Nesiorizitate American Exeperience
din nou firma american experience se tine de renumele sau.
Anul trecut sm plecat cu ei ... si dupa cateva inceidente minore care nu au rosul sa le mai mentionez .. am ajuns un state ... unde surpriza ... jobul pe care mi l-au promis in Romania nu mai era. Am plecat din romania pentru houseman la un hotel din florida in schimb am ajuns sa fiu aproape de sclav la un contractor ... stiu ca suna dur, dar iata situatia mea :
- lucram pentru un contractor care m-a plasat la un restaurant unde a spus ca o sa primesc doar tips, care erau in medie de 40$/zi, mai tarziu am aflat ca el lua 7$/ora de la restaurant pentru mine
- plateam 350$/luna pentru o casa in care statea 16 oameni, 4 in camera
- dormeam 4 ore pe noapte ... drumul inainte si de la servici dura cam 1 ora si 20 de min dus si la fel la intors ... plus un 2 ore de asteptat contractorul sa vina sa ne ia in fiecare seara
- dormeam pe saltele de aer
- plateam 200$/luna la trasport cu o dubita
astfel timp de o luna am castigat destul de mult cat sa raman fara nici un ban.
Raspunsul celor de la american experience dupa ce le-am trimis un mail cu situatia mea :
"Trimite-ne mai multe detalii " ????
ce detalii vreit ... inaltimea saltelei ????
Anul asta printr-o introsatura a sorti am ajuns din nou la ei ... de data asta cu self placement ... sperand ca de data asta "profesionalismul" lor nu ma va putea afecta. Si m-am inselat inca o data.
Am bilet de avion deja platit pe data de 11 iunie.
si ei inca nu m-au programat la ambasada. urmatoarea data cand voi putea merge daca se tin de cuvant ar fi 8 iunie ... deci oricum nu voi putea sa plec pentru ca trebuie sa astept pasaportul.
Managerul restaurantului unde am contractul imi va da postul altcuiva daca nu ajung pana pe data de 14 iunie ... si casa pe care o are pentru angajati.
Asa ca felicitari AMERICAN EXPERIENCE .... o dati din rau in mai rau. Si ne vedem la prezentarea de anul viitor.
Voi fi tipul din primul rand care nu va va lasa sa va tineti prezentarea.
dar Job-ul
cu avion-ul o scot eu pana la capat ... dar ce fac cu jobul si mai ales cu cazarea ... ajung acolo si nu mai am cazarea asigurata datorita intarzierilor cauzate de american experience. Iar apropo de anul trecut explicatia lor a fost ca am fost "o exceptie". Iar sincer m-am saturat sa fiu exceptie in firma lor.
In plus din cate am vazut eu pe forumuri si din cate cazuri am auzit ... majoritatea sunt la american experience. Poate fi si o "exceptie" dar cred ca acest fapt arata "profesionalismul lor"
inca ceva...
Stai linistit...nu esti o exceptie.
Cunosc pe cineva care a mers anul trecut prin AE in state si...normal...a avut probleme cu angajatorul. Cand s-a intors in tara le-a spus, ei a fost foarte mirati, au zis ca de obicei nu se intampla "incidente" si ca nu vor mai trimite studenti acolo...Si...surpriza...o prietena de-a ei a vazut locatia si pozitia respectiva pe lista lor de joburi anul acesta in martie.
Deci poti fi sigur ca au trimis si anul acesta pe cineva unde ai fost tu anul trecut...
Iar cu programarile la ambasada e foarte-foarte prost sistemul lor...iar daca zici ceva ti se raspunde cu "Nu depinde de noi"...OK...dar atunci voi ce faceti???
asa zic mereu ... nu li se
asa zic mereu ... nu li se intampla niciodata ... dar prietenul meu din cluj care s-a intors acasa fara 2000$ pentru ca contractorul nu a vrut sa ii dea ... probabil nu se punre dupa ei ... si e si el o exceptie
Ds ul buclucas
Da ,nici mei nu mi a vebit Ds ul...surpriza tot prin American Experience, cand i a sunat prietena mea, mereu i `au spus ca nu stiu nimic , nici daca vine pana pe 15 iunie, adica exista posibilitatea sa nu mai plec?!?!...daca ei nu stiu....eu nu sunt oracol...cata neseriozitate....eu aveam rezervare la bilet de avion pe 13, un super tarif , cu examenele am rezolvat tot..si de ce ma impiedic de un ds ...si de o lipsa de diplomatie ...pe care am platit 900si cv $...si asta pt ca imi doresc sa realizez si eu cv vara asta ...apoi sa vin si sa implementez in tara...:))...cata naivitate din partea mea...uff..ce sa mai zic bafta tuturor!
