Florida Destin
Ce se face In realitate in SUA?
Scris de Lungu Alexei
Deci.....caz din FL Destin....
Deci.....caz din FL Destin....
Deci ma numesc Alexei si am fost vara aceasta in Florida Destin .... Da am ramas multumit....numai deceia ca mi-o mers foarte tare.Am avut acasa buna si lucru bun . Dar totusi ce am vast acolo in Destin am fost tare cam socat de uni studenti , si de Contracteri (CEI CARE TE ANGAJEAZA LA LUCRU.).
-Multi studenti veneau si primele 3 saptamini sedeau fara lucru asteptau social security number.
-Multi din Contracteri cum ar fi (Ivan Lukin , sau Costik , si Andrew ) la dinsi sistema cum e... de exemplu La Ivan Lukin , pe cele mai frumoase fete le lua la dinsu in casa sa traeasca , si le gasea cele mai bune lucruri ...Cum ar fi de exemplu in Publix. Dar clar lucru fetele estea asa degheaba nu traeau la dinsu unele i faceau masaj altele i faceau ordine mincare si multe alte lucruri. Dar pe cei lalti stundenti sau de lok nu le gasea de lucru sau uita de dinsi sau ii gasea cite un lucru parsiv. Unde saracu student lucra de dimineata pina seara cu 6.75$ sau 7 fara over time. Sinca pe casa punea niste preturi nebune cite 400$ aproape undeva. Multi studenti pursimplu dupa ce primeau social number sau singuri isi gaseau de lucru ori se duceau la alt contracter.
Mai departe Andrew....El acolo din studenti robi facea. Mai ales din fete le punea sa lucreze cite 15-16 ore si 6 zile pe saptamina cu 7 dolari ora fara overtime....inafara de aceasta singur arenda apartemente cu 1000$ pe luna si punea sa traeasca acolo cite 8 studenti si luind de la fiecare cite 330 $ pe luna. + la aceasta el facea asa o politica pe studenti ii punea sa traeasca intrun colt de oras dar sa lucreze in alt colt de oras ca uneori distanta intre lucru si casa ajunghea undeva pina la 30 km ,astfel studentul era nevoit sa ei de la contractorul sau transport care in era pentru student cheltueli in plus 150$ pe luna.
Asta asa la general am vrut sa va discriu imaghinea ce se face in Destin in Florida .SUA.
Deceai majoritaea studentilor se tem ceva sa zica la contracteri ca sa nu fie alungati,sau trimesi acasa...lucrau ca robi ,ca matinca nici in italia asa nu se lucreaza asa. Deceai Multi care au fost mai isteti au lepadat pe contractori sai sau gasit singuri de lucru si apartament si sau continuat viza sa ramie in state... Ca macar sasi faca bani sasi intoarca programa .Dar asta numai unii undeva vreo 5-10% pot sa fii ceilalti insasi lucrau totata vara ca robi si au venit sa nemultumiti sau de america au amentrire ca lucru lucru de dimineata pina seara....cite 6 zile pe saptamina.ca cind aveau zi libera nici nu aveau timp sa duca sa se odihneasca. ca trebuea cumparaturi de facut la banca de dus bani de scos haine de spalat una alt....Dar erau si studenti care se odihneau si lucrau paralel asta lor pursimplu leo mers ca la lucru bun o nimerit...da asta foarte putini undeva vre20%
Da mai merg in destin sau
Da mai merg in destin sau in panama city...deorece stiu damu ce trebue de facut si unde de dus la lucru
Ai niste recomandari
Ai niste recomandari generale pentru cei care poate nimeresc anul asta prin zona pe acolo? Ce sa faca, ce sa nu faca, de ce se fereasca, etc...
Buna! In vara anului 2007
Buna!
In vara anului 2007 am fost si eu in Florida, Destin...Angajatorul meu a fost Ivan Lukin cu fratele sau Costea. Si-au deschis bun business, faceau sau poate si mai fac bani pe seama studentilor.
Eu tot la inceput am stat aproape 2 saptamini fara lucru,apoi dupa ce am primit social security,mia gasit de lucru la un hotel, foarte greu lucru...Si concomitent m-am dus la orientare pentru al doilea job, la Publix.Apoi am refuzat lucrul la hotel caci am inteles ca este o adevarata scurgere de bani; din 11-12$ pe ora ei plateau in jumate. Fetele care au continuat sa lucreze mai departe plingeau mai de fiecare data cind primeau payceckurile.
Eu pot sa spun ca am avut noroc.Am lucrat la Publix, si mi-am facut prietena o americanca care m-a ajutat nespus de mult. Traiam la ea, dar nu am platit nici macar un cent niciodata. Mincarea era comuna pe care tot nu o plateam.Ea avea un prieten serif si cu ajutorul lui l-am dat in judecata pe Ivan, deoarece impunea studentii sa traiasca in niste conditii mizere. De fapt eu cind am ajuns acolo m-a cazat intr-o casa super de frumoasa, cu bazin si toate conditiile.Insa pe urma dupa ce mi-a dat jobul din Fort Walton, orasul vecin, m-a mutat intr-o casa mizera.Spre norocul meu am trait aici doar citeva zile caci pe urma m-am mutat la americanca.Am reusit si sa ma odihnesc bine si interesant, am cunoscut cu adevarat cum traiesc americanii, si cel mai important mi-am intors banii care i-am cheltuit.
Ceea ce vreau sa mai spun despre Ivan Lukin este ca intr-adevar pe fetele cele mai frumusele le lua la el acasa si se distra cu ele. Da multi tineri s-au intors foarte dezamagiti acasa, si nu doresc nici sa mai auda de america. Dar sa ne gindim logic, tot europenii au fost vinovati daca sa facem aici o mica discriminare. Eu personal m-am convins ca poporul american este foarte generos si educat.
Bafta la toti!!!
It is so good and
It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.There are some multifunction pockets inside these christian louboutin uk sale. They can provide you our equal part style, and they are fashionable and useful.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.
Each and every woman wants
Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.
Mainly because products are
Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with coach factory outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.coach factory online, a place you can find goods only belong to you. Excellent quality, reasonable price, fast delivery...there is everything that you expect to find.
In a word, buying at coach
In a word, buying at coach factory online on the net is extra handy and dependable than other outlets. Now I dont have adequate bucks to go in another country, but I undoubtedly adore the coach products.Coach from coach factorywins the favor for durability and exquisite workmanship in making bags in the vogue field. Though the design is relatively simple.

Si vara asta mai mergi?
Si vara asta mai mergi? Daca da, unde?