Job disponibil in statul NY
Pentru cei care inca nu au obtinut un job la targurile de joburi, pentru cei care vor sa mearga in grup cu prietenii in acelasi loc, un job foarte bun din punct de vedere financiar; am facut descrierea jobului cu partile pozitive si cele negative; este jobul unde am lucrat 2 veri si unde eu recrutez pentru angajator din 2002, in fiecare vara:
WEST SIDE LAUNDRY – laundry worker
*arrival: intre 15 iunie si 22 iunie (indicat sa fie in aceasta perioada – foarte putine exceptii acceptate);
*cazarea: nu trebuie platit avans pentru cazare, nu trebuie platit depozit pentru cazare; chiria se retine saptamanal din salariu, din paycheck; cazarea este 65 usd/saptamana, 2 persoane in camera; apartamentele sunt mobilate, utilate – frigider, aragaz, cuptor cu microunde, televizor (cateva canale – nu cablu); lenjerie de pat disponibila la cerere, fara cost suplimentar; cazarea este in apartamente sau case situate aproape de locul de munca, 5-15 min de mers pe jos; initial pentru a putea sta cu prietenii in camera sau apartament, este indicat sa ajunga la locul de munca in aceeasi zi; dupa 1 iulie se pot face orice schimbari intre studenti legate de locuri de cazare;
*contractul este pana la 25-27 august, insa pana la aceasta data se pot castiga mai multi bani decat se castiga la alte joburi in US pentru contracte pana la 1 octombrie; sunt studenti care fac peste 7000 usd pana la 25 august; dupa aceasta data se poate lucra in oras sau oriunde in US; orasul este studentesc si dupa 25 august se intorc studentii la facultate si se re-deschid foarte multe baruri si restaurante, aparand multe locuri de munca temporare; la sfarsitul contractului de la Laundry se organizeaza o frumoasa excursie la cascada Niagara; tot la sfarsitul contractului se organizeaza meciul de fotbal US-Romania (meci plin de orgolii – in ultimii 5 ani a castigat US de fiecare data; asteptam jucatori buni de fotbal sa rupem traditia negativa de la West Side), meci urmat de o mare petrecere in stil american (petrecere care se inchieie de fiecare data cu interventia politiei); de asemenea sunt foarte multe zile de nastere la West Side (sunt 60 de studenti romani in fiecare vara care lucreaza la acest job) si multe petreceri sunt organizate in timpul contractului;
*jobul: se poate lucra oricand, spalatoria fiind deschisa 24/7; turele incep la ora 8, la ora 14, la ora 16, la ora 22; se poate lucra zilnic, fara zile libere (de obicei toti studentii vor sa lucreze cat mai mult si fara zile libere pentru a face cat mai multi bani repede); nu este nevoie de second job pentru ca angajatorul ofera 80 ore sau mai multe saptamanal; recordul a fost stabilit anul trecut in prima saptamana a lunii iulie – 128,4 ore/sapt; au fost studenti care au lucrat in fiecare saptamana 115 ore si au facut foarte multi bani, salariul total fiind 8,15 usd/h, fara sa se retina taxe; jobul nu este greu, poate putin plictisitor; cea mai mare parte a timpului (8-10 ore/zi) se lucreaza la foldat – aranjarea hainelor, munca foarte simpla, foarte usoara, insa putin plictisitoare; in rest se sorteaza hainele pe culori, se baga in masinile de spalat, se baga in uscatoare si de acolo se foldeaza; partea de sortare este destul de atractiva pentru ca aici se pot gasi bani, bijuterii, electronice care se pastreaza; doar cartile de credit, actele si mobilele se returneaza; chiar la training angajatorul spune la studenti sa caute cu atentie in buzunare pentru ca pot fi metale sau pietre care pot strica masinile, si mai pot fi bani care reprezinta bonus pentru studentii; au fost cazuri unde au fost gasite chiar sute de dolari (totul depinde de norocul fiecaruia); tot partea de sortare a hainelor poate fi neplacuta pentru ca unele haine sunt murdare si mirositare (se pot folosi manusi insa mai greu de simtit banii in buzunare J ); de obicei atmosfera la locul de munca este frumoasa, limba romana este la putere, foarte putini angajati americani; studentii care dau dovada la training ca sunt foarte muncitori pot fi alesi sa lucreze majoritatea timpului la Coin-up Laundry unde nu au supervisor, au aer conditionat si cablu – munca foarte foarte atractiva; in acelasi timp toti studentii merg prin rotatie cu soferii de la West Side la taberele de copii cu care au contract; partea buna la aceste deplasari este faptul ca dureaza 3-4 ore pana se ajunge la aceste tabere si se poate dormi in acest timp sau se poate admira frumoasele peisaje montane din NY, Pensylvania, New Jersey; chiar si dormitul este platit cand se merge la aceste tabere si zilnic 4-5 studenti merg cu soferii;
*concluzii: jobul este pentru studentii care doresc sa faca multi bani, intr-o perioada scurta de timp; jobul nu este pentru studentii care vor numai 40 de ore pe saptamana si care vor sa un job amuzant cum este intr-un parc de distractii; jobul nu este greu, insa muncind 80 de ore pe saptamana, mai ramane putin timp pentru cinema, mall, restaurante (sunt 3 Mall-uri in oras si Multiplex si foarte multe restaurante); sunt anual 25 de studenti care se intorc la West Side (deci le-a placut jobul si revin) – este un loc de munca unde te poti intoarce; salariul pentru cei care se intorc este din start 8,40 usd/ora; angajatorul este foarte serios, chiar si cand este mai putin de munca incearca sa ofere cat mai multe ore studentilor – tot ce doreste este seriozitate si din partea studentilor;
Mai sunt 25 de joburi disponibile, in special pentru baieti pentru deja foarte multe fete au luat contractul si angajatorul cere 50% fete si 50% baieti; pentru detalii puteti sa ma contactati pe messenger: v_elian@yahoo.com sau pe mobil 0723005811;
Personal am lucrat la 3 firme de work and travel: Zip, GTS si Student Adventure (la fiecare firma am deschis programele de work and travel), si am fost in US de 5 ori, iar la vara merg iar la angajatorul meu (cel mentionat mai sus); site-ul meu personal: http://rcalausata.ro/Work-and-Travel.php
In acelasi timp, mai caut un baiat care a fost in US cu viza J1i sau H2B (care are SSNi) si care acum are Viza B1/B2 si ar dori sa mearga in US fara sa mai aplice la programul W&T, sa munceasca la angajatorul meu pe viza B1/B2.