RE: Ds ul buclucas
Inca nu mi-a venit ds-ul si din cauza asta pierd si eu biletul de avion pe de-o parte, dupa ce l-am si platit .. trebuie sa schimb data de plecare si prima data disponibila e 19 iunie care e in high season, deci mai scot un 150euro pentru schimbarea datei si cine stie cat pentru diferenta de pret.
Si inca asta nu e tot, din cauza ca ajung tocmai pe 19 iunie, jobul meu se duce, cazarea mea nu mai e si joburile bune din zona sunt deja luate. Deci ma asteapta o vara de dormit pe plaja si lucrat la benzinarii deocamdata. Tot ce am muncit anul asta sa imi aranjez pentru vara din america s-a dus de rapa din cauza unor nesimtiti care nu au cuvant si ii doare fix in **** de problemele pe care le cauzeaza.
Tarziu cu DS-urile
WOW! Pai daca inca nu v-au venit DS-urile nu pot sa va faca inca programarea la ambasada. Si la mine au fost mari probleme cu DS-ul anul trecut, si am schimbat chiar si sponsorul din cauza asta. Vina pana la urma unde este? Din cauza cui este intarzierea? DIn cauza AE, ca nu s-au sinchisit sa trimita DS-urile (cum a fost cazul GTS anul trecut), sau din cauza sponsorului american?
Eu cand am avut probleme am facut reclamatie in scris, cerut numar de inregistrare, si trimis si recomandata cu reclamatia. Apoi sa ceri si raspuns in scris in 5 zile lucratoare. Ideea e ca daca vrei sa ceri banii inapoi/despagubire poti sa ai niste inscrisuri cu care poti face un dosar.
In plus, ne-am organizat si am fost in masa la sediul GTS. Ai alta putere de negociere cand vii cu toti odata peste ei.
Ce-ti mai recomand eu este sa nu disperi, ca asa eram si eu anul trecut, si apoi a fost si mai mare disperarea cand am vazut ca jobul din Florida al lui Elian era de rahat. Ultimii bani i-am dat pe un bilet Greyhound spre Wisconsin. Am ajuns in Winsconsin Dells pe 4 iulie si tot am gasit joburi. E drept ca rusii erau de 2 luni pe acolo, dar daca mergi din usa in usa in fiecare zi iti gasesti job.
Tarziu cu DS-urile
vina norml ca iei o dau pe sponsor .. dar pana la urma de ce trebuie sa ma stresez eu din vina lor. Chear daca e vina sponsurului , ea se rasfrange asupra AE, trebuia sa fie mai atent la alegerea sponsorului.
Cat despre job, stiu ca o sa imi gasesc pana la urma, am gasit al doilea job si in august, dar de ce sa stau eu acum cu stres, si sa pierd un job si o cazare care erau super .. si am discutat cu angajatorul de atatea ori ca sa le am, telefoane pierdute , imp pierdut , si in plus oarecum si onoarea mea ( deoarece le-am promis ca ajung pana pe 14 iunie ) din cauza unor nesimtiti care nu stiu sa isi faca treaba.
Eu sunt surprins cate persoane au luat tzeapa cu AE si totusi ei continua sa "functioneze".Insa au cuvantul meu ca la anul in Bacau voi prezenta si eu "profesionalismul" lor.
RE:Ds ul buclucas
Lasa ca mie mi-a venit DS-ul acum o saptamana...si tot degeaba, ca cei de la AE nu nu m-au programat pt vineri la ambasada...au zis ca au facut prea multe programari si nu au fost aprobate toate de ambasada :(
Programare Ambasada
Ambasada mai da si cancel cand nu pot lua interviuri tuturor. Exista firme care se ocupa de programari si asta depinde de ei nu de cine iti face programarea ca daca vrei sa ti-o faci singuramajungi pe 4 iulie la Ambasada. :P
O firma ok
Anul asta plec pentru prima oara in SUA si am ales pentru programul Work&Travel firma Zip Travel.Pot sa va spun ca sunt foarte multumit..adica pana acum e totul ok.Ambasada, DS-urile care vad ca la voi intarzie le-am rezolvat de prin aprilie..ce sa spun...era totul rezolvat cu aproape 2 luni inainte..si biletele de avion.Deci din punctul meu de vedere au fost foarte prompti.Urmeaza sa plec peste 1 saptamana in Wisconsin Dells, sa vedem ce o sa fie si acolo :).
