intrebare eurolife consulting
Buna tuturor,
Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie despre firma Eurolife Consulting: ati mai auzit de ei? Sunt seriosi? Am vazut acum vreo saptamana ca (inca mai ) ofera programe “work and travel” (vorba vine, de fapt se adreseaza oricarei persoane de 18-35 ani ) in Cipru; am luat legatura cu ei, am primit o oferta de job, salariu 600 euro lunar, dar pana de curand nu stiam de existenta acestei firme si mi-e tema sa nu-mi iau teapa. Orice informatie mi-ar fi de folos.
Thanks in advance si vancanta placuta :) ,
Diana.
Buna! Din pacate si eu sunt
Buna! Din pacate si eu sunt in aceeasi dilema ca si multi altii, fac apel la toti cei care au fost plecati cu aceasta companie si care stiu cum este sa dea si ei mai multe informatii, sa nu lasam aceste companii gen eurolife consulting sa ne fraiereasca, am vazut ca ai pus intrebarea in luna iulie, cred si sunt sigur ca ai ceva informatii, te-as ruga in numele a mai multor persoane sa ne dai mai multe informatii, presupun ca ai avut ceva timp la dispozitie sa te interesezi, multumim
eurolifeconsulting
buna,am fost plecata la munca in grecia prin aceasta firma,platind costisitorul comision 300 ron +300 € si nu sunt seriosi,nici nu asigura un job functionabil,practic nu fac decat sa te trimita la post dar nu iti asigura munca sau salariul,totul este pierdere de timp,te duci si te intorci atata tot.ajunsa la post am constat ca nu prea au activitate,dupa 10 zile mi s-a spus ca trebuie sa merg sa lucrez la un prieten al patroanei barului la care fusesem trimisa,pe motiv ca ea nu are activitate(desi solicitase),job de camerista si ajutor in bucatarie,loc pe care l-am acceptat dar am constatat ca este la fel de lipsit de activitate,in 2luni aproape 3 am lucrat doar 1 luna(1 saptamana da una nu) si foarte rau platnici,mai putin si nu la timp,fiind nevoita sa astept cu luna sa-mi primesc banii cerandui in fiecare zi,i-am contactat pe cei de la agentie si m-i s-a spus ca nu pot sa faca nimic(dupa asa comision)sau sperau sa plec fara bani,inca nu v-am spus ca in grecia am fost asteptata de alta agentie ,la fel de neserioasa,platind inca un comision de 100€,mi-am suportat,si transportul din romania cat si din atena la post.sunt intelesi unii cu altii,sunt interesati sa-ti ia doar banii,in realitate nu-ti asigura nici locul nici salariul.Nu sunt de incredere nu va risipiti banii si timpul cu ei,nu merita ,nu va lasati incantata de modul placut de abordare si ofertele tentante ale firmei eurolife consulting,nu sunt reale .
va doresc o zi buna sperand ca v-am fost de folos, mi-as fi dorit sa ma previna si pe mine cineva
sunt super ok
si eu am fost plecata prin aceasta firma tot in grecia , mai precis in creta la un hotel de 5 stele. nu am avut nici o problema sa nu imi dea salariul, sau sa ma plimbe cine stie pe unde. am stat 5 luni jumate acolo aproape tot sezonul. oferta intradevar a venit dupa vreo 2 luni de cand am depus dosarul (il depusesem in februarie anul trecut), la un moment dat nu mai aveam rabdare aveam senzatia ca nu am sa mai plec niciodata, si ca ma duce cu vorba. insa a fost ok, ma bucur ca am asteptat. anul asta ma duc in acelasi loc, evident direct deoarece managerul de acolo vrea sa vin sa lucrez iar , din 25 aprilie. firma eurolife iti asigura jobul si salariul , insa si tu ca angajat trebuie sa ai grija sa iti vezi de treaba ta, ca nu te tine nimeni daca nu iti vezi de treaba si faci mutre sau probleme. di=ovada ca altfel nu mi-ar fi spus sa revin si acest an. oricum hotelul este super , chiar pe plaja si colectivul de acolo a fost ok (chiar daca erau o multime de bulgari). eu va recomand firma aceasta , deoarece am avut o experienta buna cu ei!
