American Experience sau Student Travel
Sal, prietena mea a reusit sa obtina acordul de principiu de la BRD pt un credit Work and Travel, acum mare dilema American Experince sau Student travel? Cica american da teapa ori cu bani ori cu jobul oferit, cei care au mai fost pot sa imi spuna o parere?...despre Student Travel ce stiti? ei au joburi dar nu au aceea taxa de siguranta ca la American, insa am auzi ca si cu aia nu prea iti da banii inapoi, ce firme mai stiti ce exact sa fac?...maine, 29.03 tre sa aplice musai, astept sugestii mersi.
a trecut ceva timp din 2007
a trecut ceva timp din 2007 cand ai plecat tu..dar vreau sa zic tuturor celor care vor sa plece cu AMERICAN EXPERIENCE sa nu faca prostia asta... sunt niste NENOROCITZI...au mintzit ca au petitie cand defapt nu exista si ma tot puneau sa astept...in final m-au amanat ...adica ca astept din dec2008 pana in oct 2009... acum ma chinui sa imi iau BANII de la ei care si astia cik probabil peste 6luni... NU FACETZI PROSTIA SA DATI BANI ACESTEI FIRME..>>>AE ..
nu aveti incredere in american experience
Va dau un sfat prietenesc, nu faceti prostia pe care am facut-o si eu! Am fost in 2009 in Grecia si si-au batut joc de noi! Am pierdut vreo 700 de euro ca sa ma intorc inapoi acasa ptr ca acolo nu puteai sa traiesti! Sa nu aveti incredere in ei, ne-au mintit pe fata si la sfarsit au zis dati-ne in judecata daca nu va convine! MARE ATENTIE!
pt mary; da tu cu ce ai venit din Grecia :))))))
haha....da tu cu ce ai venit din Grecia...cu autostop-ul...
sau ai venit printr-o croaziera pe mediterana de te-a costat 700 de euro :))
Pentru VOI!!!
pai de ce sa nu il crezi cand deja sunt atatea cazuri care s au intamplat.eu ma gandesc ca nici tie nu ti ar place sa ajungi acolo si sa te vezi pe strada sa nu ai un job pe care tu defapt l-ai platit si ti se cuvine.Nu vreau sa fiu rautacios dar sariti va rog peste ipocrizia asta de 2 bani si daca puteti vreodata ajutati cu un sfat nu cu 3 cuvinte din care reiese o minte egoista!
experienta mea
Hei, intre timp lucrurile s-au mai schimbat...daca voi ati plecat in 2007, acum suntem in 2010 si au trecut 3 veri de atunci...
pentru mine vara anului 2009 a fost cea mai plina vara de pana acum, o experienta incredibila cu bune si si cu mai putin bune, insa fiecare are o experienta unica pentru ca asa pretindem ca suntem, unici...asa k nu vad ce rost are sa luam firmele implicate in acest program si sa le denigram si sa le comparam, pentru ca aici intevine libertatea fiecaruia de a alege. Eu am plecat anul trecut cu American Experience si anul acesta la fel, insa cand s fost vorba sa aleg o firma care sa ma indrume nici macar nu am fost interesata de cati sunt, cati si-au luat "teapa"cum spun majoritatea, pur si simplu m-am indreptat catre ae cu deplina incredere...iar rezultatele au fost fantastice...o vara pe malul oceanului atlantic, excursii pe care le-am visat de mica, sunte de noi prieteni...ganditi-va ca nu au cum sa fie toate bune intr-o vara insa trebuie sa incercati sa filtrati ceea ce ati trait si sa invatati din ceea ce sunteti acolo. Pana si cei care spun ca au avut mari probleme, faptul ca isi dau cu parerea aici inseamna ca au s-au descurcat sa depaseasca obstacolele intalnite, intr-o tara straina, la o varsta frageda, probabil de unul singur, asa k si aici ar trebui sa descoperiti avantajele: v-ati demonstrat voi voua ca sunteti capabili sa va descurcati!!!!banii ii cheltuiti, vara trece insa conteaza pana la urma cu ce ramaneti dupa asa o vara!!!!reflectati la asta putin si veti vedea ca de fapt nu ati fost asa de "tepuiti"cum sustineti!!!
