Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

Note

Am inteles ca in legatura cu notele conditiile ambasadei sunt ca media sa fie peste 7. In afara de aceasta conditie, stiti careva sa fie vreo problema cu marimea mediei? Adica sa se orienteze si dupa asta, in conditiile in care media este, totusi, peste 7?

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.
imaginea utilizatorului costi

Media ar trebui sa fie

Media ar trebui sa fie peste 7.50 sau mai bine peste 8. Si ar trebui sa nu ai note de 6 sau 5. Pot sa intrebe despre orice medie mai mica de pe situatia scolara, dar conteaza si impresia generala pe care o lasi.

Mersi, a mai avut careva

Mersi, a mai avut careva experiente neplacute cu notele?

notele ...

Nu te stresa prea tare pentru note...e bine sa fie mari, dar e mult mai important impresia pe care o lasi celor de la ambasada. Cumosc persoana care aveau media 5 si ceva, dar au stiut sa vb "frumos" si nu au avut probleme la viza...e asa...la noroc. Oricum, daca te intreaba de ce ai asa note mici, nu te emotiona si zi ca ai avut probleme, ca ai fost bolnav...orice, dar sa suna real si convingator.

Interviu Ambasada

Hello - am shi eu o curiozitate. Ce ma intreaba la ambasada la viza? Sunt un pic mai emotiva shi ma tem sa zic asha, plus ca mai am 2 medii de 5 pe ani diferiti, media este in general buna. Please help me, cum e acolo, sunt fiorosi?Si cam ce  discutii trebuiesc evitate?

imaginea utilizatorului cristin83

Re: Interviu Ambasada

In principu daca ai doar doua note de 5 nu cred ca o sa ai pb,, din cate am vazut se uita cum sunt proportinate notele adik daca ai un trend ascendend in note asta e bine...:) Ar trebui sa gasesti o scuza plauzibila pentru cel 2 note de 5 sunt snas sa te intreb in ce circumnstante ai luat notele, am avut un prieten care aspus ca e o materie grea si apreferaty sa treaca si sa ia nota mare la ta materi, si ca examnele au fost unul dupa altul in tremen de 2 zile...scuze se gasesc

Te va mai intreba unde mergi si aici fii orginala in idei...toata lumea spune Empire State Bulding. Statuia Libertatii si Niagara Falls zic ca da o nota buna sa fi orginala...hai succes o sa fie foarte usor si sa mi zici ce ai facut.

Multa bafta!

hi

ms f mult pt sfat,eu trebuie sa merg la viza luna aceasta si recunosc ca sunt foarte emotionata,sper sa fie bine,mi-ar placea sa mai vorbim daca s-ar putea..............ms pa pa

nu trebuie sa te sperii de

nu trebuie sa te sperii de ei.persoana care m-a intervievat a fost foarte klumea.nu m-a stresat prea mult cu intrebarile.intrebarile sunt, de obicei, destul de simple si scurte.si cel mai important este faptul ca necesita un raspuns simplu.FARA COMPLICATII.nu e un interogatoriu.nu are rost sa te complici prea mult.mai degraba ar interpreta ca vrei sa ascunzi ceva.aaa da, evident, treuie sa zambesti.foarte important.
probabil ca o sa te intrebe unde vei merge, ce job vei avea.poate despre cazare.si despre motivul pentru care pleci acolo.

interviu ambasada

Thanks guys pentru informatii.M-am mai linistit...uff . Despre scuzele legate de cele 2 note de 5 , le-ar displacea sa auda ca nu este o materie pe placul meu sau ca m-am pregatit putin deoarece ma interesau mai mult celelalte materii? E bine sa fi sincer, destins sau sa ai o atitudine mai oficiala asha? Practic ma gadesc ca as putea fi prea degajata sau prea incordata. Eu am mai fost in 96 si am avut viza pe 10 ani care a expirat in 2006. Mi-e frica sa nu influenteze intr-un fel chestia asta. Unii spun ca e bine shi ca o sa ma ajute dar mie mi-e teama de viceversa, sa nu par suspecta intr-un fel ca vreau sa mai ajung acolo.Pentru motivul de a pleca in state nu am nici un text pregatit pur shi simplu simt ca imi doresc sa ajung acolo sa experimentez viata acolo shi sa mai vad america odata,shi sa  it`s a one chance life, I need some adivces please!

