intrebare eurolife consulting
Buna tuturor,
Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie despre firma Eurolife Consulting: ati mai auzit de ei? Sunt seriosi? Am vazut acum vreo saptamana ca (inca mai ) ofera programe “work and travel” (vorba vine, de fapt se adreseaza oricarei persoane de 18-35 ani ) in Cipru; am luat legatura cu ei, am primit o oferta de job, salariu 600 euro lunar, dar pana de curand nu stiam de existenta acestei firme si mi-e tema sa nu-mi iau teapa. Orice informatie mi-ar fi de folos.
Thanks in advance si vancanta placuta :) ,
Diana.
Buna! Din pacate si eu sunt
Buna! Din pacate si eu sunt in aceeasi dilema ca si multi altii, fac apel la toti cei care au fost plecati cu aceasta companie si care stiu cum este sa dea si ei mai multe informatii, sa nu lasam aceste companii gen eurolife consulting sa ne fraiereasca, am vazut ca ai pus intrebarea in luna iulie, cred si sunt sigur ca ai ceva informatii, te-as ruga in numele a mai multor persoane sa ne dai mai multe informatii, presupun ca ai avut ceva timp la dispozitie sa te interesezi, multumim
eurolifeconsulting
buna,am fost plecata la munca in grecia prin aceasta firma,platind costisitorul comision 300 ron +300 € si nu sunt seriosi,nici nu asigura un job functionabil,practic nu fac decat sa te trimita la post dar nu iti asigura munca sau salariul,totul este pierdere de timp,te duci si te intorci atata tot.ajunsa la post am constat ca nu prea au activitate,dupa 10 zile mi s-a spus ca trebuie sa merg sa lucrez la un prieten al patroanei barului la care fusesem trimisa,pe motiv ca ea nu are activitate(desi solicitase),job de camerista si ajutor in bucatarie,loc pe care l-am acceptat dar am constatat ca este la fel de lipsit de activitate,in 2luni aproape 3 am lucrat doar 1 luna(1 saptamana da una nu) si foarte rau platnici,mai putin si nu la timp,fiind nevoita sa astept cu luna sa-mi primesc banii cerandui in fiecare zi,i-am contactat pe cei de la agentie si m-i s-a spus ca nu pot sa faca nimic(dupa asa comision)sau sperau sa plec fara bani,inca nu v-am spus ca in grecia am fost asteptata de alta agentie ,la fel de neserioasa,platind inca un comision de 100€,mi-am suportat,si transportul din romania cat si din atena la post.sunt intelesi unii cu altii,sunt interesati sa-ti ia doar banii,in realitate nu-ti asigura nici locul nici salariul.Nu sunt de incredere nu va risipiti banii si timpul cu ei,nu merita ,nu va lasati incantata de modul placut de abordare si ofertele tentante ale firmei eurolife consulting,nu sunt reale .
va doresc o zi buna sperand ca v-am fost de folos, mi-as fi dorit sa ma previna si pe mine cineva
sunt super ok
si eu am fost plecata prin aceasta firma tot in grecia , mai precis in creta la un hotel de 5 stele. nu am avut nici o problema sa nu imi dea salariul, sau sa ma plimbe cine stie pe unde. am stat 5 luni jumate acolo aproape tot sezonul. oferta intradevar a venit dupa vreo 2 luni de cand am depus dosarul (il depusesem in februarie anul trecut), la un moment dat nu mai aveam rabdare aveam senzatia ca nu am sa mai plec niciodata, si ca ma duce cu vorba. insa a fost ok, ma bucur ca am asteptat. anul asta ma duc in acelasi loc, evident direct deoarece managerul de acolo vrea sa vin sa lucrez iar , din 25 aprilie. firma eurolife iti asigura jobul si salariul , insa si tu ca angajat trebuie sa ai grija sa iti vezi de treaba ta, ca nu te tine nimeni daca nu iti vezi de treaba si faci mutre sau probleme. di=ovada ca altfel nu mi-ar fi spus sa revin si acest an. oricum hotelul este super , chiar pe plaja si colectivul de acolo a fost ok (chiar daca erau o multime de bulgari). eu va recomand firma aceasta , deoarece am avut o experienta buna cu ei!
tot despre eurolife consulting
Buna! Va rog sa imi spuneti daca ati mai aflat ceva despre eurolife consulting. Si eu sunt in aceeasi situatie. Multumesc!