drept concluzie, nu firma pe care o alegeti conteaza in cea mai mare masura , ci voi ca si atitudine !!!!! eu am ales AMERICAN EXPERIENCE de 2 ori si au demonstrat, pe langa informare complexa si completa si o atitudine prietenoasa de fiecare data cand le deschizi usa biroului, le scrii un mail sau ii suni in legatura cu orice problema aparuta. Ati observat ca e cam singura firma de genul acesta care iti asigura cazarea cand ajungi acolo?Am prieteni care au ales American Experience dupa cei de la student Travel i-au anuntat ca vor urma sa isi gaseasca ei acolo cazare, prima sapt stand la un motel din apropiere sau treaba lor...din punctul meu de vedere, cand pleci pentru prima data mai ales, la celalalt capat al lumii, cazarea este un factor decisiv in luarea deciziei de a alaege firma al carei program work and travel e mai bine pus la punct...
cei care in acest an merg in ocean city, ne vedem acolo! celorlalti, o vara peste asteptari!!!
dana
ya? serios? din cauza asta
ya? serios? din cauza asta angajatorii din Camden, Maine nu vor sa mai auda de american experience,sunt buni la reclama si atat
Pentru Dana
Draga dana sa stii ca e bine ca te ai distrat ca ai fost in america excursi si multe altele.Eu nu traiesc in bucuresti in Florasca sa am o vila si 7 masini.Majoritatea studentilor care pleaca au in gand intradevar sa vada ceva nou dar conteaza sa te alegi si cu ceva banuti dupa aceasta experienta.Pentru ca doar nu muncesti 3 luni doar ca sa vezi america.Nu mai traim zilele care sa ne perimta doar distractie si excursii.Si la mine anul acesta 2011 este al doilea an cand ma intorc in america si sunt foarte multumit de companie!!!la fel ca si toata lumea care a ales Zip Travel!am auzit ca si Gts e serioasa.DAR DACA VRETI CEVA SERIOS NU ALEGETI AMERICAN EXPERIENCE CA VA VOR STRICA VACANTA!ASTA E DIN EXPERIENTA UNOR PRIETENI DE AI MEI!mult succes
American Experience sunt cei mai tari
Toata lumea stie ca American Experience sunt cei mai tari...tocmai de aia au si cei mai multi studenti. Prietenii mei au plecat vara asta cu ei in State si la anul ma iau si pe mine. De-abia astept
PROMOTIA WORK AND TRAVEL CLUB 2012! JOBURI SUA 2012!
WORK AND TRAVEL CLUB 2012. SUPER PROMOTIA DE CRACIUN - CELE MAI BUNE JOBURI LA CELE MAI MICI COSTURI!
Mos Craciunul Work and Travel Club!Work and Travel Club a intrat deja în atmosfera de Crăciun și îți oferă cadoul în avans:
Oferta promoțională s-a prelungit până la data de 20 decembrie 2011
Cei care se înscriu în această perioadă beneficiază de următoarele reduceri:
REDUCERE la Taxa de Înscriere: 300 RON (în loc de 200$) - odată înscris poți să-ți selectezi cele mai bune JOBURI în cele mai dorite locații!
REDUCERE la Taxa de Program: 475 $ (în loc de 575$)
Mai mult decât atât, cei care se înscriu în program au acces direct la joburile din baza noastră de date online.
VĂ PUTEȚI ALEGE JOBUL PE LOC FĂRĂ ALTE COMPLICAȚII SAU INTERMEDIARI.
GRABIȚI-VĂ - oferta este valabilă în limita locurilor disponibile!
Acte necesare pentru înscrierea în program:
Copie după buletin
Adeverința de student (în cazul în care facultatea nu o eliberează în timp util atunci o puteți aduce ulterior).Str. Academiei 35-37, sc. B, et. 1, ap. 1, interfon 02,
deasupra magazinului ArmaniProgram:
· Luni – Vineri între orele 9.30 – 18.00
· Sâmbăta între orele 11.00 – 14. 00Tel/Fax: 021.335.08.12
Mobil: 0755.99.77.88
M: info@workandtravelclub.ro
W: www.workandtravelclub.roDate de contact:
- Numar de telefon: 021.335.08.12
- Adresa e-mail sau IM: info@workandtravelclub.ro
oare?
