work experience
sunt studenta in anul 1 si deja imi fac plan sa merg in vara asta in S.U.A; as vrea sa stiu daca a mers cineva cu Work Experience (am vazut ca au comisioane mici: 350$ daca-mi gasesc singura job, 400$ sa mi-l gaseasca ei); de fapt ma intereseaza mai mult o firma serioasa din cele existente si nu prea am chef sa-mi pierd bani si timp pretios incercand sa ma interesez de traseul lor,de angajatorii mei sau pur si simplu pentru organizare...o firma profesionista si atat
Foarte multe firma afiseaza
Foarte multe firma afiseaza o suma ca "tarif de program"....apoi dedesubt...cu litere mici mai adauga, taxa de inscriere, asigurare medicala sau alte taxe.
Mare atentie asadar la costurile ascunse.
spit it out
Nu-i ceva curat cu tine...ne tot stresezi cu taxele tale ... inseamna ca ti-e frica de rivali? si oricum mersi ca mi-ai dat reply....mai informeaza-te ... da voi sunteti ingeri pe pamant???...aveti tarife cu care sa spargeti piata...da? si noi nu stim?? hai ca vin la voi ca tot ma gandesc pe cine sa aleg ... dar nu te las cu una cu doua ... spune exact ce tarife ai daca ma inscriu pana la sfarsitul anului....eventual trimite-mi un contract model....si nu mai vorbi de costuri ascunse particularizeaza....cine are de fapt costuri ascunse sa stiu si eu ca tot vreau sa plec....da o firma numai tot generaliza bla bla bla-uri....stiu ca-ti faci reclama si daca tot iti faci zi-o pe fatza ... eu ma tot informez si binenteles aleg oferta cea mai buna ca este o firma mare sau mai putin cunoscuta .... daca sunt oameni seriosi se vede si nu te trimite sa te intalnesti cu nu stiu cine in parcul Cismigiu dimineata la 5, inainte de a intra la ambasada, ca Ameritrexul si sa nu-ti vezi dosarul si sa nu vezi ce este in el si plus ca trebuie sa trimiti banii in cine stie ce conturi la nu stiu ce firma si in cine stie de oras ... si vb. din experienta 100 % SIGUR !!!
Laura eu iti raspund cu
Laura eu iti raspund cu mare placere la toate intrebarile tale, dar nu inteleg tonul tau atat de agresiv.
OK...tarife 449$ tarif program pt self-arranged pt fostii particianti, indiferent de agentia aleasa in trecut.
519 self-arranged pentru cei care participa prima oara.
700 $ pentru plasament.
Banii includ asigurarea medicala. Nu mai exista alte taxe de program. Separat se platesc biletul de avion si taxele consulare.TOTI banii se platesc NUMAI la agentie pe baza de chitanta. Faza cu accesul interzis la dosar nu o inteleg. Mi se pare chiar stupid avand in vedere ca oricum actele dosarului le-ai adus chiar tu...asa ca de ce nu ti-as arata dosarul?
Desi nu imi face placere sa dau exemple negative despre alte firme pot mentiona totusi cazul StudentTravel care afiseaza un tarif de program pe afise si flyere. Cand ajungi insa in agentie mai afli si de banii de asigurare medicala pe care trebuie sa ii platesti separat. Eu daca vad pe un geam la supermarket detergent la 30 de mii punga ma astept sa platesc 30 de mii in magazin...nu 34 de mii, intelegi?
Poti gasi un model de contract in blank pe pagina www.gtsturism.ro la sectiunea formulare de inscriere. Cat de curand va fi gata si noua noastra pagina, www.gotosua.ro
Cat despre faza cu Cismigiul....penal....no comment.
Te mai astept cu intrebari
Asadar...