sotul meu a avut un contract
Sotul meu a avut un contract in Grecia la un hotel pe postul de bucatar si nu a avut nici o problema! Din contra, a fost foarte multumit si oferta a fost foarte reala.Si nu a platit nici un comision acolo. Iar anul trecut am aplicat iar pentru uk ingrijire batrani si am obtinut amandoi jobul de ingrijitori in uk is regiunea norfolk+ YC luat cu ajutorul lor.Sper ca v-am fost de folos.
tot despre eurolife consulting
Buna! Va rog sa imi spuneti daca ati mai aflat ceva despre eurolife consulting. Si eu sunt in aceeasi situatie. Multumesc!
raspuns
Da este o firma serioasa.Prietena mea Mihaela a plecat in Holland ca Au pair. castiga 400 E pe luna avand deja cazare si totul asigurat la acea familie.Este multumita acum.Se pare ca au locuri si pentru Anglia ..succes
Desteapta dracu
Desteapto,daca era firma serioasa,nu percepea comision inainte de plecare!!!!Toti pleaca sa castige bani,nu pleaca de placere!!!!!!!!!!!!
In legatura cu eurolife
Salutare salutare vad k nu prea are cine sa ne spuna cum e cu firma asta dar eu cred k deja am intrat in joc pt k am dat taxa de 250 de ron + tva si acum astept sa vad ce se intampla mai departe dac ati mai aflat ceva va rog mult sa ma anuntati si pe mine si pt ginutza34 am luat si eu id de mes poate mai vb in leg cu subiectul asta eu sunt stilistul_22 dac iti apare sa dai si tu accept sau sa ma nunti si pe mine dac mai auzi ceva ..MS frumos..si succes la toata lumea
Chiar nu stie nimeni nimic
Chiar nu stie nimeni nimic despre aceasta companie?
eurolife consulting
EU am fost plecata in uk cu aceasta firma-sunt OK/LA JOBUL MEU DE CARE ASSISTANT ,nu am platit nici un comision .Nu va faceti nici un fel de griji ,sunt seriosi in privinta comisioanelor
buna si eu ar trebui sa
buna si eu ar trebui sa plec cam intr-o luna as dori daca se poate sa-mi spui daca jobul e ok si daca sunt seriosi.pt ca eu trebuie sa platesc c-am 1000 de euro (300ron comisionul lor,750 acte procesare dosar,450 lire pt yellow card),.mersi mult
eurolife consulting
cum nu ai platit comision ca mie imi cer 1500 lei inainte sa plec + biletul de avion pe care mi-l platesc singura. uite: http://www.eurolife-consulting.ro/index.php?pag=care_assistant__ingrijire_batrani
poate ai plecat printr-o alta companie... astept raspuns, multumesc anticipat
anca
eu sunt multumita
am plecat cu eurolife consulting in februarie 2010 ca si care assistant in uk , insa eu am platit 1000 de lei si tva, adica vreo 1200 plus 175 lire . au aceasi taxa si pe site la ei. eu sunt super multumita, am conditii bune de cazare, stau singura in camera si jobul nu este greu fizic, insa este destul de solicitant psihic pentru ca lucrez intr-un azil de batrani si trebuie sa fiu mereu atenta . am citit tot acest forum, insa sunt multi pe aici care se pare ca nici ei nus tiu ce vor cu adevarat. personalul angajat din firma lor se ocupa de tine, eu am lucrat doar cu 2 din angajate pentru dosar si acte , s-au purtat frumos si tin si acum legatura cu ele. per total a iesit bine, chiar imi era un pic frica sa nu imi iau vreo teapa, insa m-au plasat repede si unde e bine :).
spune-mi te rog ce faci
spune-mi te rog ce faci acolo practic ?te intreb ptr ca si eu am fost acolo saptamina trecuta tot ptr care assistent la eurolife consulting cat ei pe luna ?ce program ai ?lucrezi si ore suplimentare ?in ce zona esti s-au ce oras.te intreb ptr ca nu stiu nik ,sa stiu ce ma asteapta.trebuie sa stii sa vb engleza bine ?te rog mult,chiar ma intereseaza.ati las id meu eu_lusy@yahoo.com .cand poti lasa-mi te rog un msj multumesc
buna am aplicat si eu la
buna am aplicat si eu la eurolife consultingsi am fost sunata pentru interviu ca asistent care , as vrea sa stiu daca sunt seriosi si te plaseaza in azile de batrani. Totodata as vrea sa stiu daca sunt seriosi cu salariul, multumesc anticipat
te rog frumos sa-mi spui si
te rog frumos sa-mi spui si mie cum a fost in uk -care assistent daca ai fost.am fost si eu la firma asta eurolife consulting tot ptr care assistent saptamina trecuta .care au fost conditiile de acolo ,salariul...etc.te rog mult
daca nu ai reusit sa pleci
daca nu ai reusit sa pleci iti las tie si ptr cine doreste site`uri direct din UK
bafta
Iti multumesc pt.