eu fac parte din categoria celor care au luat tzeapa cu jobul.evident de la american experience.nu era cine stie ce job.destul de naspa.dar nici macar pe ala nu mi l-au dat.nu stiu daca vina le apartine exclusiv celor de la AE, sau apartine sponsorului CHI.nu mi-au oferit nici o explicatie.oricum eu nu am mai semnat cu ei.dupa ce mi-au facut nu mai pot sa am incredere in ei, oricat de fain si-ar aranja sediul ala si oricata reclama si-ar face.te asigur ca acele zvonuri sunt cat se poate de adevarate.am auzit de la altii ca ar fi persoane care au fost cu ei si sunt multumiti.ramane sa-i intalnesc si eu.cei pe care i-am cunoscut in state si au mers cu AE sau cu sponsorul lor CHI nu prea aveau cuvinte de lauda pentru ei.cine stie, poate unii chiar au iesit bine.
eu n-am scapat de CHI nici anul asta.chiar daca am incercat sa ii evit, tot cu ei ma duc pentru ca aveau singura oferta de munca acceptabila la momentul respertiv.diferenta e ca partenerul din Romania nu mai este AE.
este posibil ca si alte firme sa traga tzepe, insa eu nu pot sa confirm asta.
Pareri sunt multe, dar prea putini din cei care isi dau cu parerea chiar stiu ceva concret.
Concluziile le tragi singur
oricum, cu orice firma ai merge,inainte sa pleci trebuie sa suni angajatorul direct si sa te asiguri ca vei avea jobul cand ajungi acolo
good luck
Asa este, nu pica niciodata
Asa este, nu pica niciodata rau sa suni angajatorul. Prima data cand am sunat in America am fost foarte stresat... transpiram la telefon si ezitam o gramada pana sunam in sfarsit. Surpriza mea a fost ca m-am inteles bine la telefon. Ideea e ca toti supervizorii si mid-level managers au tot lucrat cu straini si accentul sau acordurile intre "tenses" nu sunt asa o problema, cat timp te inteleg.
Uneori angajatorii contracteaza mai multi studenti decat pot tine, pentru ca un anumit procent n-o sa ia viza. Daca vin mai multi, ori ii primesc pe toti si le scad numarul de ore tuturor, ori nu-i mai primesc pe ultimii.
Sau vara 2007 merge prost si nu sunt clienti. N-o sa te tina pe tine ca-i esti drag, pentru ca mai dragi ii sunt banii.
Daca vrei sa scapi de grija cu "ajung acolo si nu e jobu'" suna-l pe angajator, sa fii sigur ca macar pe tine te primeste.
cine da tzeapa....?
Prea putin conteaza cu ce firma romaneasca ai mers in state, o data ce ajungi acolo. Ce de aici nu prea au mare lucru de zis, nu intereseaza pe numeni de ei...asa ca nu ei iti dau tzeapa (cel putin in 99% din cazuri nu is ei implicati); pur si simplu li s-a zis si lor o chestie care nu mai e valabila apoi. Nu ar trebui sa-i condamni pe cei de aici ca jobul nu era ok...eventual e de vina sponsorul. De cei din Romania depinde relatia cu sponsorul, cat de repede is fac treaba, cat de multe sfaturi iti dau si...cam atat.
Eu anul trecut am fost cu cei de la Adira, care lucreaza cu Interexchange, si pot spune ca am fost multumita de ei...E adevarat ca de job n-am fost foarte incantata, dar asa e ca un fel de loterie...daca ai noroc e bine, daca nu...vezi tu cum te descurci. Dar cei de la Interexchange s-au ocupat de noi...am auzit cazuri care au avut probleme cu angajatorul dupa ce au ajuns in state, au vb cu sponsorul si intr-o sapt aveau alt job, tot prin intermediull Interexchange...
Nu stiu ce sa te sfatuiesc in leg cu cele 2 firme...ca eu am auzit si lucruri bune si lucruri rele despre fiecare. Anul asta eu merg cu AE...nu neaparat ca imi place de ei, dar au fost cam singura optiune pe care am avut-o pentru locul in care vreau sa merg. Oricum, indiferent ce firma alegi, fi pregatit sa te astepti la orice...
Tzeeeeeeeaaaapaaaaa
Deci astia care mai incercati sa sustineti AE, nu o mai faceti, ca nu aveti dreptate, dak toate firmele din ROM reusesc sa-si programeze studentii la ambasada, cu o luna-doua inainte de inceperea contractului, atunci AE reuseste sa te programeze la ambasada cu 10 dupa ce ti s-a inceput contractul de munca, si pe urma descurcate cum poti, sau in loc de un job normal, pe care l-ai ales si ai mai si dat cu 100-200 dolari mai mult, dupa ce astia te pica cu programarea la ambasada, pierzi si jobul, si ori te lasa balta,ori mai au ei joburi din alea la fabrici de conserve,unde nu vezi nici lumina zilei si nici bani.