In 700 $ ce intra si ce nu intra? Da, stiu, ar fi frumos si usor sa includa cam totul, fara diverse alte taxe in RON, dar... A, si la unele firme se precizeaza ca se platesc diverse taxe prin banca Transilvania, dar asta cred ca e politica fiecarei firme...nu? Cam cat reprezinta taxele consulare, de ce se platesc separat siii...chiar nu mai e nimic altceva de platit in afara de astea? Bine, excludem aici biletul de avion, normal:P
Am cateva zile de
Am cateva zile de cand citesc si eu tot ce prind, sa-mi fie totul cat mai clar, pentru ca vreau sa merg si eu in SUA vara asta..Firme? Am aflat cate ceva despre toate, iar daca e una de care cineva sa nu fi fost, la un moment dat, multumit, din vreun motiv, sigur gasesc ceva cat de curand..Toate peste toate, trebuie aleasa una.. Serioasa si pe cat posibil cu un sediu cat de cat aproape, sa pot discuta cu oamenii clar, sa ne intalnim.. So..inca ma informez. N-am reusit totusi sa aflu clar cam cat ar ajunge toooata cheltuiala cu plecarea, adica tot ce e de scos din buzunar, pana te vezi in avion.. Ca sa am idee spre ce job-uri sa ma orientez, cat sa fie platite, ca sa nu trebuiasca sa trag sa scot banutii cheltuiti.. Si tooot asa.. Am o prietena care a plecat prin American Experience, cu inca 3 per, vara asta..Mi-a recomandat sa aleg altceva, motivul il stiu inca de inainte de a pleca..Astept sa ma int cu ea, sa o 'storc' de toate informatiile :p .. Asadar..cine mai merge, sau a mai mers..cine vrea sa ne informam impreuna sau sa ma/ne informeze? Thanks in advance
Alege
intra pe web si informeaza-te si vei afla ca avem cele mai mici tarife din Romania la programul Work and Travel USA ... si alte programe. Mai mult nu spun doar daca te-ai decis sa ne contactezi. :) Have fun "shopping" pentru vacanta ta in USA. Toate firmele iti ofera cate ceva. Tu decizi de unde vrei sa iei acel "ceva". Open ur eyes!
Tarifele Work Experience NU
Tarifele Work Experience NU sunt mici de loc.
Pentru plasament tariful este de 400 de para+ 490 Ron ( cam 210 dolari) plus 50 Ron ( alti 20). Total 630 de dolari. La aceasta suma se adauga asigurarea medicala care de regula depaseste 150 de dolari.
Hai sa fim corecti si sa nu ne lansam in discutii de intoxicare a studentilor.
Sincer, lasand problema tarifelor la o parte cred ca orice student ar trebui sa evite o agentie care se foloseste de minciuni pentru a-si atrage clientela.
In rest, toate bune si frumoase.
ai dreptate
Sa stii ca si eu m-am interesat in multe locuri si m-am inscris in sfarsit la o firma din Dej...se numeste INTERJOB...chiar daca ei afiseaza o reclam super de 333 dolari program mai trebuie sa platesti urmatoarele: 40 dolari taxa interviu si 216 dolari asigurare in total 639 dolari pentru job secured adica iti gasesC ei job ... n-am vazut pana acum asa mic tarif si eu ma duc cu ei ... am avut o colega care a plecat prin ei anul asta in Grecia printr-un program similar si a fost foarte multumita ... eu m-am decis...see u in usa!
Salutare
Laura, o sa fiu rautacios dar la firma asta unde te-ai ds tu gasesti si urmatoarele avantaje oferite de GTS?
-
primesti FULL REFUND in caz de refuz de viza;
-
ai mai multe targuri de joburi de unde sa alegi ce-ti doreste inima si in plus cunosti personal angajatorul;
-
ai o asigurare medicala gratuita cu acoperire pana la 100 000 USD, dublul cerut de legea americana pentru acest program;
-
in functie de destinatia si datele de calatorie iti dam cel mai ieftin bilet de avion;
fast
-
iti procesam documentele in timp record si ajungi mult mai repede la interviul de viza prin Work And Travel EXPRESS adica iti putem comanda actele de viza si inainte de a gasi un job
-
daca esti fost participant ai la noi cele mai bune preturi, indiferent prin ce agentie ai mai fost plecat, respectiv 449 pt self-arranged returnee sau 519 pt self-arranged clasic.
easy
- te inscrii on-line mult mai rapid si ai aici contul tau pe care il poti accesa oricand pentru a-ti verifica dosarul;
- daca esti student intr-un oras in care nu avem sediu iti decontam doua drumuri dus intors catre cel mai apropiat sediu GTS prin Work And Travel – CARD;
- pleci acum si platesti cand te intorci prin creditul BRD – Work And Travel.
flexible
- doar noi iti dam posibilitatea sa platesti mai putin daca stai mai putin oferindu-ti programul fie pentru 3 fie pentru 4 luni.
