american experience
am tot citit parerile voastre despre american experience si m-am speriat! pana acum, eu una auzisem doar de bine despre ei- ca ar fi cei mai seriosi, ca s-ar ocupa de tine si inainte si dupa ce ajungi acolo. dar acum... daca nu ei, atunci cine?
American experience = mare prostie
am citit si eu o gramada pe forumuri si am zeci de prieteni care au fost in state cu diferite firme. nu stiu care e situatia in alte orase dar in Iasi astia de la american experience dau tzeapa fara sa clipeasca.eu am fost in state de 3 ori cu alta firma...Adira Work&Travel. nu ma intereseaza sa fac reclama dar s-au comportant destul de bine cu mine,si ce e cel mai important nu am avut nici un fel de probleme.de asta am mers de 3 ori cu firma asta si am dus si multi prieteni la ei. asta cu publicitatea...de la american experience...este doar ca sa prinda in plasa cat mai multi studenti dar e naspa sa ajungi in state sa nu ai unde dormi sau sa nu ai loc de munca. poate mai au si joburi bune dar daca din 10 stud la 3-4 le da tzeapa e foarte mult pt ca ar tyrebui si ei sa stie ca o veste proasta circula de 10 ori mai repede decat una buna
Interexchange
Buna!
De Adira am auzit si eu inainte dar stiu ca ei lucreaza cu Interexchange ca sponsor si sunt mult mai mici ca CIEE si nu au atat de multe joburi si bine platite. Cand am fost eu aveau joburi mai putin multumitoare decat Student.
Penibil
Mi se pare cam dubioasa parerea asta a ta si pozitia pe care o adopti fata de Adira si de aceea sunt tentat sa cred ca nu prea e pe bune comentariul asta al tau dar nu de asta postez aici.
Si eu cunosc diferite persoane care au fost cu mai multe firme, am fost si eu personal cu una ( nu dau nume ) si toate au plusurile si minusurile lor dar din cate am auzit oameni care se apropie mai bine de tine, care te ajuta si care iti stau la dispozitie gasesti doar la una si aceea e firma despre care se vb aici cel mai mult. Nu cred ca exista firma care sa vrea sa traga teapa( cuvant care ar trebui definit pentru ca multi nu prea stiu sa-l foloseasca ), mai ales daca vrea sa mai activeze pe piata Work and Travel si de aceea nu prea cred acuzele care le aduci tu American Experience sunt indreptatite.
De neseriozitate ai auzit, atunci?
Sunt firme care, in schimb, nu-si fac treaba asa cum trebuie. Din fericire se pare ca ai avut parte si de work si de travel fara complicatii:) Ferice de tine, faci parte din cei (cel mult) 20% clienti multumiti ai firmei careea nu-i dai numele, in cazul in care e cea de care se discuta in topicul asta. Fara rautate iti zic, desi am o vaga banuiala ca tu crezi ca vreau sa fiu rautacioasa, gandeste-te ca totusi concurenta se naste din ceva... plusurile unora, deficiturile altora. Si acesti 'altii' poate chiar duc lipsa de ce se cere in domeniu... poate de oameni seriosi, sau de interes, sau de dorinta de a face un lucru ca lumea, daca tot il fac .. In orice caz, domnii AE sunt deficitari rau. Si inca ceva: la noi poate activa absolut orice firma, diferenta o face doar perioada de timp in care reuseste sa o faca.. Tara tuturor posibilitatilor
Normally louboutin uk,
Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.
With guaranteed product
With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.
Coach is a leading American
Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.
coach factory online is
coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.

Re: American Experience
Daca ai auzit de la prieteni care au mai fost cu America Experience si care au fost multumiti, atunci n-are rost sa te iei dupa nemultumitii de pe net. Un client nemultumit face galagie cat zece clienti multumiti.