Oameni dak vreti sa vedeti America luativa o croaziera de banii astia prin america, si va simtiti boier, nu rob, ceea ce creaza Work and Travel si ii mai ajuta si AE.
Credeti-ma, mie cand mi-a zis sa nu incerc cu AE, ca sunt niste tzepari, nu a crezut, ziceam ca asa o firma nu are cum sa te traga in tzeapa, CREDETI-MA.... AMERICAN EXPERIENCE POOOOOAAAATEEEEEEEEEEEEEEEE... Dupa ce vad banii, uita toti de tine, doar din reclame trimise pe mail mai auzi de ei. TZEEEEEAAAAPAAAAAAAAAAA
Buna! Sunt de acord cu
Buna!
Sunt de acord cu tine pana la un punct. DA, CATEGORIC AE sunt niste tepari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am fost cu ei in primul an, iar cei din Iasi sunt cei mai mari tepari. Al doilea an am fost cu alta firma si situatia a fost cu totul alta.
Lucrul cu care nu sunt de acord din ce ai spus, este ca programul Work and Travel te face sa te simti rob. Asta nu e adevarat. Acest program are beneficiile lui dar din pacate, firme ca AE au reusit sa strice renumele si frumusetea acestui program. Abia al doilea an am vazut si eu ce inseamna cu adevarat sa traiesti ca un american, sa castigi bine, sa iti faci prieteni si sa vizitezi locuri minunate. Eu recomand acest program tuturor, dar MARE ATENTIE la firma cu care plecati. CATEGORIC NU AE!!!!!!!!!!!!
pe scurt,sponsorii de viza
pe scurt,sponsorii de viza nu au cum sa iti dea tzeapa cu job-urile,tzepele le dau firmele din romania intotdeauna,intrebati la ambasada bucuresti daca un student este procesat de sponsor in SEVISi ca full program daca nu raspund ca job-ul sa fie ok sau sa ofere alt job studentului.asta numesc eu informare buna,dupa 1 sezon cu brgwork stiu ce inseamna sponsor de viza,sevis,importanta i94,samd
exact
ma gandeam si eu ca asta ar fi o posibila explicatie, ca angajeaza mai multi decat trebuie.consider insa ca e o metoda perversa pentru a-si asigura acest risc.
stii, e ca la avion.rezerva cu 3% mai multe locuri decat ofera capacitatea avionului, pentru ca intotdeauna renunta cam 3% din oameni la rezervarile facute.
insa aici consecintele sunt mult mai grave in cazul unui "over booking" si de cele mai multe ori sunt suportate de catre studenti
oricum , toate aceste
oricum , toate aceste lucruri se pot evita daca SUNI ANGAJATORUL DIN TIMP.
sau macar un mail
merciii'
asta si am de gand sa fac, bineinteles...k nu e mama la agentie sa`mi asigure ce e mai bun,inteleg dak mai apar nereguli,eu sunt optimista,de 2 saptamani si cv am fost la targ si tot astept rezultatul final. pot suna la nr de telefon al hotelului afisat pe net? cu cine cer,stiu doar numele mic al celui care mi`a luat interviu :D,of si chiar vroiam sa sun sa fiu lamurita! u in ce stat ai fost Rares 1 oara cu AE? si nu ti`ai gasit alt job? eu deja m`am abonat la un newsletter si ma informeaza zilnic cu joburile din atlantic city :),deci la telefon cu cine sa cer din staff-ul imens de middle si top :D managers??
ah..si sponsorul este
ah..si sponsorul este CIEE...
eu trebuia sa lucrez undeva
eu trebuia sa lucrez undeva langa niagara(NY).cand am ajuns acolo am aflat ca nu mai au joburi disponibile.am suntat la sponsorul CHI si mi-au gasit alt job in sandusky, ohio.job super naspa, locatie pe masura.deci pana la urma s-a rezolvat treaba, doar nu asa cum as fi vrut. eu am pus aceasta problema pe seama proastei comunicari intre CHI si american experience.cred ca vina e impartita.
daca pleci cu AE, banuiesc ca oferta e tot de la CHI.daca vrei sa contactezi angajatorul, trebuie sa ai job offer.foaia aia cu toate informatiile despre job.daca nu ti-au dat-o la inerviu, trebuie sa le ceri una celor de la AE.ei trebuie sa o aiba.