- pentru ca pleci cu prietenii tai, prin Work And Travel FRIENDS iti dam discount de 15 USD din biletul de avion, pentru fiecare prieten adus;
- cu cat te inscrii mai devreme cu atat platesti mai putin: urmareste promotiile GTS si economisesti timp si bani;
Nu e deajuns? V-om avea mai multe si in viitor, no problem :)
Adina, cred ca tu ai postat
Adina, cred ca tu ai postat recent dar mesajul tau a fost "aruncat " aiurea de site.
Sa-ti raspund la intrebare. Da, 700 de dolari reprezinta toti banii de program,incluzand gasirea jobului,asigurare medicala, acte de viza, consultanta, participarea la targurile de joburi si tot ce tine de program. NU se achita NIMIC in lei.
Dealtfel in momentul in care un student se inscrie si achita prima transa de bani se semneaza un contract de mediere de ambele parti, in care, printre altele, sunt stipulati exact si toti banii pe care studentul treb sa ii plateasca.
Taxele consulare se platesc separat pt ca sunt bani ceruti de Ambasada SUA ( suta de dolari) si State Departament ( 35 taxa Sevis).
Parca ale voastre sunt mici
Hai sa fim corecti .... Se pare ca ti-au pierit laudatorii :)))))) Voi aveti tarife mici? Nici macar site-ul vostru cel nou nu merge. Mai informeaza-te ca sunt firme care au tarife si mai mici. Ia fa un studiu. ;)
Salutare, Hmmm...cred ca
Salutare,
Hmmm...cred ca discutia pe tarife deja a esuat pe alte tente. Stii ce este intersant Ancutza...O firma iti poate oferi sa zicem cu 30 de dolari sub piata...dar serviciile oferite sa fie jalnice. In plus stai tu linistita, firmele care care scad intentionat sub piata te taxeaza linistite la tariful biletului de avion pt a-si acoperi pierderile.
Referitor la website, ai dreptate, inca nu fuctioneaza....dar nici Roma nu a fost construita int-o zi.
PS: Daca tu gasesti tarife mai mici decat cele postate aici...
http://www.gtsturism.ro/index.php?pag=wat&id=36
imi mannac palaria :)
In plus arunca un ochi si pe linkul urmator sa vezi ce iti ofera o firma serioasa.
http://www.gtsturism.ro/index.php?pag=wat&id=34
Pe curand
Tot nu sunt convinsa
Eu te sfatuiesc draga GTS reprezentant sa pui un pic de ketchup pe palarie, sa merga mai bine pe gatuletz in jos,:)))) si sa incepi sa-ti consumi palaria pentru ca te inseli amarnic in privinta tarifelor my dear. Tu ai zis-o cu palaria!;-))))))))))Firma respectiva au un tarif cu 39 dolari mai mic decat al vostru si job-uri cu 7,9,10 dolari pe ora. Nu stiu ce job-uri aveti voi...Am vazut niste oferte palpitante la ei. Un alt aspect....n-am inteles cu statul linistita la tariful biletului. La ce tarife de avion te referi, pentru ca ei n-au agentie de turism. Nu ofera nici un fel de tarife de avion...e alegerea mea prin cine si cum si cand imi cumpar biletul de avion. Voi impuneti persoana sa cumpere bilet prin voi? Ma rog.....inca nu sunt 100% decisa pentru ca mai am putin timp de "gandeala":) dar in curand voi face PASUL ::))) O zi buna tuturor.
Inainte sa-mi mananc
Inainte sa-mi mananc palaria mea ( la care tin dealtfel foarte mult) spune-mi si mie despre ce firma este vorba? Esti sigura ca tariful indicat include si asigurarea medicala? esti sigura ca nu se mai plateste nimic in lei separat? Despre ce tarif vorbim, self-arranged, plasament?
Ancutza, o firma serioasa iti ofera un pachet complet de servicii. Asadar in momentul in care te inscrii la o agentie ar trebui sa ti se ofere si un sistem de ticketing. foarte multi studenti doresc sa-si cumpere pe "cont propriu" un bilet de avion dar dupa ce studiaza putin piata tot la noi se intorc.
Ai vizitat pagina gts-ului cu avantajele oferite de noi studentilor?