In legatura cu eurolife
Salutare salutare vad k nu prea are cine sa ne spuna cum e cu firma asta dar eu cred k deja am intrat in joc pt k am dat taxa de 250 de ron + tva si acum astept sa vad ce se intampla mai departe dac ati mai aflat ceva va rog mult sa ma anuntati si pe mine si pt ginutza34 am luat si eu id de mes poate mai vb in leg cu subiectul asta eu sunt stilistul_22 dac iti apare sa dai si tu accept sau sa ma nunti si pe mine dac mai auzi ceva ..MS frumos..si succes la toata lumea
Chiar nu stie nimeni nimic
Chiar nu stie nimeni nimic despre aceasta companie?
eurolife consulting
EU am fost plecata in uk cu aceasta firma-sunt OK/LA JOBUL MEU DE CARE ASSISTANT ,nu am platit nici un comision .Nu va faceti nici un fel de griji ,sunt seriosi in privinta comisioanelor
buna si eu ar trebui sa
buna si eu ar trebui sa plec cam intr-o luna as dori daca se poate sa-mi spui daca jobul e ok si daca sunt seriosi.pt ca eu trebuie sa platesc c-am 1000 de euro (300ron comisionul lor,750 acte procesare dosar,450 lire pt yellow card),.mersi mult
eurolife consulting
cum nu ai platit comision ca mie imi cer 1500 lei inainte sa plec + biletul de avion pe care mi-l platesc singura. uite: http://www.eurolife-consulting.ro/index.php?pag=care_assistant__ingrijire_batrani
poate ai plecat printr-o alta companie... astept raspuns, multumesc anticipat
anca
eu sunt multumita
am plecat cu eurolife consulting in februarie 2010 ca si care assistant in uk , insa eu am platit 1000 de lei si tva, adica vreo 1200 plus 175 lire . au aceasi taxa si pe site la ei. eu sunt super multumita, am conditii bune de cazare, stau singura in camera si jobul nu este greu fizic, insa este destul de solicitant psihic pentru ca lucrez intr-un azil de batrani si trebuie sa fiu mereu atenta . am citit tot acest forum, insa sunt multi pe aici care se pare ca nici ei nus tiu ce vor cu adevarat. personalul angajat din firma lor se ocupa de tine, eu am lucrat doar cu 2 din angajate pentru dosar si acte , s-au purtat frumos si tin si acum legatura cu ele. per total a iesit bine, chiar imi era un pic frica sa nu imi iau vreo teapa, insa m-au plasat repede si unde e bine :).
spune-mi te rog ce faci
spune-mi te rog ce faci acolo practic ?te intreb ptr ca si eu am fost acolo saptamina trecuta tot ptr care assistent la eurolife consulting cat ei pe luna ?ce program ai ?lucrezi si ore suplimentare ?in ce zona esti s-au ce oras.te intreb ptr ca nu stiu nik ,sa stiu ce ma asteapta.trebuie sa stii sa vb engleza bine ?te rog mult,chiar ma intereseaza.ati las id meu eu_lusy@yahoo.com .cand poti lasa-mi te rog un msj multumesc
buna am aplicat si eu la
buna am aplicat si eu la eurolife consultingsi am fost sunata pentru interviu ca asistent care , as vrea sa stiu daca sunt seriosi si te plaseaza in azile de batrani. Totodata as vrea sa stiu daca sunt seriosi cu salariul, multumesc anticipat
te rog frumos sa-mi spui si
te rog frumos sa-mi spui si mie cum a fost in uk -care assistent daca ai fost.am fost si eu la firma asta eurolife consulting tot ptr care assistent saptamina trecuta .care au fost conditiile de acolo ,salariul...etc.te rog mult
eurolife consulting
salutare, eurolife consulting este foarte serioasa in recrutare ptr posturi vacante, ideea e ca multi care au incheiat contracte, au ajuns la destinatie dar au uitat de munca.eu am stat de vorba cu cineva care este acolo de 2 ani si totul e in regula.referitor la salar este de 200 de euro dar poate ajunge la 1500-2000 euro cu tot cu bacsis, in functie de postul ocupat. multa bafta, astept si eu oferta de la ei .multa bafta
globe jobs services
ati auzit cumva de firma asta globe jobs services e serioasa sau nu astept un raspuns cat mai repede
eurolife consulting
Salutare! Cum e posibil ca cineva sa aiba 200 euro ? Numai in Romania exista salarii de-astea. Nu ai spus in ce tara a plecat acela? Eu cred ca trebuie sa verificam f bine atunci cand alegem o firma de recrutare, e adevarat ca pot fi si firme serioase, dar ce firma e asta care iti ofera un contract cu un salariu de 200 euro???ori informatia ta e eronata ori e ceva in neregula. Am auzit atat lucruri bune despre firma asta cat si rele.Pe cine sa mai credem????