Astept mesajele :)
The Elian
Jobul inca disponibil
Tocmai am primit mesaj de la angajator si mi-a spus ca a mai semnat cateva contracte pentru vara 2009 si mai are nevoie de 5-6 studenti;
Jobul de la West Side nu este afectat de criza si vara aceasta va plati overtime (pana acum era rata fixa pe ora - indiferent de numarul de ore muncite pe saptamana);
Daca nu ati gasit inca job, sau jobul gasit a fost anulat sau angajatorul nu va ofera ore suficiente - contactati-ma urgent!
v_elian@yahoo.com ; 0723005811
Jobul este disponibil si in 2010
Tocmai am primit de la angajator contractele pentru 2010!
A marit putin salariul la 8.25 usd/h in total (7.25 usd/h + 1 usd bonus pentru fiecare ora muncita).
A spus ca a reusit sa semneze deja mai multe contracte ferme cu taberele de copii si vor fi ore suficiente sau mai mult decat suficiente pentru studenti si ca va fi probabil prima vara cu un volum asa de mare de activitate.
Ca modificare la perioada de start, se poate ajunge oricand intre 15 iunie si 30 iunie (chiar cateva zile mai tarziu pentru un nr mic de studenti care chiar nu pot ajunge in us inainte de 1 iulie)
Pentru perioada de dupa terminarea contractului la West Side s-a gasit o varianta mai buna: la sfarsitul lui august pleaca toti studentii rusi si ucrainieni din US pentru ca ei incep facultatea la 1 septembrie si Ocean City este acum cea mai buna locatie pentru a gasi imediat chiar si doua joburi la sfarsit de august.
Deci 40 de joburi sunt disponibile din acest moment; nu ezitati sa ma contactati cu intrebari pe mess: v_elian@yahoo.com sau la telefon 0723005811.
ba elian vad ca esti cam
ba elian vad ca esti cam stresat cu jobu tau. ce urmaresti?
West Side Laundry 2011
Salutare,
Am primit deja joburile pentru vara 2011;
Sunt 40 de joburi disponibile doar prin intermediul firmei Student Travel; modificare fata de oferta din 2008 a fost facuta de cativa studenti care nu au prea gandit cand au facut un mare rau pentru toti studentii care merg la West Side Laundry: acum se retin taxe din salariu pentru ca acesti studenti au completat in 2009 tax back, folosind si West Side Laundry in declaratia de taxe si atunci cei de la IRS au obligat pe patronul de la West Side Laundry sa retina taxe din salariu.
Salariul net ramane totusi bun (dupa cresterea la 8.25 usd/h) si orele multe oferite de angajator ajuta mult.
Cum am spus, joburile sunt disponbile pe varianta placement la Student Travel.
Pentru detalii si alte informatii, sau pentru recuperare corecta a taxelor platite in us prin programul work and travel puteti sa ma contactati pe mail sau la telefon:
0723005811
Such Spyder Jackets are
Such Spyder Jackets are really protect, as they are in particular that will screen typically the Kids Ski Jackets outlets in opposition to intensive chilled environments from to become preserving screen against the fascinating, unkind blasts. Many definitely isn’t horrible not to mention unfastened, like different layers, that will make most people turn up excess weight not to mention instant. Such layers are remarkably that provides sophisticated, complicated take a look, though instance, increasingly being typically the screen against the Spyder Outerwear.
It is so good and
It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.There are some multifunction pockets inside these christian louboutin uk sale. They can provide you our equal part style, and they are fashionable and useful.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.
Each and every woman wants
Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.
Mainly because products are
Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with coach factory outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.coach factory online, a place you can find goods only belong to you. Excellent quality, reasonable price, fast delivery...there is everything that you expect to find.
In a word, buying at coach
In a word, buying at coach factory online on the net is extra handy and dependable than other outlets. Now I dont have adequate bucks to go in another country, but I undoubtedly adore the coach products.Coach from coach factorywins the favor for durability and exquisite workmanship in making bags in the vogue field. Though the design is relatively simple.

Joburi in New Yok
As vrea sa stiu daca mai sunt joburi prin New York, in oras de data asta, pe undeva.
M-ar interesa sa ajung acolo pentru ca l-am vizitat in trecut si mi se pare un oras foarte misto in care sa lucrezi.
Stie cineva vre-un pont?