pe job offer, in partea de sus sunt informatiile despre locatie(adresa, contact, etc.)
trebuie sa ai o persoana de contact, un mail si un numar de telefon. acolo trebuie sa suni. te sfatuiesc sa o faci, si sa o faci din timp, mai ales daca mergi in atlantic city.
cel care ti-a luat interviul e probabil doar un intermediar.tu trebuie sa vorbesti direct cu angajatorul.de obicei pe job offer e trecut ca si contact managerul firmei unde o sa lucrezi.
ai avut noroc :)
Desi poate ti se pare ciudat ca-ti spun asta, ai avut noroc ca nu ai ramas in Niagara...poate la prima vedera pare ceva cool si interesant, eu acolo am fost anul trecut si pot spuna ca nu m-as intoarce pentru nimic in lume....orasul e mic si uitat de lume, neingrijit, sunt doar cateva hoteluri si foarte putini studenti straini (comparativ cu alte zone), deci e foarte greu sa convingi pe cineva sa te angajeze, pt ca nu sunt obisnuiti sa lucreze decat cu localnici. Eu am obtinut jobul prin Interexchange la ceva hotel obscur ... destul de slab comparativ cu majoritatea. Iar pe langa toate acestea, de pe la inceputul lui septembrie toata zona parca devine pustie (stiu ca si in alte zone sa imputineaza turistii la sf. sezonului, dar nu chiar asa), deci trebuie sa fi foarte-foarte norocos sa ai ce lucra dupa prima sapt din sept.
da, este posibil.mai ales
da, este posibil.mai ales pt. ca eu nu lucram chiar la niagara.lucram in Grand Island.dar era destul de fain.studenti o gramada.nu te plictiseai.in schimb in ohio(sandusky) era plictiseala.studenti putini(cel putin in zona unde stateam eu).job naspa(housekeeping).
sa nu crezi ca m-am enervat doar asa pt. ca m-au trimis altundeva.problema e ca acea locatie era si mai naspa decat niagara.mult mai naspa, dupa parerea mea.
dar no, n-ai la ce sa te astepti mai bine daca te inscrii in luna mai si ajungi in state pe 2 iulie, cum, foarte inspirat fiind, am facut eu.
eu sunt entuziasmata..;))
da,sponsorul a fost schimbat ,este CIEE.Ink nu am primit rezultatul cu job offer :), eu as putea sa fiu acolo pe 15 iunie am inteles ca altii pleaca si mai tarziu, deci eu as avea un atuu ,sa spun asa. la interviu chiar a fost ok si a fost si supervizorul care se va ocupa de noi,din cate am inteles. Eu am fost atrasa de oferta lor ,si nu as fi ales un restaurant mic nici dintr un lant trendy, nici nu stiu cum m am hotarat,mi`a venit pe moment si sper sa fie bine; a fost alegerea mea nu m`a constrans nimeni :)asa k eu sunt optimista dar si nerabdatoare sa primesc raspunsul 1 merci Rares ,vara aceasta unde pleci? mult noroc tuturor..;)
nu stiam ca au schimbat
nu stiam ca au schimbat sponsorul.sau poate lucreaza cu amandoi.oricum, nu trebuie sa te sperii.se mai intampla.eu nu am reusit sa contactez angajatorul inainte sa plec.daca as fi facut-o probabil ca lucrurile ar fi stat altfel.pe langa asta, eu am plecat singur in state si nu aveam la cine sa apelez.ar fi ok daca ai avea ceva cunostinte pe-acolo prin jur.in cazul in care s-ar intampla ceva.oricum, repet, nu te stresa pt. ca nui asa mare lucru sa te descurci in state.e mai usor decat cred multi. daca pleci in 15 iunie, n-ar trebui sa ai probleme.
eu ma duc in virginia beach.as fi vrut si eu in atlantic city dar n-am gasit oferte.si in cazul meu a fost o alegere spontana.de fapt jobul a aparut doar la job fair.zona klumea din cate am inteles.oras mare, plaja ....
mai vb
si anul acesta ce vei face?