Putin spus dezamagire
Teapa este putin spus, nici macar bunul simt sa incheie un interviu nu au. Eu am fost profund dezamagita de atitudinea persoanei cu care am avut interviul. In loc sa caute sa ma acapareze cu ... macar... bunul simt... a dat gres inclusiv din acest punct de vedere. Prin urmare ... daca te programezi la un interviu... ai datoria sa fii la punctul de intalnire, sau macar sa ai telefonul deschis, sa te gaseasca cel ce urmeaza sa il intervievezi, nici una din astea doua. Deci nu tu prezenta la locul muncii, nu tu telefon deschis, prin urmare cata siguranta iti poate oferi o astfel de firma? In afara de asta ... in urma interviului iesi inaintea persoanei intervievate? Mi se pare nu numai lipsa de bun simt ci si lipsa de profesionalism. Iar cei 200 euro mentionati, cine credeti dumneavoastra ca vrea sa plece platind atatia bani pentru acte, pentru suma de 200 euro? Este de-a dreptul aberant. Asa ca... mai bine va orientati catre alte firme cei ce vreti sa plecati afara...
TEAPA
Toate agentiile sunt tepa cam 99 % sunt teapa tinetiva banisori acasa si terminati cu prostiile feritiva si de job factory arad toti va iau banii !am patito eu in vara cu luckan company cu unul... a furat banii a 200 oameni si ac se distreaza in birturii prin tm !
Eu asi schimba ceva!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba fratilor Ma numesc Alexandru si sunt din sibiu si vreau sa va spun sa nu dati banii nimanui ca va face un contract de mediere si se obliga ca in termen de 1 an de zile sa va gaseasca minim un contract de munca,iar daca nu se restituie 15% din suma data deci cu alte cuvinte inputitii astia ne iau banii si ne da niste hartii in schimb!Eu am fost in vara 2009 la arad la JOB FACTORY si miam luat teapa dar acum eu asi mai face inca un lucru.Eu daca vreti cei intepati masi duce peste ei acolo in arad!!!!Ce ziceti ca sa ma duc eu singur parca mi naspa dar daca ne strangem mai multi eu zic ca avem sanse sa ne luam banii inapoi!Alexandru_hip@yahoo.com va rog hai sa facem ceva ca astia prostesc cel putin vreo 5 pers pe saptamana contactatima pe mail si hai sa vb sa rezolvam cumva nu putem lasa asa!!!!!
Naspa situatia. PS: Tre sa
Naspa situatia. PS: Tre sa inveti NEAPARAT sa scri in limba romana !!!
stati linistiti cu firma
stati linistiti cu firma asta pe ma amana de o luna ca tot plec in cipru si nimik concret am fost la buc sa vb cu ei si cica ma suna azi pe 25 sa imi spuna cand plec si iar nimik asa ca trageti voi concluziile si mi m lasat si locul de munca din cauza lor
fratilor in legatura cu
fratilor in legatura cu firma asta e taca haideti sa nu mai stam cu mainile in san si sa facem ceva mergeti la opc nu ii lasati sa mai pacalesca lumea eu unul o sa merg pana in panzele albe chiar daca nu imi recuperez banii dar nu ii las eu sunt unul cu care nu trebuia sa se puna si in caz de citesc si ei lucru asta astepativa la ce e mai rau
Salutare Ar trebui sa ne
Salutare
Ar trebui sa ne unim toti si mie mi au halit banii de inscrere si la 2 amici la unu cu tot cu nevasta.
Cum credeti caar trebui sa procedam ca sa ii dau in vileagca maamana de 5 luni .
tot tzepari si astia,
NUmai de tzepari am dat, am zis ca astia sunt buni ca la momentul respectiv, cand vroiam sa plec cu ei, nu era nici un comment impotriva lor, dar vad ca a trecut ceva vreme si au si inceput sa apara, pacat ca prea tarziu. Eu si Sotia am aplicat la ei pentri azile de batrani in uk, dar am asteptat 3 luni sa ne gaseasca ceva, asta se intampla prin martie. CAnd au si aparut cu o oferta la care trebuia sa plecam in 3 zile. Bine inteles ca nu am avut cum sa plecam, si iar ne-au pus in stand by. Am plecat cu alta firma, care si asta ne-a tras tzeapa, "din rau in mai rau cat de bine sa ne fie ?". Acum am incercat sa vb cu ele sa ne gaseasca ceva de munca si la fel ne-au pus in asteptare. Apropo, sa nu plecati cu <strong> GOOD WORK SOLUTIONS, sau STARTING LTD</strong> astia tot tzepari sunt si unii mai mari, astia ne-au luat banii si acum stam sa muncim sa ne scoatem bani de bilet de avion, ca de altceva nu mai avem ce vb. <BR>
NU stiu ce ar trebui sa facem impotriva lor, la OPC nu pot sa ma duc ca's la 2500 de km de casa, la ambasada am vb si spun ca nu au ce sa faca .... deci... SUNTEM AI NIMANUI.