INTARZIERE DS!!
Buna!!anul asta e primul cand m-am inscris intr un program work and travel...si am ales firma A.E.!!din pacate...am ales-o pentru ca aveu niste oferte de joburi super!!!am platit 875$ pentru o destinatie speciala ,CARAIbe!!! Am semnat actele ,totul a fost ok..pana acum o luna...cand m-au anuntat ca oferta de job nu mai este valabila!!!! Foarte dezamagita,am incercat sa imi gasesc un nou job ,si in cele din urma a gasit unul in FLORIDa...nu e cine stie ce,nu se compara sub nici o forma cu ce mi s-a promis la inscriere,dar am acceptat deoarece nu mai aveam ce sa fac.. Si astazi,8 iunie...inca nu mi-a venit DS_Ul ,bine nteles ca programare la ambasada nu am ...si pot spune oficial ca sunt foarte panicata!!!! Chiar ma gandesc ca poate nu mai vine nici un ds si nu o sa mai plec!! Cei de la AE au dat dovada de foaaaaarte foaaarte multa neseriozitate...si mai pe romaneste i-a durut in @@@ de problemele mele!!! Le am trimis nu stiu cate mailuri fara sa primsc vreun raspuns...si multe multe altele...AE este chiar o firma foarte neserioasa!!le-am trimis o groaza de mailuri sa se pcupe de biletul meu de avion,adica sa imi gaseasca si mie ceva avantajos si bine nteles ca nu mi-au raspuns nici in ziua de azi!! cred ca ar trebui sa ne adunam cu totii cei care suntem dezamagiti de AE si la anul cand vor avea prezentare sa le facem o mica "surpriza".. in fine sper sa se rezolve totul pana la urma... mai merge cineva in florida vara asta?poate ne vedem acolo ...pup
RE: Intarziere DS
Si eu merg in FLORIDA dar sunt pe self, dar deja angajatorul e suparat ca nu am ajuns pe 15 cum am promis, din acelasi motiv intarziere DS. Nici mi-a nu mi-a venit pana acum dar am aceleasi promisiuni ca si tine ... ca e pe drum. Din cate mi s-a zis sunt deja programat la ambasada pe 22 iunie. Acum caut bilet de avion si prima oferta e pe 11 iulie la 890 euro ... Multumesc AE.
Vizavi de boicotul prezentarii din Bacau, voi merge pana in punctul de a strange semnaturile studentilor pentru a forta rectorarul universitatii sa nu le dea dreptul de a tine prezentarea in bacau, si crede-ma sunt destui nemultumiti. Sper ca si alte Viectime AE vor lua atitudine in orasele lor si poate asa se vor invata baieti de la AE ca nu se pot juca de-a W&T.
Spor la DS tuturor :)
incearca alte agentii
Si ai mers pana la urma? Io ma gandesc sa plec cu astia din Dej ...interjob ... dar anul viitor.............am fost cu astia anul asta in Grecia super fain si nu m-a costat mult....am inteles ca fac si J1s daca sunt atat de seriosi precum au fost cu mine anul asta in Grecia ma duc cu ei anul viitor in State... politica mea e urmatoarea ... daca am reusit o data si a fost bine printr-o firma de ce s-o schimb?? va pup!!
eu sunt f dezamagita si eu
eu sunt f dezamagita si eu la aceeasi firma m am inscris....trebuia sa merg in atlantic city ,,si pe 5 iunie aflu...surpriza ca nu mai am jobul ,. mi au oferit cv in ocean city..si asteapta ds ul acum, voi ce parere aveti ...ce pot sa fac , vreau sa stiu sigur...desi m am cam lamurit, sunt ffff dezamagita...de 3 luni urmaresc ofertele de second job in atlantic city, culmea e ca imi si gasisem un job k lumea la un hotel super tare, trebuia doar sa ma prezint p 15 la ei....mda..nu mai stiu ce sa zik...am investit si atatia bani ...imi facusem iluzii....si ....acum...voi ce ma sfatuiti?...