Sper ca nu v-am stresat prea mult :)

pai.... daca ai avut viza

pai.... daca ai avut viza pentru state si te-ai intors la timp, asta nu poate fi decat in avantajul tau.daca doreai sa ramai, o faceai atunci nu? aaa, ca vrei sa mai ajungi acolo... care-i problema !? pe ei nu-i deranjeaza ca pleci in state, ori de cate ori ai face-o.ceea ce ii deranjeaza este nerespectarea conditiilor impuse de viza.
in ceea ce priveste faptul ca termenul e expirat in 2006, nu vad de ce acest lucru ar putea fi considerat suspect.
referitor la note, in cazul in care se leaga de cele doua materii in particular, cred ca ar fi mai bine sa le spui ca materiile respective nu ar fi neaparat in domeniul tau de interes si ca ai incercat sa inveti mai mult la celelalte

hmmm NOTE <

La fiecare participant intervievat.. ii deschide plicul ala sigilat cu foaia matricola..????

Eu am terminat facultatea si acuma sunt la master in anul1/2.... In timpul facultatii am avut note mici... na politehnica, matematik...:) , dar la master am note ff mari... aa?? ce ziceti??

Note in facultate vs master

Eu cred ca nici nu am dus notele din facultate. Am prezentat doar notele de la master. Le aveam si pe cele din facultate la mine, in caz ca intreaba, dar nu au intrebat. Le-a fost suficienta foaia matricola din primul an de master.

De fapt primul semestru de

De fapt primul semestru de master

Ambasada Note - Facultate vs. Master

cred ca o sa fac si eu ca tine.. k mi-am scos foaia matricola pe toti anii de fac. si m-am cam speriat  :)

o sa iau doar aia pe primu sem. de la master..

ps. dar daca ai notele trecute in carnet.. nu e valabil :D???

Doar carnetul singur nu e

Doar carnetul singur nu e suficient, iti trebuie neaparat si adeverinta (cred ca se gandesc ca notele in carnet sunt mai usor de falsificat).

Sanse la viza

As vrea sa stiu ce sanse as avea anul asta la o noua viza J1i:  media peste 9, dar cu o restanta, o viza J 1 anul trecut respectata.

astept opinii 

Sanse ai, dar o sa

Sanse ai, dar o sa trebuiasca sa explici foarte convingator de ce ai restanta si cum ca o sa fii elev model urmatorul an. Nu ai cum sa o iei pana la interviu?

Raspus sanse la viza

Restanta nu am cum sa o mai dau deoarece doar in toamna mai este sesiune pt cei de la master. avand o viza respectata si notele bune, chir si cu restanta as putea invoca motive medicale, nu?

Orice le zici, trebuie sa

Orice le zici, trebuie sa fie cat mai plauzibil si tu sa fii cat mai convingator (eventual sa prezinti vreo dovada care sa sustina ceea ce zici). Am auzit ca unii au justificat cum ca nu e o materie de prima importanta pentru diploma lor. Vezi si tu...

sfat

Cat de perfect si de fluent trebuie sa vorbesti engleza la acest interviu?:(mi-e frica k de emotii o sa fac vreo pauza sau sa nu imi gasesc cuvantul ideal pentru context.....Sper sa fie bn.....in scris as da orice examen in engleza dar knd trebuie sa vorbesc intr-un scop important ma cam tai X(

Normally louboutin uk,

Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.

With guaranteed product

With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.

Coach is a leading American

Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.

coach factory online is

coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.