si anul acesta ce vei face? eh pai vezi,ai plecat tarziu. eu cred k mi `as fi luat bagajele si ma duceam la new york,rezolvam eu cu cazarea...hmmm americanii ar trebui sa se simta norocosii ca venim noi la ei..nu invers ca ei ne`au recrutat si vai ce oportunitati ne ofera {sst,dar asta ramane intre noi,sa nu dezvaluiti nimanui :))} daca stim cum sa ne vindem imaginea suntem entuziasti si creativi si aplicam ,orice e posibil!!! am o multime de exemple pt voi la cerere ;))
anul acesta voi lucra cel
anul acesta voi lucra cel mai probabil ca si cashier la un restaurant hardee's.salariu decent.oportunitati de second job destule. ai dreptate, americanii ar trebui sa se simta norocosi ca mergem la ei.dar nu trebuie sa uitam ca e un schimb reciproc avantajos.altfel n-ar mai merge nimeni nu?ei ne ofera experienta si banii, noi le oferim viata nostra pt. 3 luni.hhh.glumeam. anul asta o sa fie altfel.am o gramada de prieteni care pleaca si ei.deci, in caz de necaz, am unde sa plec.anul trecut nu era nimeni.acum sunt o gramada.toata coasta de est, de la myrtle beach pana la atlantic city.
super
eu astept nerabdatoare rezultatul! eu voi fi in atlantic city next to brigantine, ocean beach, myrtle beach ;)...d`abia astept :).am vb cu oameni care lucreaza in atlantic city : indieni, rusi,polonezi, americani... sunt f. dragutzi si e o placere sa conversezi cu ei, la fel au spus si ei de mine si k as fi persoana potrivita pt mediul de acolo :P ma surprins sa "intalnesc" acolo acest amestec de culturi si consider ca fiecare aduce cate un plus din personalitatea si cultura lor...sa nu mai iau in calcul p romanii nostrii, care sunt extraordinari ;),fara falsa modestie :P. Am inteles ca si angajatorii te trateaza cu respect si consideratie ,atata vreme cat ii tratezi si u,mi se pare corect! U Rares,ti`ai ales jobul ,cand te vei prezenta la ambasada? :)
cred ca undeva prin
cred ca undeva prin aprilie.trebuie sa sa platesc ultima rata(640$) ca sa miste americanii formularul DS.oricum, nu ma stresez mult in legatura cu interviul.chiar deloc.il consider mai mult o formalitate pt. ca am mai fost in state si am si ceva medie pe anul 2, deci...
singura problema este data la care voi ajunge in state, care depinde de cat de repede imi voi da examenele.nu s-a aprobat sesiune speciala, asa ca trebuie sa vorbim noi cu fiecare prof in parte, si sa-i convingem sa accepte.undeva prin 20 iunie cred ca o sa plec.
tie ti-au promis un job anume? sau vor hotari ei acolo?
eu am fost la targul de
eu am fost la targul de joburi si m`au intrebat dak vreau sa fiu hostess, ideea e ca astept rezultatul de 3 saptamani si nu mai am rabdare :). iar referitor la sesiune noi incepem cam tarziu asa ca as vrea sa dau mai devreme ,imagineaza`ti de la mine din universitate doar eu si o prietena plecam :P...sa vedem ce zic si profii,ii conving eu ;) .U ai primit deja oferta de job,eu ar trebui sa fiu nelinistita ,sau asa dureaza de obicei?
pai, eu am primit oferta pe
pai, eu am primit oferta pe loc.nu inteleg de ce nu ti-au dat-o si tie.dar ai semnat ceva acte pe-acolo.daca te-au acceptat, trebuia sa semnezi ceva.poate ca nu aveau oferta la ei.se poate.si in legatura cu jobul, degeaba iti spun ei ca vei lucra hostess.nu poti fii sigura decat atunci cand esti acolo si vb cu angajatorul.si mie, neoficial mi-au spus ca o sa lucrez ca si casier.dar pe oferta de job spune ca pozitia pe care vei lucra se va hotari "upon arrival" in finctie de nivelul de engleza si alte chestii.
daca vrei sa vb mai mult ID ul meu de mess este rarescraciu.
