Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

bilete de avion

|

sal

cei care ati mai fost in state, cum ati cumparat biletul de avion?de la agentie sau ati gasit singuri pe net, direct de la companie. aveti idee cam ce comisioane practica agentiile intermediare?

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.
imaginea utilizatorului costi

Unele agentii te obliga sa

Unele agentii te obliga sa cumperi biletul de avion de la ei (GTSturism de exemplu), dar in general iti dau si preturi bune.

Daca mai ai de zburat prin State zboruri interne poate ar fi avantajos sa iei biletul direct de la compania avionara sau de pe expedia sau orbitz.

Ce carduri merg sa cumperi in strainatate? Eu mi-am cumparat din Romania bilete (la Greyhound) cu cardul Visa Electron de la Raiffesein.

intr-adevar, la zboruri

intr-adevar, la zboruri individuale(fara escala) e mai usor.dar la astea cu escala e mai complicat.de exemplu Budapesta - Washington.sunt de obicei 2 companii care opereaza zborul(malev si united).la care intri?eu m-am interesat de o cursa budapesta - washington pe united.com dar aveau un pret ireal, 1000$.paradoxal la o agentie de turism(millenium_paravion.ro) erau la vre 550.
cat priveste cardurile, nu prea stiu.inca nam cumparat nimic din afara.
inca nam incercat pe expedia sau pe orbitz.nici nu stiam de ele.
cei de la delta au zboruri directe din bucuresti.incepand cun iunie.problema e ca un bilet costa 2000 RON

mi`a rezervat agentia

mi`a rezervat agentia biletul de avion,destinatia New York- 626 e, compania f buna ce`i drept-British, am tot vazut p net ofertele ,mult mai mici,desigur fara taxe de aeroport....ce ma sfatuiti, voi v`ati rezervat biletul, ce oferte bune a`ti gasit?

Capcana biletelor de avion

Una din tacticile firmelor care intermediaza programul Work & Travel USA este sa-ti bage pe gat cu forta sau de buna voie si biletele lor de avion.

Firmele mici sau care vor sa intre pe piata isi promoveaza un pret al programului foarte mic sau cel putin atractiv si recupereaza diferenta prin adaos la biletul de avion.

Firmele mari in schimb isi permit sa negocieze preturi mai bune pe grupuri de oameni care sa plece in aceleasi zile.

Asa ca iti recomand sa fii flexibil si sa prinzi cea mai ieftina oferta dupa ce in prealabil ai verificat cel putin 5 agentii de turism pt tineret.

bilete de avion

Salutare,

Biletul de avion dus-intors este o conditie a programului work and travel si GTS international isi asuma aceasta responsabilitate pentru participantii sai, prin bilete individuale sau pe grupuri mai mari.

La GTS, cu cardul ISICi ai cele mai mici preturi la biletele de avion prin tarifele speciale. Cu cat iti iei biletul mai din timp, cu atat e mai ieftin.

Pe scurt, acum doua zile, pe 6 ianuarie 2009, un participant work and travel si-a cumparat biletul de avion cu 450 euro, cu toate taxele incluse, pe ruta Bucuresti-New York si escala in Praga, la compania aeriana CSA, care are si full refund in caz de refuz de viza! 

Nu-ti vine sa crezi? Viziteaza-ne!

www.gtsturism.ro , www.gotosua.ro

fals

Buna!

Sincer, sunteti tare amuzanti voi astia de la GTS. In primul rand, in nici un caz nu v-au venit DS-urile acum ca sa poata cineva aplica la viza asa ca afirmatia "un student prin work and travel a luat un bilet de avion inainte de sarbatori" este total falsa.

Intr-adevar biletele luate prin firma, biletele de grup sunt mai ieftine, v-am inteles punctul de vedere dar sunteti penibili cu afirmatii din astea false, so...

adevarat

Salut,

Daca lucrezi in Work and Travel, nu cunosti procedura si nu ma apuc sa-ti dau ponturi despre how it's done la noi.

Ceea ce pentru tine e "fals" si de neconceput, e cat se poate de real la noi, so...

bilete de avion

Salutare,

Biletul de avion dus-intors este o conditie a programului work and travel si GTS international isi asuma aceasta responsabilitate pentru participantii sai, prin bilete individuale sau pe grupuri mai mari.

La GTS, cu cardul ISICi ai cele mai mici preturi la biletele de avion prin tarifele speciale. Cu cat iti iei biletul mai din timp, cu atat e mai ieftin.

Pe scurt, acum doua zile, pe 6 ianuarie 2009, un participant work and travel si-a cumparat biletul de avion cu 450 euro, cu toate taxele incluse, pe ruta Bucuresti-New York si escala in Praga, la compania aeriana CSA, care are si full refund in caz de refuz de viza! 

Nu-ti vine sa crezi? Viziteaza-ne!

www.gtsturism.ro , www.gotosua.ro

It is so good and

It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.One message among those in the web page said that-oh, my dear christian louboutin uk sale, I love you so much and finally I got you after dreaming of you for so long a time.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

If you do not know design

If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.

Fun shapes in top-quality

Fun shapes in top-quality fabrics and premimum leathers convey their singular styles. Buy coach bags with free shipping at coach factory online.coach factory was started more than fifty years ago as a family buiness.Customers began looking for the Coach brand by name.