Interjob este firma despre
care vorbeam acum cateva zile. Interjob-ul asta ofera job secured pentru 639 $ asigurare medicala inclusa in pret...oferta pe care n-am mai intalnit-o la altii de cand tot surfez net-ul. Colega sorei mele a plecat cu ei in Grecia in vara asta si a fost foarte multumita. Ce sa zic ..stiu doar ca ei nu mananca palarii ... precum altii ;) Ce mai vrei sa stii Laura D? Intreseaza-te fa un check asa cum fac si eu. Au website www.interjobeu.ro Pa paa
Ancutza ....pe jumatate
Ancutza ....pe jumatate corect pe jumatate incorect...
GTS are cele mai bune tarife pentru cei care opteaza varianta self-arranged ( fosti sau primi participanti )
Sa o luam pe rand :
Self arrangedi returnee Self arranged first timer Plasament returnee
GTS 449 519 600
Interjob 589 639 589
In ceea ce priveste tariful de plasament first timer GTS are tariful de 670 iar InterJob de 640.
Dupa cum vezi egalitate :))
Aceste diferente pot fi usor acoperite prin una din promotiile GTS: Pt fiecare student recomandat de tine in program iti oferim discount cate 15 dolari pe persoana.
NU uita, daca nu iei viza GTS iti ofera full-refund.
Sincer, nu e nicio problema daca te duci la alta firma, sunt convins ca la anul o sa vii tot la noi :)
PS: Fiind egalitate la tarife nu mi-am mancat palaria :)) Astept sa ma convingi cu alte argumente. Pa pa
Uuuu @-)
...cu boruri/ fara boruri, cu pamblicuta/fara pamblicuta..aici se paseaza palarii la greu:)) Ferice de tine, nene, ca nu porti sombrero=)).. Mai fetelor, am ceva zile buune de cand ma informez despre firme.. Bine, imi cam vajaie capul, dar preferabil sa se intample acum decat dupa ce ajung in State:-s..Asaaa..si in mare mi-am facut o idee despre toate de care s-a auzit cel mai adesea, pentru ca n-as vrea sa-si faca ucenicia cu mine o firma proaspata, sa vada daca se descurca sau nu la trimis studentimea peste hotare. De baietii astia (generic vorbind :P) imi place intr-o oarecare masura, oferta suna bine din cate am vazut pana acum, dar, bine, inca nu ma arunc, astept sa vad daca nu cumva imi tzauie mie urechile:)) Laura, tu parca ai fost si anul asta, nu?...Prin AE..?..Parca asa imi amintesc..tot de pe forum, desigur:">
Pentru Laura_D
Laura_D, poti sa fii draguta te rog sa imi dai mai multe detalii despre firma cu care a fost prietena ta in Grecia, Interjob.Fiindca si eu vreau sa plec cu ei si nu stiu ce sa fac. Astept un raspuns. Multumesc Anticipat.
"TheCoach Factory Outlet
"TheCoach Factory Outlet move in Coach Outlet Onlineitself willCoach Factory Outlet not lead to Coach Outletany improvement in (banks') creditCoach Outlet ratings,"Coach Factory Online Bugie said."The operation is a Coach Factory Outletbig deal. It's half a Coach Outlet Storetrillion euros of three-year money at an ultra-low rate. It is not solvingCoach Outlet the fundamental issues though... It's kicking the can a long way down the road rather than justCoach Outlet Online a little bit but in theCoach Factory Outlet end it is still kicking the big old can down Chanel Bags
the road."
Spyder Jackets With the
Spyder Jackets With the spokeswoman Blake Leroy Foley whos the particular mademoiselle inside spring 2011, lots of people understand that may nowadays the particular outdoor jackets will probably be diverse from the prior, particularly inside the sculpt, they’re distinctive via channel layer price traditional darkish that will lively, red-colored, additionally completely new violet, that will an individual worth almost all Ski Jackets?
It is so good and
It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.One message among those in the web page said that-oh, my dear christian louboutin uk sale, I love you so much and finally I got you after dreaming of you for so long a time.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.
Each and every woman wants
Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.
If you do not know design
If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.
Fun shapes in top-quality
Fun shapes in top-quality fabrics and premimum leathers convey their singular styles. Buy coach bags with free shipping at coach factory online.coach factory was started more than fifty years ago as a family buiness.Customers began looking for the Coach brand by name.

mda
de unde vezi tu 400$? poate 400 + 50 ron + 490 ron + asigurarea medicala care nu scrie nicaieri cat e....