Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

Romanian Brown Elephant si o mica (mare) problema

| |

Sal as fi interesat sa plec si eu, e adevarat m-am trezit c-am tarziu, mai mult in cauza creditului de la BRD pt work and travel, revenind la subiect, ce parere aveti despre cei de la Romanian Brown Elephant, stie cineva ceva de bine sau rau, experiente, sau cazuri concrete, par acceptabili la onorariu.
Si acum ar mai fi o problema...sunt in anul II in Iasi la politehnica, si am o restata pe ptrimul semestru, acum lasand la o parte faze de genul "Se poate, au mai plecat altii si cu 2 restante", sunt sanse reale sa iau viza sau dau banii de pomana...?
Mersi mult pt raspuns sper sa fie cat mai repede :P...papa

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.
imaginea utilizatorului costi

Restante

N-o sa-ti poata da nimeni garantie ca o sa iei interviul la ambasada, cateodata e mai mult ca o loterie. Emotii oricum o sa ai, eu am avut emotii pentru ca aveam un cinci, si ma incurajam ca aveam media peste 8. Am dat peste o tipa care a fost OK, m-a intrebat daca o sa ma duc la Disneyland.. "Yes, sure! (numai da-mi viza)".

Eu zic sa incerci, numai sa vezi daca iti da refund firma in caz de refuz la viza, care este suma care si-o tin "no matter what". Unele firme iti returneaza banii abia in octombrie. Intreaba-i pe cei la RBE despre conditiile lor si posteaza si aici.

asigurare de viza

In cazul tau te-as sfatui sa-ti faci o asigurare de viza...la unele firme (Adira si American Experience au sigur optiunea asta) poti plati o taxa de 15-25 dolari, optional, iar in caz de refuz al vizei primesti toti banii inapoi. Acum eu nu stiu mai multe detalii (cand ii primesti, daca iti returneaza si taxa de viza etc.), dar eu cred ca ai putea sa te interesezi, ca merita.
In privinta creditelor, am prieteni care au apelat la alt fel de credite (ex. credit pt. studenti, tot de la BRD, dar care se da pe minim 2 ani).
Cu restanta e destul de riscant daca nu ai mai fost plecat, dar daca te hotarasti sa mergi, fa rost de ceva adeverinta ca iti vei da acel examen inainte sa pleci, pe care sa o dai la ambasada in caz ca te intreaba ceva...am auzit cazuri care s-au descurcat in felul acesta
Mult succes.

Creditul de la brd..este

Creditul de la brd..este rambursabil in 10 luni,u pana atunci platesti dobanda..de fapt nu ai nicio facilitate...e doar o rezolvare a problemei cand ai nevoie urgenta de bani si alta solutie nu ai.daca ai medii mari si "te vinzi" frumos la ambasada s ar putea sa ti acorde viza,deci mai sigur cum spune si Alina,vb cu decanu,vb cu profu` si incearca sa ti dai restnta mai devreme.mulya bafta!

Mersi mult de sfaturi

Salut
Mersi mult de sfaturi, am fost la RBE, si un tip de acolo mi-a spus verde in fata ca nu am sanse mari, plus cica in functie de oamenii trimisi la ambasada, cei de acolo vor fi mai exigenti sau nu cu oameni trimisi de RBE, pe scurt daca trimit multi oameni ca mine, cia cei de la ambasada ii vor lua la puricat pe viitorii candidati care vin din partea RBE...mie unul mi se pare stupid, adica altul trebuie sa incaseze borcane pt mine?...ma rog.
Am fost si la American Experience, si au zis ca poate merege dar nu garanteaza nimic, dar tinand cont ca e prima data, si am note mici semestru trecut se cam indoiesc, plus am aflat ceva interesant acolo...eu credeam ca cei de la ambasada se uita la mediile de e semestre...la mina la mecanica fiecare obiect are un alt numar de credite, astfel ca obiectele mai importante am 8 credite si de obicei acolo iau nota 6-7, iar cele mai slabe au 3-4 credite ia au 9-10, insa ei au spus ca ambasada se va uita numai la notele in sine nu si la nr de credite sau media de la facultate...astfel ca 6-7 ala impreuna cu 9-10 scoate vreun 7,5-8 linistit, daca e cina care sa-mi poate confirma asta as fi multumit
oricum eu m-am cam resemnat a fost o faza si cu banca...insa in octombrie vreu sa imi aplic la modul serios, ai mei mi-au promis ca ma vor sprijini, acum timpul e prea scurt. Sper ca in 2008 sa respir aer american si sa va pot scrie pareri si impresii...bafta celor care pleaca, si mult succes viitorilor participanti.