Re: Dezamagire
Ce te sfatuim ?
Pai sa le luam pe rand.
Anul asta nu poti face mare lucru decat sa astepti programarea la ambasda. Stai fara grija ca odata ajuns in State oricum iti vei scoate bani si vei avea si niste amintiri placute. Anul trecut eu am avut mari probleme in state ( dupa cum poti citi si mai sus in primul post ) dar sincer nu regret ca am fost. Dar problema e ca in loc sa ai parte de o experienta americana foarte fericita ... am dat de American Experience.
Aici vine partea a doua. Eu sper din tot sufletul, si va incurajez ca la anul ... sau mai exact anul asta cand va intoarceti din state sa povestiti la toti de "profesionalismul" AE. Si anul trecut dupa cum am zis au fost destule probleme dar la prezentarea AE din bacau toti cei care in state cand le era greu, se bateau cu pumnu in piept ca la prezentarea de anul asta vor spune celor prezenti probleme de la AE, nu s-au prezentat la acea intrunire.
Sper din tot sufletul ca anul viitor sa fie altfel, si poate in luna iunie a anului viitor vom discuta pe acest forum despre ce speram sa vedem/revedem in america si nu despre griji si probleme cu plecarea din cauza unor baieti veseli care ne considera "exceptii" Aceasta fiind explicatia celor de la AE privind situatia de anul trecut.
Asa ca dragi exceptii spor la DS, si de ce nu la boicotul prezentarilor AE de la anul ;)
destul de numerosae aceste
destul de numerosae aceste " exceptii "
De asta sper ca exceptiile
De asta sper ca exceptiile sa duca mai departe povestea lor ... si poate la anul AE nu va mai avea pe cine sa numeasca exceptii.
american experience mi`a
american experience mi`a facut viata un calvar pur si simplu de cand cu statele am crezut ca voi avea o vacanta de vis si uite ca am o vara de ....
pur si simplu ii ursac si nu mai vreau sa aud niciodata de ei! sunt cei mai neseriosi doar reclama e de ei, sper sa ne adunam cat mai multi sa le facem putina "reclama"
american experience
Acesta este un raspuns la ce a zis persoana din inainte. Si eu am patit-o cu American Experince de doua ori. Prima oara cand am fost m-au dus intr-un loc unde am fost informati ca nu au locuri de munca. Ne-au transferat in alta parte si ne-au gasit si o casa unde sa stam pe care plateam mai bine de o mis de dolari si care in realitate costa 500 pe luna. Statea foarte multi in acea casa ca am ajuns sa ne certam intre noi. N-am avut paturi unde sa dormim si nici alte facilitati. Ne-am rugat mult de sefa noastra sa ne duca sa ne luam de mancare. Ne taxa separat pentru drumuri facute la supermarket. Noi luam bani putini in timp ce altii care faceau aceeasi munca luau mult mai mult. Ni s-a promis bonusuri daca stam pana la capat la acelasi angajator doar casa nu facem probleme firmei care ne-a adus insa cand am venit in tara au spus ca nu stiu de nici un bonus. Ni s-a cerut depozite drept garantie care urma sa ne fie returnat daca ne intorcem acasa insa iar am luat teapa. Banii au venit dar in jumatate. A doua oara cand am semnat contract cu ei era sa imi ia toti banii.Noroc ca i-am amenintat cu instanta
Student travel
Eu am luato in frez cu student travel ....anu trecut in st louis aproape impuscat fara bani si cec de 60 dolari in 2 sapt....anu asta in atlantic city la borgata pe fata am luato salriu 6 pe ora cazare 120 pe sapt si ore canci..... dar astia de la student travel se fac ca dau din umeri offf futui mama masii exista oare studenti fericiti cu work and travel oricum stiu sigur ca nu o sa aleg student travel la anul asta daca mai vin :(
Salutare, Sorry ca ma
Salutare,
Sorry ca ma amestec si eu in discutie. In momentul in care ai plecat din Romania stiai ca vei fi platit cu 6 dolari pe ora la o cazare de 120 de para pe luna?
