Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

USTRAVEL ?

| |

Sal,

As vrea sa plec in America, prima experienta, si am auzit de la cineva de USTRAVEL, e adevarat ca sunt in timisoara dar ma pot deplasa pana acolo, nu sunt probleme de astea, dar as vrea sa fiu daca a mai fost cineva cu firma asta, daca e serioasa, daca nu e teapa, daca sunt promti, ma rog chestii de astea.

Am citit o poveste despre Ustravel pe forumul asta, dar nu mai cred in basme, de accea as ruga sa se abtina de la comentarii cei care lucreaza sau interes direct, ma veti face sa nu vin la firma, vreau sa stiu doar daca este ceva de capulacestei firme

Mersi mult pentru raspuns.

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

US travel

Sincer... nu am auzit deloc de aceasta firma. Stiu ca sunt foarte multe la numar, insa, desi am fost de trei ori plecat in SUA prin work and travel, nu pot sa spun ca am informatii despre aceasta firma. Ti-as putea da in schimb un sfat... cum esti din Timisoara ai putea f bine sa mergi la firmele de acolo; in cazul in care te intereseaza, eu am fost plecat cu Student Travel si sincer... in acesti trei ani, nu am avut nimic sa le reprosez, am lucrat acolo, recunosc, si de aceea iti spun, pt ca stiu ce este cu aceasta firma. Toate actele vin la timp, au targ de joburi, ceea ce e fffff important, de unde iti poti alege stand fata in fata cu un reprezentant al angajatorului.

salut!

salut.. si eu sunt din timisoara si vara asta vreau sa merg in state cu work and travel (my first time)...mai depinde doar de ultimul examen...daca il iau sau nu (eu inca ma rog .. :) ).

timp de mai multe saptamani m-am tot interesat pe net si am cerut parerea mai multor persoane. am auzit si bune si rele despre fiecare firma in parte. pana la urma m-am hotarat sa le vizitez pe toate. am fost la american experience, student travel, ustravel, zip travel, gts si romanian brown elephant (rbe) ...sincer sa fiu...cea mai buna impresie mi-a facut-o rbe ..au sediul in complex.. Cel care mi-a explicat ce si cum a fost in USA de 4 ori la rand..si mi-a placut ca era foarte bine informat..si mi-a putut raspunde la orice intrebare.. din cate am inteles o sa ne sustina din toate punctele de vedere..o sa vina chiar si la ambasada cu noi..ne poate ajuta cu cazarea in state...ne poate da sfaturi utile..etc. (spre deosebire de altii de la alte firme care pot spune ca erau...hmm.. nu chiar asa habarnisti) ..ce mi-a mai placut..in caz de refuz de viza...in afara de taxa de ambasada si taxa sevis primim toti banii inapoi (in alte parti ni se retin taxa de inscriere si 100$ taxa de procesare dosar..pe langa taxa de ambasada si sevis). Acum nu stiu ce sa zic...nu bag mana in foc ca sunt cei mai buni..oricum...cu orice firma ai merge....totul depinde de tine odata ce ai ajuns in state..daca stii sa te descurci si cum te intelegi cu angajatorul. Eu am un prieten bun care a fost cu rbe si s-a intors foarte incantat. sfatul meu e sa mergi personal la fiecare firma in parte...vezi ce impresie iti lasa..apoi te vei putea hotari.

greseala

** nu chiar asa bine informati am vrut sa scriu...scuze. :))

teoretic sunt ok

salutare

despre ustravel pot sa iti spun ca i-am cunoscut in ultima jumatate de an cand am lucrat la un site de-al lor <a href="http://www.work-travel-ro.ro">work-travel-ro.ro</a> si am cunoscut-o pe dna cecilia care se pare ca tot timpul e prinsa in tot felul de manifestari work and travel.... na... ce pot sa iti spun si mai ziceam si pe hotnews am avut ocazia sa intalnesc persoane care au plecat prin ei si care au fost multumiti.... si persoanele alea nu mi-au fost indicate de ei :D chiar era o tipa in grecia care zicea ca e super multumita... detalii mai multe nu am, zicea ca o sa imi trimita o fraza care sa descrie colaborarea cu ustravel pentru a fi postata pe site, dar inca nu a ajuns.

iti urez mult success si perspective noi si ai mare grija ce alegi sa nu patesti ca tinerii care au plecat in state si cel din romania fusese anuntat ca de fapt joburile fusesera ocupate.....

mult succes.

ps: spre ce tara doresti sa te orientezi ?

dar de fapt care este site-ul lor?

Eu stiam de www.ustravel.ro ...oricum ideea e ca si eu am fost destul de multumit de ei.probabil pentru ca firma e mai mica se ocupa mai bine de tine....sau?

Pagina US Travel pe site

Tocmai am primit solicitare de la US Travel sa le creem spatiu la noi pe site. Informatia se poate gasi pe http://www.wtusa.ro/work_and_travel/firme_romania/us_travel

Pagina US Travel

Da ....am vazut....multumesc.

Intamplator am gasit si blogul companiei http://workandtravel09.blogspot.com si mi se pare destul de actualizat.

SALVAMAR MADRID

Salut intentionez sa plec si eu prin acest program ca SALVAMAR PISCINA MADRID si am luat contact cu cei responsabili pentru inscrieri, dar spre dezamagirea mea am aflat ca SPANIA pana la sfarsitul anului cel putin nu mai intra in program din cauza noi legi din Spania in legatura cu permisul de munca. Daca are cineva mai multe informati in legatura cu asta sau daca a mai fost cineva ca SALVAMAR PISCINA MADRID va rog sa imi impartasiti care ar fi etaapele care ar trebui sa le urmez sau anumite sfaturi in legatura cu probe....

It is so good and

It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.One message among those in the web page said that-oh, my dear christian louboutin uk sale, I love you so much and finally I got you after dreaming of you for so long a time.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

If you do not know design

If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.

Fun shapes in top-quality

Fun shapes in top-quality fabrics and premimum leathers convey their singular styles. Buy coach bags with free shipping at coach factory online.coach factory was started more than fifty years ago as a family buiness.Customers began looking for the Coach brand by name.