adik daca fac impresie imi
adik daca fac impresie imi dau un job si mai tare...:P..pai 400 copii numai de la noi au aplicat.,..am semnat...dar astept decizia finala.. k sa pot inainta si celelate demersuri..ok
de fapt am completat niste
de fapt am completat niste acte...sincer,altceva nici nu cred k as accepta...da bn.. e am incredere in mine,ma voi descurca din moment ce am acceptat "provocarea" .In principal m`a atras faptul ca o sa lucrez in domeniul hotelier de 5*,vreau sa experimentez si mediul acela si sa `mi formez o idee, sa am astfel un punct de pornire. am lucrat si la "companii importante de la noi" si aparentele pot insela mult, iar in cazul nostru se merge pe alte premize si multi de aici n`au auzit ink de politica personalului, servicii cu clienti...la noi ink mai exista multe lacune si multi incompetenti in pozitii inalte care pun binele lor deasupra binelui firmei/tarii/populatiei, si pe bune de nu m `am saturat de situatia actuala! Asa ca vreau sa incerc si altceva dintr`o alta perspectiva ,evident deocamdata ma multumesc cu atat dar nici chiar cu putin! Asa sa faceti si voi,sa nu va multumiti niciodata cu ce aveti,sa cereti mai mult,si sa va perfectionati in domeniul care va atrage! Cum spun americanii "break a leg!"
zal
eu merg pt prima oara,tot in AC; m-am inscris, iar acuma ma documentez putin cum e treaba cu job-urile.eu ma tot gandesc la hostess.am vazut ca tu ai fost in aceasi situatie.imi poti spune te rog mai multe detalii,daca se merita, cu cat se plateste, faceai hostess mai mult seara?
zal
in ciuda faptului ca ai postat acum aproape 3 ani :) sper sa imi raspunzi
a good advice
Salut! Legat de ingrijorarea American Experience / Student Travel, eu iti spun parerea mea: prima data cand am fost in State am oscilat intre astea doua firme, m-a convins atitudinea oamenilor de la AE cred. Eu n-am luat nici o teapa, nici cu jobul nici cu banii, am fost in Florida la Studiourile Universal si am fost super-multumita. Mi-am luat si al doilea job in anul ala si acum merg tot cu ei. Stiam dinainte ca pot sa-l contactez pe angajator dar nu am facut-o pentru ca s-au ocupat cei de la agentie. Cum crezi, eu iti spun experienta mea, decizia e a ta... . Good luck!
si eu am fost la tirg.........
Salutare,
uite eu am fost doi ani la rand cu American Experience in state si nu am intampinat nici o problema acolo.am ajuns odata in Ca si odata in Fl . Trebuie sa fim super fair play si sa fim foarte bine informati inainte de a Pleca in State. Ce am gasit la American Experience nu am gasit la celelate firme adik multe imformatii si deschidere inspre a am ajuta sa ma descurc cat mai usor in acolo si asta o spun pe bune. Anul acesta am optat pentru Atlantic City si consider ca e super ok sa ai siguranta unei zone unde vrei sa ajungi si nu sa platesti cu cativa dolari mai putin pentru ce mai ieftin (dolari care oricum ii scoti in State rapid) pentru ca apoi sa te trezesti undeva unde nu iti doreai sa ajungi dar trebuie sa inghiti pt ca e ultima solutie...... in plus felul in care am fost tratat la Student Travel acum doi ani lasa de dorit...la fel am foarte multi prieteni care anul acesta au ales sa plece prin AE dupa previous Experience cu Student Travel...nah asta e daca aveti nev de sfaturi ... no pb
Multa bafta, Multa intelepciune si multi $$$ plus distractie maxima la vara poate va intalnesc in Atlantic City:)
salut
imi poti oferi ceva detalii despre Ocean City ? tot prin intermediul AE. am fost la o prezentare si chiar mi-au parut de treaba. Si, inca ceva, imi poti spune cam cat te-a costat in total? job asigurat+avion+chirie si cheltuelile necesare de care ai nevoie. pentru ce merita mai mult sa te duci: bani sau "excrusie,experienta" ?
mersi mult, ciao
Ciudat cristin83, sa te
Ciudat cristin83, sa te plangi de alte firme de Work and Travel cand tu lucrezi la American Experience de ceva timp. Hmm, cum vor unii sa-si faca reclama prin defaimarea altora.
:) yuppy...dar spune`mi
:) yuppy...dar spune`mi prin ce perioada ai primit oferta de job? ca eu astept sa o primesc pe a mea...:) unde pleci anul asta? Pooop,good luck si tie..;)
AE is the best!!!