Fratilor, apucati-va de furat.
Nu stiu Ce sa Cred !! DAr nu miroase a bine !!
Deci am Am primit veste sa vin la ei la firma !! Bun am ajuns la firma nu stiu ce am intrat in sala mi-au pus o foie si un pix !!! Se uita dOmnisoara pe CV ok deci ca ce vrei sa lucrezi bla bla bla ! Bun dupa ce am vb ce imi zicea ea domne acum am primit un loc liber pt grecia ajutor de bucatar O sa te sun sa iti zic daca e liber sau nu !! nici bine ce m-am suit in troleu ma suna si imi zice ca e liber postu Era sambata !! Ia imi zice luni sau marti pleci !! Eu nu stiu ce bucuros sa ajung acasa sa le zic la ai mei TATA/MAMA DAtimi 300 de euro si 300 Ron !! ca plec in grecia !! MAMA = nam banii ,Tata= mAine iti zic !! NU stiu ce Cred ca in ziua de sambata ma sunat de 5-6 ori ca domne ati facut rost de banii ?? ca angajatoru vrea sa stie sigur ca semnezi contractu ...Mai am inca 3 persoane pe langa tine deci nu vreau sa intarziu Eu iam zis stati sa vad ce zice tata ca nu stiu Ce !! si face macar veniti sa platiti cei 300 Ron !! pt semnare de contract bla bla bla !! a ramas pe maine adica pe duminica tot disperat de unde sa fac rost de banii la prieteni le-am zis BHa plec in grecia pana mea dar trebuie banii si prietenii ce zic bha vezi sa nu fie teapa ca nu stiu ce ... BON dupa distractie ajung acasa ia sa vad ce gasesc despre firma si am cautat si am ramas la parerea ca E MARE TEAPA !!! ADica nICi bine nu ajung acasa si imi zice ca au loc pt mine !! si in 2 zile ca plec !! E TEAPA MARE !! vb despre FIRMA EURO P...
O MARE TZEAPAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNA sa stiti ca am citit toate comentariile voastre in leg cu firma eurolife si sa stiti ca aveti mare mare mare dreptate,e tzeapa am fost la ei pe la sf lunii mai pt munca in grecia si mi-au zis ca plecarile sunt pe 15 si azi mai astept tel de la ei si nik ,nici un raspuns si am dat si taxa de inscriere,sunt niste escroci.si cu siguranta asa o sa fac si eu cum ati facut si voi (o sa merg la OPC)daca aveti vreo intrebare sau sugestie ma gasiti la id COZ3T
adevarat ca e tzeapa
am aplicat si eu la firma lor pe la inceputul lui martie,si m-au tot aburit pana in luna iunie si ma suna sa-mi zica ca au un job pt mine dar urmatoarea zi trebuie sa si plec,vi se pare normal? pt cipru,asta insemnand ca sa le dau lor diferenta de la 250 euro+tva dupa cei 300 ron ,+ ca trebuia sa-mi cumpar bilet de avion care pt a 2-a zi se cumpara direct la aeroport si cred ca m-ar fi taxat 3-4 sute de euro,dar trecand peste astea,cineva trebuie sa faca o sesizare la opc,ca sunt excroci
Si eu am patit la fel. Am
Si eu am patit la fel. Am fost la ei in februarie pentru plecare in cipru la inceputul lui iulie si mi-au zis ca in luna mai vin joburile. I-am sunat in mai si de atunci pana acum ma tot amana, ori de la o zi la alta, ori de la o saptamana la alta.. Inca mai astept, dar va recomand sa nu apelati la ei deoarece nu se tin de cuvant, si nici daca plecati nu se stie..
pai tu nu stiai?
pai si ce tu nu stiai ca trebuie sa platesti cand trebuie sa pleci?
