detalii Student Travel
Mai, eu tot va vad certandu-va aici legat de care e cea mai buna firma de parca nu ar fi decat GTS si Inter...ala si alte firme nu mai exista pe piata. Vreau si eu sa plec in SUA anul asta si am fost pe la diverse firme iar Student Travel mi s-au parut cei mai seriosi si mai pregatiti. Ce imi puteti spune despre ei?
P.S. La GTS chiar mi s-a parut naspa, plus ca alea de acolo sunt niste intepate si tafnoase.
Buna...
...Damn..Pai zau daca mai stiu si eu ce sa aleg. Student-ul imi placuse si mie, dar din cate tin minte aveau ceva tarife cam mari si fel de fel de taxe ce-ar mai trebui platite, asa incat nu poti sa estimezi cat ar trebui sa cheltuiesti..Avand in vedere ca pesemne cel putin majoritatea celor care pleaca imprumuta banutii de undeva sau de la cineva. La GTS mi-a placut ca precizau de full refund, una la mana, plus ca lucrurile pareau mai clare in ceea ce priveste tariful..Si mai aveau ei ceva mici 'oferte' pe acolo. Tu esti in Iasi, nu? Si la sediul GTS de acolo ai mers, cred...Orice as alege, tot in Iasi trebuie sa merg si eu.
Da, sunt din Iasi si am
Da, sunt din Iasi si am ales deja...Student Travel mi se par cei mai ok. Mi-au precizat costurile in intregime si chiar si ei au full refund. Cat despre joburi, le-am vazut pe cele de la unul din targuri, si chiar mi-au placut...
Iar tipele au fost foarte de treaba si mi-au explicat tot ce am vrut sa stiu. Am luat formularul si urmeaza sa ma inscriu....Sfatul meu: treci pe la ei, nu ai nimic de pierdut, poate chiar din contra. Si poate la vara mergem impreuna.
mai vorbim...
Mie mi-e putin
Mie mi-e putin mai greu sa ajung in Iasi zilele astea, dar as vrea totusi sa ma inscriu cat de curand. Defapt eu si inca doi prieteni. Primii banuti din bursa de anul asta se duc pe pasaport, e stabilit deja:)) Numai sa ni-i dea odata!:-s..dar asta-i alta poveste..Si cum ziceam, vin ceva lucrari/partiale acum si nu vreau sa le neglijez, pt ca in primavara sa stau cu frica, daca nu cumva risc vreo restanta. Ce zici, ai vrea sa mai vorbim pe mess? Ar fi mai usor. Poate ma mai si lamuresti cu una, alta. Ai mail-ul/id-ul meu la profil, daca esti de acord sau daca ai timp catusi de putin. Si eu sunt mai toata ziua pe la facultate, dar avand in vedere cat de mult vreau sa plec la vara, cum prind putin timp tot mai citesc ce apuc :"> Sper sa mai vorbim.
Salut! Id-ul meu e
Salut!
Id-ul meu e aileene2302. Si eu vreau sa merg asa ca am inceput deja sa ma uit si la joburi sa vad care sunt mai bune. Chiar am gasit cateva super bine platite unde m-am inscris eu. Cred ca am facut alegerea cea mai buna pt ca am inceput sa ma interesez de o luna si m-am inscris acum ca apoi vin partiale, sarbatorile, si depinde si cat de repede esti inscris ca sa iei un job mai bun. Poate mai vorbim pe mess. Da-mi tu un add te rog.
Bye!
Normally louboutin uk,
Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.
With guaranteed product
With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.
Coach is a leading American
Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.
coach factory online is
coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.

GTS & Student Travel
Acum 2 ani, cand am mers cu GTS (Bucuresti), problema la GTS parea sa fie managementul si (dez)organizarea, si ca fetele de acolo erau de treaba, numai ca din cauza lipsei de organizare nu reuseau sa faca fata.
In momentul in care ai mai multe sute de studenti pe an, nu cred ca se face Customer Relations Management cu fisiere excel si chitante scrise de mana. Studentilor nu li se dadea email cu statusul si programarile (job fair, DS, interviu, ambasada), si trebuiau sa vina ei la fiecare 2-3 saptamani sa intrebe "ce s-a mai intamplat". Inchipuie-ti ce nebunie era pe fetele alea de acolo.
Cat despre Student Travel, "am intalnit si studenti fericiti", mai multi ca la GTS.