Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

plecare Wisconsin Dells

|

As vrea sa stiu daca mai pleaca cineva in Wisconsin Dells prin 14 sau 15 iunie........inca nu mi-am luat biletul de avion si nu as vrea sa plec chiar singura...

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

plecare Wisconsin Dells

yap!plec si eu.doar k spre safrasitul lui iunie.Mai devreme nu pot.Ce stii despre locul in care vom merge?Esti multumita,in destul de multa necunostinta de cauza vorbind.Caut bilet de avion.Tu ai reusit?

plecare wisconsin dells

Si eu plec in Wisconsin Dells impreuna cu un coleg de facultate.Initial trebuia sa plecam si noi pe 15 iunie, dar pana la urma am luat bilete pe 12 iunie.Daca mai gasesti bilete pentru data aceea poti sa vii cu noi, daca nu vrei sa vii singura cum ai zis.Oricum probabil ca acolo vom lucra in acelasi loc (Mount Olympus Theme Park).Clawdyu@yahoo.com e adresa mea de e-mail daca te hotarasti sa cumperi bilete pt 12 iunie

Locul in care vom merge am

Locul in care vom merge am inteles ca e un orasel al parcurilor de distractii unde vin multi turisti in fiecare an.Cu siguranta merg foarte multi studenti romani...asa ca nu avem de ce sa ne facem griji..:D. Mi-am luat bilet de avion pe data de 14 iunie, in Chicago......

Buna, eu plec pe 27 iunie

Buna, eu plec pe 27 iunie in Wisconsin dells, daca nu ti ai luat bilet de avion poate mergem impreuna :) iti las id meu de mess poate vb

plecare wisconsin dells

Buna, eu plec pe 27 iunie in Wisconsin dells, daca nu ti ai luat bilet de avion poate mergem impreuna :) iti las id ul meu de mess bourosmadalina

Plecare wisconsin dells

Buna si eu din numeroase motive voi pleca singura in wisconsin dells pe 27 iunie Daca nu ti ai luat inca biletul de avion poate vrei sa ti iei si tot pe 27 ca sa mergem impreuna :)

plecare Wisconsin Dells

Ar fi fost frumos dar eu deja mi-am luat bilet si o sa plec pe 14 iunie ....

Plecare wisconsin dells

Buna si eu din numeroase motive voi pleca singura in wisconsin dells pe 27 iunie Daca nu ti ai luat inca biletul de avion poate vrei sa ti iei si tot pe 27 ca sa mergem impreuna :)

Plecare wisconsin dells

lecare wisconsin dells

buna si noi plec in WISCONSIN DELLS insa nu gasim bilete pina pe 1 iulie