Nu stiu de ce va plangeti atat, cand e normal sa platiti daca ati intrat in joc. EU am plecat cu ei in cipru in ayia napa, in 2009 si am platit comisionul integral, m-am intors in noiembrie si a fost ok. am lucrat intr-un restaurant ca si ospatar si a fost asa cum mi-au spus - salariu , cazare, etc. ma duc la ei si anul asta ca au multe joburi si mi-au trimis email cu ofertele. eu am fost multumit , insa vad aici persoane nemultumite. acum depinde si de viziunea fiecaruia.
eu va doresc succes la toti!
despre eurolife
Eu am platit taxele din mai... O luna si jum nu am primit niciun telefon de la aceasta firma. M-au sunat intr-o zi, la sf lunii iunie sa-mi propuna un job cu plecare in 3 zile si mi-au lasat timp de gandire pana a doua zi. A doua zi, la ora la care am stabilit, am sunat si am confirmat jobul MI-au zis ca e ok, iar eu le-am zis ca urmeaza sa si ajung la sediul firmei in aceeasi zi, sa mai discutam detalii. Cand am ajuns acolo, mi-au zis ca au dat jobul altcuiva, fiindca am ajuns tarziu. DESI IL CONFIRMASEM SI DESI DECIZIA DE A VENI TOTUSI LA FIRMA IN ZIUA CU PRICINA O LUASEM PERSONAL, FARA SA MA ANUNTE NIMENI NIMIC CUM CA AR FI O CONDITIE OBLIGATORIE SI CA DACA NU AJUNG FIX LA O ORA, O SA-MI PIERD JOBUL. Alte neplaceri despre Eurolife Cons:la prima intalnire, mi s-a spus ca pot obtine jobul dorit, nicio problema ..si ca facem in asa fel incat sa obtinem eu si prietenul meu cazare. Insa dupa o vreme,ni s-a spus ca e f greu sa obtinem cazare impreuna...angajatorii preferand DE OBICEI persoanele singure si nu cuplurile...Deci cunosteau situatia, nu era o surpriza ca angajatorii nu prefera cuplurile Dar asta nu ni s-a spus la inceput. la interviu totul era numai lapte si miere.Iar in legatura cu jobul meu, nu, nu se mai putea, fiindca angajatorii prefera sa-si puna oameni de-ai lor. Asa am ajuns sa ni se faca oferte care nici macar nu figurau in contract si la care nici nu ma gandisem vreodata. OK, am renuntat la ideea de a ne mai cauta cazare impreuna...vrem separat, numai sa plecam. Ne-au dat o oferta cu salariul de 500 de euro. Adik cu 150 mai putin decat ne-au spus la inceput. Am refuzat-o si de atunci nimic....au trecut 3 sapt. CE ma sfatuiti?
tot clara sunt
Fetele astea sunt sub orice critica. Le-am sunat intr-o zi...suparata pe ce mi se intampla din cauza lor. Mi-au promis ca ma suna vineri. Am asteptat pana sapt urmatoare marti telefonul lor si nimic. Am sunat eu, m-am prezentat si le-am zis ca astept telefonul lor inca de vineri , la care vocea de la capatul firului imi spune :" ASA, SI?" deci, chiar nu mai pot. ma gasiti la irina_moise_2005. Va rog sa ma abordati. Chiar vreau sa mai vorbesc si cu altcineva pe tema asta!
mare tzeapa de la eurolife consulting si partenerii lor
Fac apel la toti cei care vor sa plece la munca in strainatate cu firma eurolife consulting! Este o mare tzeapa. Am ajuns la destinatie si am fost lasat pe drumuri. Angajatorul de aici nu-si asuma nici o responsabilitate, oricand puteti fi dati afara fara motiv. Contractele lor nu au nici o valoare. Nu plecati cu ei in nici un caz, va iau banii si ramaneti in strada intr-o tara straina.
informatii despre eurolife consulting
Ma bucur ca am obtinut de la voi cateva informatii. Chiar nu stiam nimik despre aceasta firma de recrutare. Eu am fost la interviu impreuna cu sotul meu, mi-au spus care ar fi costurile de plecare, pentru postul de ospatari, desi eu licrez aici pe un post mult mai bun, dar am zis sa fie asa, doar ca sa plecam amandoi.Au zis ca ar mai trebui sa platim cu 2 zile inainte de plecare cate 475 lire pentru yelow card, bani care vor fi trimisi angajatorului. As avea o intrebare la cei care au dorit sa mai plece pe acest job, daca si lor li s-au cerut bani pentru yelow card. Mi-au spus ca au mai fost cupluri care au plecat impreuna, dar ca, intr-adevar angajatorii nu prea agreeaza cuplurile.Banii pentru mediere nu mi-au cerut, deoarece au zis ca ii dam cand o sa fim chemati la interviul cu angajatorul, si nu inainte, deoarece ei spun in contractul de mediere ca se obliga sa imi gaseasca un job in termen de 12 luni, si ca au fost cazuri cand au gasit job-uri la diverse persoane si dupa 4 luni. Asa ca au zis ca taxa de mediere sa o platim la primul interviu, la care raspunsul pozitiv sau negativ se va da pe loc. Au zis ca ma suna in vreo 2 sapt, acum sa vedem ce va mai fi.