Am trimis si noi vara aceasta activa studenti la Borgata si au fost foarte multumiti. E adevarat ca au avut alte salarii...
cred ca studentii care vin
cred ca studentii care vin multumiti de work and travel sunt cei care reusesc cat mai repede sa scape de joburile oferite de firmele din Romania. Nu e usor pt. ca te ameninta cu anularea vizei(sponsorul). Anul acesta am fost in Ocean City si pot sa spun ca majoritatea (daca nu chiar toti) studentilor au plecat de la jobul oferit de firma, sau pur si simplu nu exista jobul cand au ajuns acolo. Niciodata nu trebuie sa te bazezi promisiunile firmelor din Romania, pentru ca de cele mai multe ori te arzi. Si intotdeauna sa ai o varianta de rezerva.
dar bani platiti ?
Poate ca toti studentii scapa de joburile din romania, darnu ti se pare incorect dinmoment ce eu platesc in romania o suma deloc mica pentru a obtine acel job ?
Buna!
Stii ce mi se pare ciudat? Eu am o prietena care a plecat anul asta cu Student Travel la Borgata si a luat 8.50 pe ora si mi-a zis ca toti aveau asa....cum de numai tu ai avut 6 pe ora? Iar legat de faptul ca era sa fii impuscat pe strada nu cred ca eu ei vreo vina ca doar n-o fi pus pe cineva Doamne iarta-ma sa te impuste pe tine special.
pericole prin america
Clar ca Student Travel nu are nici o vina cu faptul ca vreun drogat se trezeste sa te impuste pe strada.
Dar cred ca firmele ar trebui sa-i avertizeze pe studenti de pericolele la care se expun care pleaca in St Louis, Detroit, Baltimore si alte orase care sunt jungle urbane.
Mai, eu nu tin cu nici o
Mai, eu nu tin cu nici o firma mai ales cand stiu ce am patit anul trecut cu una din ele. Nu dau nume, pt ca fraiera am fost eu ca m-am lasat influentata de publicitate si promisiuni. Dar mi se pare absurd sa iti dea pana si lista cu zone naspa din SUA. Pentru asta exista Internet ca doar nu traim in Evul Mediu. Parca daca stai in Bucuresti si mergi cu metroul nu ti se poate intampla nimic.
Drogati sunt aproape toti americanii ca la ei e ceva normal sa fumezi marijuana, asta e felul lor de viata. Eu am lucrat in creierul muntilor, departe de marile orase si tot erau din astia dar asta nu inseamna ca zona era naspa.
cei mai multi sunt
cei mai multi sunt nemultumiti de felul cum au fost tratati si ma rog sa nu trec si eu prin acelasi experiente si nici voi sa nu mai treceti prin asa ceva....dar totusi ma intreb dak tinem legatura cu cineva de la jobul ce vom urma sa-l avem...de ex. eu vb prin mailuri cu managerul general de la hotelul unde voi lucra si mi se pare totul destul de serios....nu credeti k asta e makr o mica garantie ca voi avea jobul knd voi ajunge akolo...ce ziceti?ms si bafta tuturor
Perfect
Am sa ma alaturi tie, in primul rand si am sa te ajut. Excrocii de Ameican Experience.
Apropo, strang semnaturi pentru inlaturarea acestei firme din afaceri.
neseriozitate
De ce nu poate fi tras numeni la raspundere pentru tot ce se merge rau in programul asta? La urma urmei nu sunt respectatate clauzele din contract,nu? Daca atata lume ajunge rau cu AE, de ce mai exista inca pe piata? De ce in fiecare an alti studenti se inscriu pentru a afla pe propria piele cum e sa traiesti cosmarul american?
RE:neseriozitate
1. pentru ca intr-un mod ciudat nu e nici o clauza din contract incalcata
2. pentru ca sunt alte persoane care vor sa traiasca visul american
Normally louboutin uk,
Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.
With guaranteed product
With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.
Coach is a leading American
Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.
coach factory online is
coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.

AE intarzieri
Anul trecut GTS erau foarte aglomerati, si au fost mari probleme cu intarzierile, a mers greu si cu DS-urile, si apoi cu programarile la ambasada, pentru ca in iunie ambasada e FOARTE aglomerata.
Anul asta se pare ca avem intarzieri din cauza American Experience. Ce e pacat ca cei care sunt multumiti nu vin pe forumuri, si nu prea se afla care din firme sunt mai OK.
Incearca sa muti rezervarea de avion, poate te scoti doar cu 25-50 de euro de penalizare.