...continuare

Ai auzit bine de treaba cu mediile...nu prea stiu americanii de credite si alte prostii, ei se uita la notele pe care le ai, nu stau sa-ti calculeze o medie :), dar cum am zis si mai devreme, e destul de riscant sa mergi prima data cu restante. Iar de cealalta chestie, ca cei de la ambasada sunt mai exigenti sau nu am mai auzit...adica imi spunea cineva ca e ceva mai lejer pe la inceput si incep sa fie pretentiosi prin iunie, ca au limita de vize acordate sau ceva de genu asta...acum nu stiu sigur, s-ar putea sa fie una din multele fabule care circula pe tema asta :).
Multa bafta daca te hotarasti sa mergi, iar daca nu, bafta pentru anul urmator :)

aham

binerinteles k cirucula multe fabule...mai conteaza si aparitia ta...si prima impresie,sa stii sa ti vinzi iaginea!!! dar de mediile :7,8...10...8...ce spune`ti ? :D

Antentie la American Experience

Firma nu e pe atat de serioasa pe cat pare. Eu personal am aplicat prin ei pt H2B, mi s-a aratat o oferta de munca care de fapt cica nu m-ai exista. Contractul de mediere s-a semnat cu acea oferta in fata.
Aveti mare grija ce semnati. Nu incurajez pe nimeni sa mearga cu o firma care in momentul semnarii contractului de mediere (inscrierea in program) trebuie sa si plateasca taxele lor.

Eu am aplicat in Sept, cu promisiunea ca in Oct. voi pleca. Au trecut 2 luni si dupa multe minciuni telefonice ca totul este in regula doar ca asteapta petitia de la angajator, aflu ca de fapt petitita a fost refuzata, iar locul de munca nu mai exista.

Ce am rezolvat cu treaba asta ? Am investit in contul bancar al American Experience 1,400 de euro si 500 dolari, pt a imi fi blocati pana se hotaresc ei sa ma trimita la ambasada. Ganditiva ca poate dura luni multe. Vorbim la timp nelimitat.
Intre timp banca isi vrea banii. Ce ramane de facut ? Ne luptam mai departe.

Personal am sa incep o campanie imensa impotriva American Experience( Investigatii de catre MediaGrup , totul va aparea mass media, si instanta judecatoreasca)

Atentie la MAGARUS!!!

din experienta personala

pot spune ca daca ai contract si note acceptabile cu orice firma ai merge, ai cam aceleasi sanse de a lua viza. Problema e cand something goes wrong. Doamne fereste sa ajungi sa le ceri ceva bani inapoi ... ca incepe dansul cu cei de la RBE, care desi stipuleaza clar in contract ca in cazul refuzului de viza sau in cazul in care nu-ti gasesc ei un contract se obliga sa-ti restituie taxele platite lor penru program, ei bine MULT SUCCES!!! Regula e: nu-ti mai raspund nici macar la telefon... cum s-or fi simtind ei sa traiasca din bani furati, nu stiu, nici nu vreau sa aflu, dar ma gandesc ca poate vor fi mai curiosi politistii.

Nice day all ;)

eu stiu un singur lucru de

eu stiu un singur lucru de 2 ani de zile incerc sa recuperez banii de pe program pentru ca nu am trecut de ambasada si nici acum nu imi raspunde nimeni de la rbe

Americam Experience

Si eu am avut experienta cu astia, numai firma de ei, am luat teapa cu contractul pe care l-am platit la ei. Plus la asta te amana de iti iese fum pe nari de atata asteptat. Am ajuns in America si upppsss nimeni nu ma astepta, nici angajatorul, care mi-a spus ca deja suntem prea multi studenti. Desi am incercat sa primesc asa-zisa consiliere promisa din partea firmei, tu-tu, nimic. Pana ce nu mi-am gasit eu jobul, nimeni de la firma p**ii  nu m-a ajutat. Asa ca hooooooooooooo celor de la AMERICAN EXPERIENCE!

h2b program

Salut Eva. Ti-am citit comentariul si iti spun ca sunt tot mai speriata de aceasta agentie American Experience. Sunt din cluj si am aplicat la o agentie de aici din cluj, American Experience, pentru varianta de program h2b. Agentia a inceput demersurile in  mijlocul lui decembrie 2008 si a venit cu niste oferte de munca in cateva orase din statul luisiana. Si ofertele de munca cika incep de la 1 Aprilie 2009. Si am sunat si saptamana trecuta si o tipa zicea ca angajatorul le-a raspuns ca vor veni sigur petitiile si ca doar asteapta sa vina.Am dat 500 Euro si ne-am la faza cu contractul de mediere.                                   Tu cand ai patit problema cu agentia asta?Daca ai vreo sugestie legata de ce tiam spus scrie-mi.Merci!

Romanian Brown Elephant o teapa de 700 $

Inainte de a apela la serviciile acestei firme luati in considerare faptul ca s-ar putea sa ramaneti fara bani

Normally louboutin uk,

Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.

With guaranteed product

With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.

Coach is a leading American

Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.

coach factory online is

coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.