ATLANTIC CITY, NJ - Borgata
a trecut si targul de joburi de la Bucuresti... plec in Atlantic city (daca primesc viza bineinteles) mai exact la Borgata pt un job platit cu 8,74 $ / ora
ati mai fost cumva prin atlantic city? ati mai lucrat careva la Borgata? in ultima vreme tot aud fel si fel de chestii..cum ca atlantic city nu e deloc "safe"..ca nu poti umbla singur seara pe strada..si trebuie avuta mare grija cand te intorci acasa de la al doilea job.. sau dimpotriva..ca e un oars/statiune ..plina de viata...multi turisti..toata lumea friendly... cazare de obicei scumpa
legat de Borgata iar am auzit ca e destul de departe..chiar la marginea orasului..cam izolat si ca nu se poate ajunge acolo pe jos sau cu bicicleta decat cu un mijloc de transport.
PLS daca e cineva care a mai fost in atlantic city..sau chiar persoane care au mai lucrat la borgata // persoane care merg anul acesta.... any usefull tips are highly appreciated ..mai am eu si unele nelamuriri si cu "aplicarea online" la borgata..asa ca "if you are out there....let me know" :))
Salut! Si eu am fost anul
Salut! Si eu am fost anul trecut in Atlantic City....dar spre deosebire de altii am avut o vara minunata si nu am patit nimic( apropo la faza cu negrii periculosi de acolo...). Nu spun ca nu se intampla lucruri urate , dar e USA ce vreti?asa e peste tot...iti asumi niste riscuri cand mergi acolo si in consecinta trebuie sa incerci sa te feresti cat de bine poti de tot ce e 'rau'. Nu sunt doar vorbe in vant...si anul asta daca mai primesc viza o sa merg tot acolo..si stiu ca va fi o alta vara superba.Poate ne vedem pe acolo;)
Atlantic City
Si eu voi merge in Atlantic City vara aceasta, bineintzeles daca obtzin viza (fiind in anul I cred ca e destul de problematic). Te rog, Dianca, scrie mai multe amanunte despre cum a fost acolo, incepand de la mersul cu avionul, ce ai luat de acolo ca sa ajunci in AC si altele...
atlantic city..pt andra:P
Am vazut ca esti din Petrosani...si eu sunt tot de pe acolo...ID meu de mess e anca_buncila@yahoo.com.... scrie-mi si pove mai multe....si poate ne si vedem cand vin acasa...stiu cat e de naspa sa mergi pt prima data...poate mergem impreuna:P
Bani furati
Nu e deloc safe sa umbli pe tine cu cateva mii de dolari. In afara ca exista risc foarte mare de furt, se pot intmpla si altele, doamne fereste! Ce nu fac unii pentru cateva bancnote...
De aceea e recomandat sa-i trimiti acasa fie prin Western Union (te ajunge cam scump), fie prin transfer bancar. E si mai bine daca iti deschizi cont in banca imediat cum ajungi, pt ca unele banci cer fee de inchidere de cont daca nu il tii deschis macar 3 luni.
Atlantic City
As dori sa stiu daca mai merge cineva din Timisoara la Borgata- Atlantic City
ciao andra..da..eu si inca
ciao andra..da..eu si inca 4 persoane mergem la Borgata si suntem din Timisoara.. :)
Borgata
ciao:) ma bucur mult; eu am fost la targul de joburi la Bucuresti impreuna cu o prietena care e la master, dar ea pleaca in jur de 15 iunie. Sesiunea cred ca se termina la noi in jurul datei de 27 iunie, asa ca trebuie sa plec mai tarziu. Voi cand vretzi sa plecatzi si prin ce firma v-atzi inscris?
si noi am fost la targul de
si noi am fost la targul de la bucuresti.. ne-am inscris la brown elephant. Eu ultimul examen il am in 29 iunie..dar toti mi-au spus ca e deja prea tarziu si sansele pt un second job sunt din ce in ce mai mici..asa ca..daca primesc viza, o sa depun o cerere sa dau ultimile 2 examene mai devreme..ca sa putem pleca in 22.
zi-mi mai multe pls..ce mai stii tu de atlantic city/ borgata? ai aplicat online pe site-ul ala? saptamana asta stiu ca trebuia..
Borgata
Noi ne-am inscris la zip travel. Ne-au dat un formular 'work&travel usa summer 2008 application care trebuia trimis pe mail la zip travel saptamana asta. Apoi pana in 28 trebuie sa dau totzi banii la zip si 35 $ pentru taxa sevis. Poti sa vezi exact unde este borgata in atlantic city pe harta de pe linkul asta: http://www.aaccessmaps.com/show/map/US/NJ/atlantic_city
si eu am studiat multe ore
si eu am studiat multe ore atlantic city..google earth..google maps..etc.. :)
eu ma refeream la ce ne-au spus la bucuresti la interviu..sa intram pe borgatajobs.com pt a aplica online (scrie si pe spatele pliantului pe care presupun ca toti l-au primit)
:)
Eu nu am aplicat pe site-ul asta on line. Voi atzi aplicat?
