Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

De ce sa alegi GTS anul acesta discutie libera Work and Travel USA

| |

Salutare,

Numele meu este Gabriel Cristea si sunt coordonator programe in cadrul agentiei GTS International Romania.

De ceva timp colegii mei din agentie au inceput sa pregateasca sezonul nou de WAT. Rasfoind paginile de internet am dat si pestea aceasta. Nu o cunoasteam. Citind-o bine am regasit numele agentie in diverse pagini ...si cu rele....si cu bune...Citindu-le pe cele rele mi-am zis ca nu pot promova GTS pe aici intrucat o sa  am imediat reactii negative de la cei nemultumiti de GTS...

Apoi mi-am dat seama ca eram gata sa fac o mare eroare. De ce? Pentru ca as fi lasat greseli din trecut sa afecteze un viitor sezon. Orice student ar trebui sa se inscrie anul acesta la GTS pentru ca 

1 Incepand din sezonul trecut GTS are o noua echipa de lucru, incluzand-o aici pe Cristina Mihaila ( fosta participanta) si Catalina Visan ( actuala participanta)

2 In sezonul 2007 am reusit sa multumim pe TOTI studentii de calitatea serviciilor si plasamentelor

3 In sezonul 2008 avem ( inca o data) cele mai mici tarife de pe piata romaneasca

4 Pentru 2008 am pregatit foarte multe surprize, promotii, discounturi si foarte multe locuri de munca avantajoase

5 Feed-backul primit pana acum de la studentii plecati vara 2007 prin GTS este pozitiv.

Astept parerile voastre la acest topic, fie bune , fie rele. Pe cei inca nehotarati va astept pe la agentie sa ne faceti o vizita si pentru a ne cunoaste mai bine.

Sunt convins ca v-or aparea si comentarii rautacioase la acest topic, dar nu sunt descurajat de acest aspect. Faptul ca am lansat acest topic cred ca spune foarte multe despre transaparenta pe care doresc sa o impun fata de toti clientii GTS.

Toate cele bune,

Gabriel Cristea  

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

De ce sa alegi GTS

Ciprian mai lucreaza cu voi? :)

imaginea utilizatorului GTSTURISM

Salut,   Ha...nu ...din

Salut,

Ha...nu ...din primavara lui 2006 Ciprian Isacovici nu mai face parte din cadrul colectivul GTS.

La departamentul de Work and Travel lucrez eu, Cristina Mihaila si Catalina Visan.

Colectiv GTS

Vesti bune, vesti bune :D

Catalina Visan este cea care a lucrat la Zip Travel?  Pt ca daca e ea, imi amintesc cam-a ajutat intr-o problema urgenta referitor la actele ce trebuiau depuse la ambasada (asta in 2004)

Salutare, Este vorba de o

Salutare,

Este vorba de o alta Catalina Visan :)

Catalina este o fosta participanta de a noastra de anul trecut si de vara care tocmai s-a incheiat. De altfel cam asa isi aleg firmele de WAT personalul....dintre fostii participanti.

Ma uitam la postarile tale din trecut....si mi se pare ca am reconoscut niste nume :)

PS: Pinguinul are in prezent alte preocupari :))

Motive pentru a alege GTS

Motive pentru a alege GTS International

• primesti FULL REFUND in caz de refuz de viza;

• ai mai multe targuri de joburi de unde sa alegi ce-ti doreste inima si in plus cunosti personal angajatorul;

• ai o asigurare medicala gratuita cu acoperire pana la 100 000 USD, dublul cerut de legea americana pentru acest program;

• in functie de destinatia si datele de calatorie iti dam cel mai ieftin bilet de avion;

fast

• iti procesam documentele in timp record si ajungi mult mai repede la interviul de viza prin Work And Travel EXPRESS adica iti putem comanda actele de viza si inainte de a gasi un job

• daca esti fost participant ai la noi cele mai bune preturi, indiferent prin ce agentie ai mai fost plecat, respectiv 449 pt self-arranged returnee sau 519 pt self-arranged clasic.

easy

- te inscrii on-line mult mai rapid si ai aici contul tau pe care il poti accesa oricand pentru a-ti verifica dosarul;

- daca esti student intr-un oras in care nu avem sediu iti decontam doua drumuri dus intors catre cel mai apropiat sediu GTS prin Work And Travel – CARD;

- pleci acum si platesti cand te intorci prin creditul BRD – Work And Travel.

flexible

- doar noi iti dam posibilitatea sa platesti mai putin daca stai mai putin oferindu-ti programul fie pentru 3 fie pentru 4 luni.

- pentru ca pleci cu prietenii tai, prin Work And Travel FRIENDS iti dam discount de 15 USD din biletul de avion, pentru fiecare prieten adus;

- cu cat te inscrii mai devreme cu atat platesti mai putin: urmareste promotiile GTS si economisesti timp si bani;

Nu e deajuns? V-om avea mai multe si in viitor, no problem :)

"TheCoach Factory Outlet

"TheCoach Factory Outlet move in Coach Outlet Onlineitself willCoach Factory Outlet not lead to Coach Outletany improvement in (banks') creditCoach Outlet ratings,"Coach Factory Online Bugie said."The operation is a Coach Factory Outletbig deal. It's half a Coach Outlet Storetrillion euros of three-year money at an ultra-low rate. It is not solvingCoach Outlet the fundamental issues though... It's kicking the can a long way down the road rather than justCoach Outlet Online a little bit but in theCoach Factory Outlet end it is still kicking the big old can down Chanel Bags
the road."

It is so good and

It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.One message among those in the web page said that-oh, my dear christian louboutin uk sale, I love you so much and finally I got you after dreaming of you for so long a time.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

If you do not know design

If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.

Fun shapes in top-quality

Fun shapes in top-quality fabrics and premimum leathers convey their singular styles. Buy coach bags with free shipping at coach factory online.coach factory was started more than fifty years ago as a family buiness.Customers began looking for the Coach brand by name.