Iti multumesc pt. site-urile indicate. Sunt sigur ca sunt in asemntimentul multora.
eurolife consulting
salutare, eurolife consulting este foarte serioasa in recrutare ptr posturi vacante, ideea e ca multi care au incheiat contracte, au ajuns la destinatie dar au uitat de munca.eu am stat de vorba cu cineva care este acolo de 2 ani si totul e in regula.referitor la salar este de 200 de euro dar poate ajunge la 1500-2000 euro cu tot cu bacsis, in functie de postul ocupat. multa bafta, astept si eu oferta de la ei .multa bafta
globe jobs services
ati auzit cumva de firma asta globe jobs services e serioasa sau nu astept un raspuns cat mai repede
eurolife consulting
Salutare! Cum e posibil ca cineva sa aiba 200 euro ? Numai in Romania exista salarii de-astea. Nu ai spus in ce tara a plecat acela? Eu cred ca trebuie sa verificam f bine atunci cand alegem o firma de recrutare, e adevarat ca pot fi si firme serioase, dar ce firma e asta care iti ofera un contract cu un salariu de 200 euro???ori informatia ta e eronata ori e ceva in neregula. Am auzit atat lucruri bune despre firma asta cat si rele.Pe cine sa mai credem????
Putin spus dezamagire
Teapa este putin spus, nici macar bunul simt sa incheie un interviu nu au. Eu am fost profund dezamagita de atitudinea persoanei cu care am avut interviul. In loc sa caute sa ma acapareze cu ... macar... bunul simt... a dat gres inclusiv din acest punct de vedere. Prin urmare ... daca te programezi la un interviu... ai datoria sa fii la punctul de intalnire, sau macar sa ai telefonul deschis, sa te gaseasca cel ce urmeaza sa il intervievezi, nici una din astea doua. Deci nu tu prezenta la locul muncii, nu tu telefon deschis, prin urmare cata siguranta iti poate oferi o astfel de firma? In afara de asta ... in urma interviului iesi inaintea persoanei intervievate? Mi se pare nu numai lipsa de bun simt ci si lipsa de profesionalism. Iar cei 200 euro mentionati, cine credeti dumneavoastra ca vrea sa plece platind atatia bani pentru acte, pentru suma de 200 euro? Este de-a dreptul aberant. Asa ca... mai bine va orientati catre alte firme cei ce vreti sa plecati afara...
Tu crezi ce spui?
Care este comisionul pt. o astfel de "pupincurie" ? Ti se pare normal un salar de 200 euro/luna? Apoi mai invata limba romana - care se pare ca-i mai grea decit limbile pe care le dai.
bai carnat bolanv
Auzi la el salariu 200 euro....tu sigur esti unul dintre teparii firmei.Pai ce faci ma de ajungi la 1500-2000?Jefuiesti clientii?nu mai pui banii la casa?
TEAPA
Toate agentiile sunt tepa cam 99 % sunt teapa tinetiva banisori acasa si terminati cu prostiile feritiva si de job factory arad toti va iau banii !am patito eu in vara cu luckan company cu unul... a furat banii a 200 oameni si ac se distreaza in birturii prin tm !
Eu asi schimba ceva!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba fratilor Ma numesc Alexandru si sunt din sibiu si vreau sa va spun sa nu dati banii nimanui ca va face un contract de mediere si se obliga ca in termen de 1 an de zile sa va gaseasca minim un contract de munca,iar daca nu se restituie 15% din suma data deci cu alte cuvinte inputitii astia ne iau banii si ne da niste hartii in schimb!Eu am fost in vara 2009 la arad la JOB FACTORY si miam luat teapa dar acum eu asi mai face inca un lucru.Eu daca vreti cei intepati masi duce peste ei acolo in arad!!!!Ce ziceti ca sa ma duc eu singur parca mi naspa dar daca ne strangem mai multi eu zic ca avem sanse sa ne luam banii inapoi!Alexandru_hip@yahoo.com va rog hai sa facem ceva ca astia prostesc cel putin vreo 5 pers pe saptamana contactatima pe mail si hai sa vb sa rezolvam cumva nu putem lasa asa!!!!!
