.

With guaranteed product

With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.

Coach is a leading American

Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.

Coach is a leading American

Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.

coach factory online is

coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.

coach factory online is

coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.