Eu am fost in SUA cu AE si a fost cea mai misto vara EVER!!! Am facut parte dintr-un grup de 12 oameni care am fost plasati intr-un orasel foarte misto in Maine (NE-USA), zona linistita, nu foarte populata insa era foarte sigura...niciodata nu inchideam casa sau masina. Am ales AE pentru atitudinea angajatilor, pentru imaginea lor, pentru faptul ca mi-au oferit siguranta si suport. Tot ceea ce ei mi-au spus inainte sa plec, exact asa a fost acolo. Mi-a placut de ei si ii recomand tuturor celor care vor o super-vara in state. Stiu oameni care merg anul asta a 4-a oara cu AE si sunt multumiti. Daca eziti si nu stii cu cine ai vrea sa te duci, iti recomand AE ca singura varianta, nu degeaba au "cele mai tari joburi" si cele mai tari locatii. O vara misto tuturor!
poti sa-mi dai si mie id-ul
poti sa-mi dai si mie id-ul tau sa vb mai .. multe? eu plec anul asta tot in maine,ne...
sau da u add neagu_alecsandra
mercic
este posibil.eu am povestit
este posibil.eu am povestit despre experienta mea si a inca unui prieten care am fost amandoi cu AE.amandoi am avut probleme acolo.din vina cui? asta n-ai cum sa stii sigur.eu nu am spus ca nu sunt oameni multumiti de ei.am spus ca am auzit de multe cazuri in care studentii au fost multumiti de ei.insa retine:doar am auzit.
nu am spus ca asta se intampla in general.doar ce mi sa intamplat mie(si cel putin inca unei persoane).asta tot.
voi ii sustineti, si lumea isi formeaza o imagine in functie de ceea ce citeste pe forum
Oricum, nu pot sa nu remarc coincidenta(?) cu care 3 persoane diferite intervin in favoarea AE dintr-o data.si atat de convingator
American Experience
Si mie mi s-a parut ciudat. Doua mesaje "de omagiu" au fost la 20 de minute distanta.
Doar unul din mesaje este de la user, abia inregistrat si el, celelalte doua sunt de la "anonimi". Ip-urile sunt unul din Clujm celelalte din Artelecom. Am aprobat comentariile, dar mie unul treaba mi se pare facatura, ca la Palmer Consult.
pai... ce sa zic.eu nu
pai...
ce sa zic.eu nu vreau sa spun ca nu s-ar putea sa fie autentice mesajele
doar ca mi se pare cam suspect.
cel putin ultimul mesaj,daca nu as vedea ca e de la o persoana presupusa neutra(?), sincer as zice ca e o reclama facuta de firma pe unul dintre afisele lor
de fapt... eu nu ma prea
de fapt... eu nu ma prea pricep la net, dar daca zici ca 2 mesaje au acelasi IP, atunci... ce sa mai zic.concret inseamna ca sunt in acelasi loc nu? sau au acelasi furnizor? mai bine explica-ne tu Costi
Re: American Experience
Salutare,
nu stiu ce Ip-uri a-ti verificat dar eu sunt din Iasi, sunt student la FEAA...si am net prin Romtelecom sau Ro Edu net ;)si nu am decis decat sa iau atitudine si sa povestesc cum a fost in SUA, faptul ca imi place ce ce ofera American Experience este o parere personala, pe care vreau sa o sustin nu doar sa postez comentarii din auzite,doar acest blog cred ca a fost creat anume pentru exprimare libera (bineiteles cu aprobare pentru unii care isi uita cei 7 ani de acasa)
P.S. imediat ce scap de cursuri astazi voi incarca niste albume cu poze sa vedeti exact cat de bine a fost in State si cum m-am descurcat eu +prietenii mei care iam convins sa plece cu mine anul trecut.
daca vreti sfaturi in CA sau Fl astept sa va ajut hai spor la scris pe blog!
ca
spune-mi te rog cum te-ai desc u in ca?...cum ti s-a parut?..cum ai putut sa te distezi?..ti-ai scos banii?...cum a fost munca?...pls!!!:) scze dak te stresz..id-ul meu e dj_gratzy
mss muuult!!!
heyy.....Cristin 83 ..si
heyy.....Cristin 83 ..si cand oare primim raspunsul pt Atlantic City? pe bune acum, stafful Ae ,sincer mi`a placut dar astept rezultatele concrete si apoi tragem concluziile p.s.: IP(internet protocol)=adresa de conexiune,nr specific fiecarui pc. :)cv de genu..:P
Pe mine,nu ma deranjeaza reclama,e semnul concurentei si asta e bine, daca s`ar concentra firmele pe rezultatele fiecareia si perfectionarea acestora ar fi ideal,factum non vorba ;)

ey,cum sa dea teapa?!...nu
ey,cum sa dea teapa?!...nu prea ! eu prin american experience plec,am fost si la targ ! deci...stii ce iti recomand