Naspa situatia. PS: Tre sa
Naspa situatia. PS: Tre sa inveti NEAPARAT sa scri in limba romana !!!
hahaha, cine vb?! observ ca
hahaha, cine vb?! observ ca si tu stii(cu doi de i) sa "scri", dar sa "scrii" nu prea le ai!!!
:))))))
In Cipru plata de obicei e
In Cipru plata de obicei e mai proasta si nu ai prea multe sanse sa gasesti altceva de lucru cu contract pentru ca e o insula mica cu putine posibilitati iar costul transportului cu avionul va trebui sa-l adaugi la cheltuieli.Si mai e ceva, odata ce ai semnat contractul de munca cu orice firma sa nu va asteptati la vreo asistenta in caz de urgenta si sa fiti atenti ce clauze sint in contractul de mediere si ce semnati..Se stie ca multe firme au clauze abuzive si asta doar in detrimentul angajatului...
stati linistiti cu firma
stati linistiti cu firma asta pe ma amana de o luna ca tot plec in cipru si nimik concret am fost la buc sa vb cu ei si cica ma suna azi pe 25 sa imi spuna cand plec si iar nimik asa ca trageti voi concluziile si mi m lasat si locul de munca din cauza lor
fratilor in legatura cu
fratilor in legatura cu firma asta e taca haideti sa nu mai stam cu mainile in san si sa facem ceva mergeti la opc nu ii lasati sa mai pacalesca lumea eu unul o sa merg pana in panzele albe chiar daca nu imi recuperez banii dar nu ii las eu sunt unul cu care nu trebuia sa se puna si in caz de citesc si ei lucru asta astepativa la ce e mai rau
Salutare Ar trebui sa ne
Salutare
Ar trebui sa ne unim toti si mie mi au halit banii de inscrere si la 2 amici la unu cu tot cu nevasta.
Cum credeti caar trebui sa procedam ca sa ii dau in vileagca maamana de 5 luni .
tot tzepari si astia,
NUmai de tzepari am dat, am zis ca astia sunt buni ca la momentul respectiv, cand vroiam sa plec cu ei, nu era nici un comment impotriva lor, dar vad ca a trecut ceva vreme si au si inceput sa apara, pacat ca prea tarziu. Eu si Sotia am aplicat la ei pentri azile de batrani in uk, dar am asteptat 3 luni sa ne gaseasca ceva, asta se intampla prin martie. CAnd au si aparut cu o oferta la care trebuia sa plecam in 3 zile. Bine inteles ca nu am avut cum sa plecam, si iar ne-au pus in stand by. Am plecat cu alta firma, care si asta ne-a tras tzeapa, "din rau in mai rau cat de bine sa ne fie ?". Acum am incercat sa vb cu ele sa ne gaseasca ceva de munca si la fel ne-au pus in asteptare. Apropo, sa nu plecati cu <strong> GOOD WORK SOLUTIONS, sau STARTING LTD</strong> astia tot tzepari sunt si unii mai mari, astia ne-au luat banii si acum stam sa muncim sa ne scoatem bani de bilet de avion, ca de altceva nu mai avem ce vb. <BR>
NU stiu ce ar trebui sa facem impotriva lor, la OPC nu pot sa ma duc ca's la 2500 de km de casa, la ambasada am vb si spun ca nu au ce sa faca .... deci... SUNTEM AI NIMANUI.
Fratilor, apucati-va de furat.
Nu stiu Ce sa Cred !! DAr nu miroase a bine !!