Buna,dar de KNIGHTSBRIDGE
Buna,dar de KNIGHTSBRIDGE RECRUITMENT ati auzit?a plecat cineva cu ei?
eu mi-am luat o mare teapa desi nu le-am dat nici un ban dar m-au pus pe drumuri si in momentul in care am avut mai multe intrebari s-au dat la fund si nu au mai raspuns la telefon,apoi m-au anuntat ca inceteaza colaborarea pe motiv ca sunt " aroganta"
si KNIGHTSBRIDGE astia
si KNIGHTSBRIDGE astia tot tepari sunt
salautare la toata lumea.
am primit pe un site de recrutare online joburile ecestei firme.
ok mam interesat de firma asta eurolife consulting,, am vb la telefon si a doua zi nu a mai raspuns nimeni.
le-am dat un email unei tipe pe nume (Eurolife Consulting
Madalina Glodea - Bussines Developer) care nici nu stia ce zice , ma confunda cu o femeie imi spune ca nu au joburi pe masura pregatirii mele, imi doreste o zi buna sigata emailul.
ok pana aici . dar dupa o zi imi da un alt email alta tipa de la firma asta (Cristina Iocu
Recruiter - Eurolife Consulting) care ma cheama la interviu pe data de 7,8 sau9 dec 2009 .curios pt caoamenii astia nu colaboreaza.ce felde firma e asta.eu o sa ma duc la interviu ... nu ma iau dupa comentarii ar fi o tampenie... si odata cu mine si un juriast care sa valideze actele iar tot ce se dicuta se va pune pe hartie..incepand cu data la care trebuie sa platesc avansul ala cand imi vine jobul in termenul impus de mine daca nu banii sa mii dea inapoi si pana cand o sa plec ...
daca vor daca nu ... sa bea un ceai de dimineata si sa se trezeasca draq la realitate ca mam saturat de atat prostie ...
a si o alta faza .. daca plecati plecati fratilor cu angajator strain. eu trebuia sa plec pana acum de 2 ori in anglia cu firme serioase din UK .. INSA DACA PLECAM NU IMI TERMINAM STUDIILE.
MSPRINCEANA PENTRU A MA CONTACTA.
SALUTARI
yellow card e card pentru
yellow card e card pentru studenti ......adica legal nu poti munci mai mult de 24 de ore unu si doi nu se plateste doar plicul care il trimiti la Home Office :))
Work in UK
In primul rand, poate nu e ceva nou , pt a lucra in UK ...
este nevoie de Work Permit , acesta se poate obtine numai pt PROGRAMUL LUCRĂTORILOR SEZONIERI ÎN AGRICULTURĂ (SAWS) pe o perioada de maxim 6 luni iar dupa o pauza de 3 luni se poate obtine un nou Work Permit, programul SAWS este valabil numai pt muncitorii din Romania si Bulgaria (ultimele doua tari ce au aderat la UE) din nefericire trebuie platit contractul si e in jur de 250-300 de euro plus banii de cheltuiala ( in jur de 100 de lire) si plus banii de avion - maxim 150 de lire sau mai bine zis depinzand de compania aeriana prin care se pleaca - sfatul meu e sa nu luati bilete dus intors.
