Hawaii prin work&travel...cine are acelasi vis cu mine?:)
Salutare la toata lumea.am deschis acest subiect pentru ca n-am gasit unul asemanator. Am fost vara asta in state prin work&travel in Washington D.C , am lucrat ca lifeguard la piscine.:)a fost frumos si usor.M-am saturat de Washington, am vizitat oceanul de 2 ori(Virginia Beach si Ocean City) si la sfarsit o saptamana in New York.Ce vreau sa zic e ca as mai merge o data in SUA pt Hawaii.E un vis de-al meu ;))...vreau sa ma satur de pacific si de peisaje tropicale ca pentru tot restul vietii mele.:D, problema este ca nu am reusit sa-mi conving prietenii, motivele fiid lesne de inteles(cel mai important fiind costul biletului de avion).Sa pleci singur nu e chiar indicat, mai ales in Hawaii unde romani sunt cam cate beri am eu in frigider.Acum incerc sa gasesc doritori aici...astept raspunsuri!!!Inca nu m am interesat de job-uri disponibile si firme care sa ofere(american experience avea ceva anul trecut, firma cu care am fost si eu insa job-urile lor sunt foarte proaste eu mi l am schimbat la numai o saptamana dupa ce am ajuns in state) insa o sa o fac in curand.Daca mai viseaza cineva la Hawaii sa scrie aici sau sa ma contacteze la id de messenger florin_dandes
Foarte fain Hawaii! Am fost
Foarte fain Hawaii! Am fost acolo vara asta dar n-am facut nici un ban :)). Problema e ca dai foarte mult pe biletul de avion si e destul de greu sa iti gasesti un al doilea job pentru ca sunt foarte multi localnici care lucreaza acolo. E fain tare Hawaii dar numai de vizitat daca ai multi multi bani. Sunt multe firme care se lauda cu joburile lor in Hawaii, Ocean City si alte zone din astea in care chiar nu ai mai nici o sansa pentru al doilea job, so....be careful.
Bafta!
Nu am ce sa zic de Hawaii
Nu am ce sa zic de Hawaii ca nu am fost acolo dar stiu ca in Ocean City de exemplu poti linistit sa iti gasesti un al doile job daca char vrei sa lucrezi. Eu am fost vara asta si am plecat din tara pe 10 cu un job pe care trebuia sa il incep pe data de 15 in state si am gasit pe 13 un al doile job pe care l-am inceput chiar inaintea celui cu care am venit din tara. Conteaza foarte mult si interesul pe care ti-l dai ca sa gasesti un al doile job si daca vrei sa iti gasesti pt ca au fost persoane care chiar nu doreau un al doilea job
Buna! Am auzit si eu de
Buna!
Am auzit si eu de chestia asta cu marile statiuni de la un prieten. Cica Ocean City e plin de rusi si bulgari si alte natii care vin din mai si romanii, cum vin la urma nu mai gasesc mai nimic, sau ...nimic bun. Eu m-am inscris deja anul asta ca sa imi vina actele mai repede si sa merg la ambasada cat mai repede. Mai e cineva inscris la Student Travel, poate mergem impreuna?
vax albina aceste pachete speciale
eu am impresia ca pachetele speciale e un pretext ca American Experience sa-i ia cateva sute de $ in plus; la alte agentii e acelasi pret de program
am fost in Vegas, in timp ce o prietena, plecat prin AE era in Ocean City; nici eu nici ea n-am castigat mare lucru; erau rusii de prin mai si ei au acaparat toate joburile; nu te asteapta caini cu covriji in coada..numai in reclame colorate zice cat e de bine
mai bine mergeti la locatii normale..macar n-o sa fiti cu buza umflata..si la sfarsit vizitati 2-3 zile ceva exotic! asta e concluzia mea dupa ce am vb si cu alti studenti de pe aeroport
hawaii
Da hawaii este un vis... mias dori foarte mul sa ajung acolo problema mea este ca nu am calatorit nici odata prin work and travel si nu stiu prea multe cum as pute sa ajung si sa am un job bun, dar imi doresc foarte mult.
Hawaii!
ms pt postarile anterioare...nu am reusit vara trecuta sa ajung in Hawaii, sper sa reusesc vara asta :D...va mai tin la curent, o sa scriu pe blogul meu de calatorii toate impresiile, pentru cei interesati de Hawaii si nu numai http://calatoriilehoinarului.blogspot.com/
It is so good and
It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.There are some multifunction pockets inside these christian louboutin uk sale. They can provide you our equal part style, and they are fashionable and useful.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.
Each and every woman wants
Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.
Mainly because products are
Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with coach factory outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.coach factory online, a place you can find goods only belong to you. Excellent quality, reasonable price, fast delivery...there is everything that you expect to find.
In a word, buying at coach
In a word, buying at coach factory online on the net is extra handy and dependable than other outlets. Now I dont have adequate bucks to go in another country, but I undoubtedly adore the coach products.Coach from coach factorywins the favor for durability and exquisite workmanship in making bags in the vogue field. Though the design is relatively simple.

HAWAII
dap..frumos vis, am auzit ca e prea tare in Hawaii deci se merita..macar 1 saptamana de vacanta asa :D
American Experience au pe Hawaii si anu asta, am trecut io pe la ei si au in brosura..si ziceau ca au si reducere daca mergi a doua oara ai reducere..pana mea..oricum good luck!