Deci am Am primit veste sa vin la ei la firma !! Bun am ajuns la firma nu stiu ce am intrat in sala mi-au pus o foie si un pix !!! Se uita dOmnisoara pe CV ok deci ca ce vrei sa lucrezi bla bla bla ! Bun dupa ce am vb ce imi zicea ea domne acum am primit un loc liber pt grecia ajutor de bucatar O sa te sun sa iti zic daca e liber sau nu !! nici bine ce m-am suit in troleu ma suna si imi zice ca e liber postu Era sambata !! Ia imi zice luni sau marti pleci !! Eu nu stiu ce bucuros sa ajung acasa sa le zic la ai mei TATA/MAMA DAtimi 300 de euro si 300 Ron !! ca plec in grecia !! MAMA = nam banii ,Tata= mAine iti zic !! NU stiu ce Cred ca in ziua de sambata ma sunat de 5-6 ori ca domne ati facut rost de banii ?? ca angajatoru vrea sa stie sigur ca semnezi contractu ...Mai am inca 3 persoane pe langa tine deci nu vreau sa intarziu Eu iam zis stati sa vad ce zice tata ca nu stiu Ce !! si face macar veniti sa platiti cei 300 Ron !! pt semnare de contract bla bla bla !! a ramas pe maine adica pe duminica tot disperat de unde sa fac rost de banii la prieteni le-am zis BHa plec in grecia pana mea dar trebuie banii si prietenii ce zic bha vezi sa nu fie teapa ca nu stiu ce ... BON dupa distractie ajung acasa ia sa vad ce gasesc despre firma si am cautat si am ramas la parerea ca E MARE TEAPA !!! ADica nICi bine nu ajung acasa si imi zice ca au loc pt mine !! si in 2 zile ca plec !! E TEAPA MARE !! vb despre FIRMA EURO P...
O MARE TZEAPAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNA sa stiti ca am citit toate comentariile voastre in leg cu firma eurolife si sa stiti ca aveti mare mare mare dreptate,e tzeapa am fost la ei pe la sf lunii mai pt munca in grecia si mi-au zis ca plecarile sunt pe 15 si azi mai astept tel de la ei si nik ,nici un raspuns si am dat si taxa de inscriere,sunt niste escroci.si cu siguranta asa o sa fac si eu cum ati facut si voi (o sa merg la OPC)daca aveti vreo intrebare sau sugestie ma gasiti la id COZ3T
adevarat ca e tzeapa
am aplicat si eu la firma lor pe la inceputul lui martie,si m-au tot aburit pana in luna iunie si ma suna sa-mi zica ca au un job pt mine dar urmatoarea zi trebuie sa si plec,vi se pare normal? pt cipru,asta insemnand ca sa le dau lor diferenta de la 250 euro+tva dupa cei 300 ron ,+ ca trebuia sa-mi cumpar bilet de avion care pt a 2-a zi se cumpara direct la aeroport si cred ca m-ar fi taxat 3-4 sute de euro,dar trecand peste astea,cineva trebuie sa faca o sesizare la opc,ca sunt excroci
Si eu am patit la fel. Am
Si eu am patit la fel. Am fost la ei in februarie pentru plecare in cipru la inceputul lui iulie si mi-au zis ca in luna mai vin joburile. I-am sunat in mai si de atunci pana acum ma tot amana, ori de la o zi la alta, ori de la o saptamana la alta.. Inca mai astept, dar va recomand sa nu apelati la ei deoarece nu se tin de cuvant, si nici daca plecati nu se stie..
pai tu nu stiai?
pai si ce tu nu stiai ca trebuie sa platesti cand trebuie sa pleci?
Nu stiu de ce va plangeti atat, cand e normal sa platiti daca ati intrat in joc. EU am plecat cu ei in cipru in ayia napa, in 2009 si am platit comisionul integral, m-am intors in noiembrie si a fost ok. am lucrat intr-un restaurant ca si ospatar si a fost asa cum mi-au spus - salariu , cazare, etc. ma duc la ei si anul asta ca au multe joburi si mi-au trimis email cu ofertele. eu am fost multumit , insa vad aici persoane nemultumite. acum depinde si de viziunea fiecaruia.
eu va doresc succes la toti!

In legatura cu eurolife consulting...
Buna diana!Si eu sunt exact in aceiasi situatie ca tine.Nu stiu daca sa ma duc sau sa nu ma duc in Cipru.Mi se pare dubios,EXTREM DE DUBIOS pt ca e mijlocul sezonului si ei nu au oameni.Maine ma duc la interviu si deja ei ma accepta;mi`ai zis sa am si banii pt taxa de inscriere.Daca ai aflat ceva in legatura cu aceasta firma ti`as fi extrem de recunoscatoare.Iti las un id din caz de mai intri pe site si din caz de afli ceva: Ginutza34@yahoo.com