sc new opportunities srl , mr pavel smantana, str. basota nr.4 iasi - 700082, iasi, iasi Tel: 0040 232 249 339, Email luminita_smantana@yahoo.com
albatross travel, mr catalin pascanu , str 9 mai nr 1 bl 25 sc 1 parter ap 3, sector 6, bucharest, Tel: 004021 2219556/57/58 ,Email office@albatross-travel.ro ,
ysp - mr damian ivanov craiova - 200585, romania, c.d.fortunescu n20, craiova , Tel: 40 73 1833144, Email damian@ukbrigade.com
firmele de mai sus sunt sigure si serioase, si puteti lucra in UK prin programul SAWS
sau ... AuPair - unde e limita de varsta, adica pt a lucra acolo trebuie sa ai maxim 28 de ani , iar perioada de munca poate fi nedeterminata in functie de familia la care vei ajunge .. mai multe detalii se gasesc pe net
SelfEmployer - fiind nevoie sa iti faci acte ca si cum ai fi firma si iti oferi serviciile ca PF - e relativ simplu de facut, dar nu imi place acest lucru din mai multe puncte de verdere , la fiecare schimbare de job "DOREL" va fi nevoit sa schimbe de fiecare data actele adica "profilul firmei" (daca la o firma iti oferi serviciile ca, cleaner si nu iti mai place sa mai stai cu mainile prin wc-rile altora si vrei sa speli vesela la un FastFood, ori in constructii, sau in regimul hotelier ... atunci trebuie schimbat profilul firmei), asigurarea de sanatate, impozite si alte chestii se platesc lunar sau trimestrial, iar mai nou din ce in ce mai multe firme stramba din nas sau nu accepta sa aibe un SelfEmployer ... acum depinde de noroc .. iar in privinta actelor .. acestea se pot obtine in cel putin o luna, totul depnde de cei de la Home Office (HO)
Pentru a obtine Yelow Card , va fi nevoie sa faceti un curs sau orice fel de scoala/colegiu ce trebuie sa fie acreditata, curs vocational NVQ .. si sfatul meu e sa fie de cel putin 12 luni, de ce ? pt ca dupa ce veti fi admisi la scoala se va obtine YC (gratis- sau aproape gratis .. de ce ? pt ca sa zicem ca va trebui sa trimiti actele prin posta , la un moment dat, la HO, acest YC va da dreptul de munca (ca angajat si nu ca SelfEmployer) limitat in unele cazuri la 20 de ore/saptamana iar in alte cazuri la 40 de ore/saptamana), am spus mai devreme de acel curs , sa fie de cel putin 12 luni, ca sa fim realisti nu se va obtine un job imediat (exceptand cazul unor cursuri NVQ prin care se fac cursuri prin practica platita), nu e musai, dar cand se va ivi acel job va trebui sa strangi 12 fluturasi de plata lunara si fara pauza intre luni (se ia in calcul si concediul, acum depinde de firma), acestia, impreuna cu alte acte precum si formularul de aplicare se trimit la HO si in cel putin o luna se obtine mult visatul BLUE CARD ce da dreptul la munca fara a fi limitat intr-un fel la nr de ore, oricand si oriunde. ...
Poate gresesc undeva, sau nu mai sunt la zi cu noutatile de ultima ora, daca e nevoie corectati-ma. (nu mai stiu exact in care faza a actelor este o clauza in care trebuie sa le dovedesti, celor de la HO, ca detii cel putin 500 de lire in contul bancar, dovedind astfel ca nu esti o povara pt UK ... )
multumesc ... cosmin24mihai@yahoo.com
eurolife consulting neseriosi
Buna!
Pt toti cei care au nelamuriri in legatura cu firma Eurolife Consulting:
oameni buni,nu apelati sub nici o forma la ei pt ca sunt neseriosi.
Eu am aplicat pt postul de maseoza.Mi-au zis ca au un job in Cipru cu masajul la un hotel de 4****.Dupa cateva zile ma suna si-mi zic ca nu mai au job-ul din Cipru,dar mi-au gasit in Grecia.Le-am zis ca e ok si in Grecia.Urmau sa ma sune in urmatoarea zi,ca sa-mi dea "mai multe detalii" ,dupa cum ziceau ei.
Eram super incantata ca plec in Grecia cu masajul.Chiar ma gandeam :ce fain e ca plec pe job-ul meu, si ca plec totusi destul de repede dupa ce am aplicat(aprox1 sapt).
Bineinteles ca nu m-au sunat in urmatoarea zi,si nici in urmatoarele care au urmat,din contra, ii sunam eu zilnic.Intr-o vineri ma suna sa-mi zica ca a venit contractul(tocmai cand eram pe punctul de-ai suna si a le zice ca sunt neseriosi) si sa vin urgent la Bucuresti sa semnez contractul ,pt ca miercuri tre'sa fiu in Grecia la angajator.
Eram super fericita ca in sfarsit ma suna,si-mi dau si o veste buna.Duminica seara am luat trenul la Bucuresti.Am calatorit toata noaptea ,eram foarte obosita ,mai ales ca nu am putut sa dorm decat 3 ore pe tren.Cand am ajuns la sediul lor,nici macar nu au venit la timp la servici.