In plus, mie mi-e frica pentru visa la ambasada, pentru ca sunt in anul I si pe site-ul ambasadei scrie: Students enrolled in the first year of university may apply for the program, but because they will not have established an extensive academic record, may find it more difficult to demonstrate sufficient ties to their home country and therefore may not qualify for the Summer Work and Travel Program.
noi azi vom aplica.. legat
noi azi vom aplica..
legat de viza...stai linistita...daca nu ai restante si media e peste 8 (asta e conditia pt studentii in anul 1 ) o sa o primesti...acum depinde doar de tine..ce impresie faci la interviu..cum stai cu engleza..etc cunosc mai multe persoane care au primit viza fara probleme in anul 1..so.. eu zic ca ar trebui deja sa te gandesti la cazare...second job..money..etc :)
Media o am peste 8. Voi
Media o am peste 8. Voi pentru ce job atzi semnat? Noi pentru line server, unde se plateste destul de putzin: 7,5 $/ora, dar cred ca e mai lejer.
atlantic city 2008
Sunt anul 2 si e primul an in care plec in state. Am sa ajung in atlantic city pe 13 iunie. O sa mai fie cineva pe acolo atunci? am si eu mai multe intrebari pt cei care au mai fost.Id ul meu de mess este nrj_boy
Atlantic City
Salutare!
Eu merg anul asta la Borgata.Poate cineva sa-mi ofere mai multe detalii?
As fi recunoscator!
Mersi.
Keep in touch;)
cine merge in Atlantic City
salutare,
si eu am fost in atlantic city, intradevar nu este safe daca umbli dupa ora 11. as vrea sa stiu cine mai merge anu acesta in atlantic city. daca si-au gasit casa sau daca va pot ajuta cu alte sfaturi.
numai bine!
salut
tot nu imi vine sa cred cand aud cat de "unsafe" pot fi unele zone din america...oh well... inseamna ca nu avem ce face decat sa incercam sa avem grija de noi pe cat posibil. Eu merg vara asta..pt prima data...vom fi un grup de 6 persoane. Casa inca nu am gasit..desi am vorbit la telefon cu cineva din AC care a spus ca ne poate oferi ceva..insa acum e in vacanta..asa ca sa il mai sunam pe la sf lui mai (cu toate astea ne-a avertizat ca nu ne poate garanta nimic.. primul venit - primul servit). Eu as avea cateva intrebari daca se poate.
In primul rand...am vb cu un manager de la Borgata si mi-a spus sa nu aplic pt SSNi decat dupa 10 zile DUPA ce am ajuns in USA..asta pt ca vom avea ceva acte de facut care vor ajunge la INS in 10 zile... (politica firmei) si daca aplicam mai devreme pt SSN vom "da peste cap intreg procesul" si SSN-ul il vom primi mai tarziu decat l-am fi primit daca am fi asteptat cele 10 zile.. anyway.. noi ne dorim sa gasim un second job cat mai repede..e cumva posibil sa ne angajam fara SSN? fara sa fi aplicat macar? cineva imi spunea ca nu se poate..ca toti angajatorii cer SSN..daca nu il ai..macar sa faci dovada ca ai aplicat.. altcineva imi spunea ca se poate..doar ca primul cec il vom primi abia dupa ce vom primi ssn-ul..
referitor la second job.. ce recomanzi? un job care sa fie cat de cat bine platit..
si cu housing`ul.. tu unde ai fost cazat si cat te-a costat..cum au fost conditiile..mai ai cumva date de contact?
altceva..hmm..aveam atatea sa intreb dar acum nu mai imi vine nimic in minte.. in fine.. things to do/see in AC ..things NOT to do? :)
Multumesc anticipat!
Atlantic City
contacteza-ma pe id-ul de mess: emporio03 sa vorbim mai multe.
m-ar interesa cine pleaca cu compania czech airlines dupa 25 iunie.
merci!
salut
idmeu: georgeneata....cateva info despre atlantic city te rog:)
It is so good and
It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.There are some multifunction pockets inside these christian louboutin uk sale. They can provide you our equal part style, and they are fashionable and useful.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.
Each and every woman wants
Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.
Mainly because products are
Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with coach factory outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.coach factory online, a place you can find goods only belong to you. Excellent quality, reasonable price, fast delivery...there is everything that you expect to find.
In a word, buying at coach
In a word, buying at coach factory online on the net is extra handy and dependable than other outlets. Now I dont have adequate bucks to go in another country, but I undoubtedly adore the coach products.Coach from coach factorywins the favor for durability and exquisite workmanship in making bags in the vogue field. Though the design is relatively simple.

Atlanic City
Prietena mea a fost acolo anul trecut si a fost foarte naspa, pentru faptul ca nu era "safe" deloc. Sunt foarte multi negri care asteapta orice ocazie sa-ti fure orice. Chiar unui prieten de-al meu i-au furat TOTI banii dupa ce si i-a scos inainte sa vina acasa.
Despre Borgata, ce pot sa-ti spun...E cam cel mai misto cazino de acolo si au un Tuna Sandwich marfa. Cam atat...Aaaaa...o vacanta misto .