Mi-au zis ca a venit contractul ,dar trebuie sa mai astept 1 ora ca sa-l completeze .Nu prea intelesesem :cum adica sa-l completeze ?!?ca doar mi-au zis ca a venit,iar datele mele personale le aveau.In fine,le-am zis ca astept.Dintr-o ora de asteptare s-au facut doua ore si jumatate.
Intre timp a mai venit o tipa(aplicase pt ingrijire batrani) care zicea ca le platise 300RON ,taxa pt pregatirea dosarului inca din luna martie-acum fiind sfarsitul lui august, si ca nu a plecat inca,cu toate ca ii spusese ca plecarea o sa fie in max 1saptamana.Ramasese surprinsa ca mi-au gasit mie cu masajul,pt ca a zis ca ea aplicase pt masaj inca dinainte de a incepe sezonul si nu i-au gasit,si ca mi-au gasit mie acum cand sezonul e aproape pe terminate.
Dupa doua ore si jumatate de asteptare ma cheama in biroul lor(dupa ce le-am zis eu ca daca mai stau pierd trenul) sa-mi zica ca contractul de fapt NU A VENIT.I-am intrebat cum este posibil,deoarece mi-au zis ca contractul a venit,si ca trebuie sa vin urgent la Bucuresti sa-l semnez , ca peste 2 zile tre 'sa fiu in Grecia la angajator.
Mi-a bagat tipa o mare vrajeala....Apoi m-a asigurat "ca astazi vine sigur contractul".I-am zis sa ma sune chiar daca nu vine.M-a asigurat ca suna sigur si m-au mai asigurat ca vine si contractul pana diseara.
M-am cazat la un hotel asteptand telefonul lor.
Evident nu au sunat,am sunat eu a 2 a zi pe la ora 11,le-am reamintit cine sunt la care raspunsul tipei a fost:"Da si?" .In acel moment am simtit ca explodez,si le-am zis ca o sa trec personal pe la ei ca sa-mi retrag actele,deoarece raspunsul tipei a fost ultima picatura care a umplut paharul.
Dupa aia am inteles de ce ma chemase:mi-au zis sa le las cei 300 roni,si ca restul banilor sa-i dau in momentul cand vine contractul,prin intermediul unei banci.
Asa ca aveti grija :NU AVETI INCREDERE IN EI,SUNT NESERIOSI!!!!!!!!!!!!
TINETI CONT DE PARERILE CELOR PATITI,EU NU AM TINUT SI AM VAZUT CUM E PE PROPRIA PIELE.
uitati inca 2 firme
uitati inca 2 firme tepare...jobcenter si wqm din brasov...va tin baza de date pina va plictisiti...dar de icepworld a auzit cineva?stie cineva de ei?
Despre Life consulting
Este interesant ceea ce spui chiar sapt trecuta am pus cv la ei si m-au chemat la interviu dar nu am aflat nimik pana in momentul de fata.Eu aveam de gand sa-mi cumpar bilet de tren pana in Bucuresti ca eu sunt din Iasi.In fine am de gand sa sun un pic sa le pun niste intrebari dar sa stiti ca am mai facut o chestie i-am sesizat la ITM sa vad ei ce imi zic ca nici nr de inregistrare nu au.Dar iti multumesc ca ai pus acest mesaj informativ nu muti sunt ca tine.
buna...eu am fost la
buna...eu am fost la interviu la ei si tot asa la fel k si voua mi au sp k imi gasesc super repede de munk...o sapt maxim....am completat un formular ca un cv in engleza unde am gasit codul lor unic de inregistrare- CUI : 17830541 J/40/13523/2005....daca poti gasi vreo informatie contacteaza-ma la urmatoarea adresa de mess: alexandra_iubareatza. un prieten s-a interesat la finante si din punct de vedere fiscal sunt toate in regula(asta nu s-o datora faptului k isi platesc toate cele la timp?????)si eu stau in dubii...

In legatura cu eurolife consulting...
Buna diana!Si eu sunt exact in aceiasi situatie ca tine.Nu stiu daca sa ma duc sau sa nu ma duc in Cipru.Mi se pare dubios,EXTREM DE DUBIOS pt ca e mijlocul sezonului si ei nu au oameni.Maine ma duc la interviu si deja ei ma accepta;mi`ai zis sa am si banii pt taxa de inscriere.Daca ai aflat ceva in legatura cu aceasta firma ti`as fi extrem de recunoscatoare.Iti las un id din caz de mai intri pe site si din caz de afli ceva: Ginutza34@yahoo.com