Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

WILDWOOD, NJ

SALUTARE!

SPUNETI-MI VA ROG CUM ESTE WILDWOOD, NJ? CARE ESTE SANSA UNUI AL DOILEA JOB? CINE MAI MERGE?:) MULTUMESCCCCCCCC!

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Si eu merg in Wildwood

Si eu merg in Wildwood :D... am auzit ce e o zona turistica superba...e un oras maaaarreee...si cica se gaseste foarte usor o a doua slujba... :D asa ca nu-ti face griji :)

Super, ma bucur sa aud

Super, ma bucur sa aud asta. M-am documentat intradevar zona e perfecta. Multumesc. Mult succes!

intrebare

daca zici ca mergi in wildwood am si eu o intrebare pentru tine: ti-ai aranjat cazarea acolo? daca da poti sa imi spui si mie cam care ar fi costul pe saptamana? merci anticipat.

75$/week la angajator pana

75$/week la angajator

pana intr-o 100 maxim...depinde si cati sunteti:) mai multi mai ieftin :)

=min&maxAsk=max&bedrooms=...

bafta!

merci fain de informatie si

merci fain de informatie si de site :) as mai avea o intrebare... merge multa lume in wildwood? :D

plaja, statiune, ocean=

plaja, statiune, ocean= clar, poate mai multi rusi:)) daca e sa nu fie bine imediat poti sari la locatii consacrate, la 40 mile distanta Atlantic City... Ocean City....sau chiar 120 mile NY ;) google 

ma refeream la multa lume

ma refeream la multa lume adica studenti din Romania :D nu turisit :D

Wildwood

Hi there!!

Si eu impreuna cu inca o prietena o sa mergem la vara in Wildwood..si ne-ar interesa si pe noi o chirie..mai accesibila..pt k acum platim 100$ pe sapt..pt 3 oameni in camera..intr-un aparatament de 3 camere...si condiiti nu prea bune dupa descrierea facuta:)..Cei care mai mergeti acolo..ce joburi aveti?

Wildwood

sa inteleg ca voi stati noua oameni in apartament si dati 100 dolari pe saptamana? cam care ar fi conditiile?

tu nu stii ce vorbesti..

Omule, oi fi vreun angajat Work&Travel..tu ce ai face cand ti s-ar da o oferta de KKT, in care sa fii fortat sa stai intr-un jeg de casa cu peretii jupuiti si cu paturi supraetajate ca la puscarie, cu un aragaz care nu merge in bucatarie, gandaci pe pereti si cu o gramada de rusi galagiosi in celelalte camere, gata pusi pe scandal si pe orgii? Ai refuza oferta din start, dar numai daca ai sti prin ce au trecut si altii inainte.. caci cei de la Work and Travel ne-au aratat numai poze si mesaje de la cei 'multumiti'. Jos Work and Travel Romania!

nu fii asa sigura pe tine:)

eu am fost anul trecut si in afara de 500 dolari nu am avut in buzunar la intoarcere. conditii mizerabile de cazare, chair aveam gandaci care misunau pe pereti spre dimineata. conditii de munca la fel ca si cazarea, dar trebuia sa muncesti..deh, sa nu mori de foame. extra job: toilet cleaner la diverse baruri si restaurante. activitati principale munca, somn, mancare si cate o petrecere/betie la sfarsitul sapt. Dezgustat la maxim, pierdere de timp, bani si o gramada de stres

pffff....Work and Travel must die !!

este intr-adevar o zona turistica frumoasa, un oras mare, unde se intampla multe nebunii :P. Eu am fost cu 3 prietene si ne-am distrat de minune. Dar sa va zic cum: dupa ce am dat cu piciorul la oferta de 2 lei a celor de la Work&Travel.am gasit de lucru in bar, era o viata de noapte SUPER, mai ales pt celelalte 3, eu eram "committed".ascultati-ma, nu veniti cu prietenul in astfel de experiente, caci nu stiti ce pierdeti.. lasati-l acasa :))) asadar, intr-un final, sfaturi: zona e super pt distractie, dar nu mai veniti prin Work&Travel, sunt tepari.

cat de multa ignoranta

Bai oameni buni, in primul rand nu stiti ce vorbiti si nu aratati decat cat de ignoranti sunteti. In primul rand, Work and Travel este numele programului si nicidecum al vreounei firme. Voi, cei care v-ati inscris acolo si habar nu aveti nici macar asta, e clar ca nu aveti ce cauta in State.

Anul trecut am fost si eu in situatia de a ajunge si nu a avea jobul printr-o firma de 2 lei, la care m-am dus pentru ca aveau atat de multa reclama. Cei drept am fost ignoranta, avand in vedere ca desi ma informasem despre job si am vazut ca sunt probleme tot am plecat prin ei. Cand am ajuns nici nu exista jobul. Voi va plangeti de cazare si ca nu castigati bine. Daca ati fi fost in situatia in care din pacate unii dintre noi am fost, v-ati fi ghemuit intr-un colt si ati fi inceput sa plangeti ca vreti inapoi la mama. Cum Doamne iarta-ma sa va descurcati daca nu sunteti in stare sa munciti? Trebuie sa te informezi, sa intrebi, sa insisti pentru a gasi un job. Cum au fost altii in stare, in situatia in care am fost si eu, fara job, fara cazare, lasati in mijlocul necunoscutului de unii singuri sa se descurce? Va spun sigur ca se poate. Trebuie sa fii muncitor. Da, pentru ore suplimentare spal bude...dar ce bine castig. Nu mi-e rusine sa muncesc si nu cred ca totul mi se cuvine. Am venit aici sa castig si sa ma distrez si chiar daca muncesc 75 de ore pe saptamana, gasesc timp sa ies si cu prietenii la o bere din cand in cand. Am intalnit aici si cativa romani foarte muncitori si care nu se plang nici de programul Work and Travel, nici de munca dar se pare ca acest site e locul unde romanii puturosi si cu pretentii se plang. Mi-a crapat obrazul de rusine cand am ajuns la Niagara si am vazut pe unul din panourile superbe pe care le au, si care sunt sigura ca nu sunt foarte ieftine, scris Forza Steaua si Dinamo Uefa. A fost prima oara cand mi-a fost rusine sa zic de unde vin pentru ca in general ma mandresc cu tara din care vin.

Cand plecati in State, de ce nu va duce capul sa intrati pe net sa verificati daca zona respectiva va place, cat de usor se gaseste un alt job? Nu va obliga nimeni sa acceptati ceva ce nu va place dar va plangeti de salarii de 9$ pe ora sau de 7$ asta in conditiile in care un american de rand poate castiga si 600$ pe luna daca nu traieste intr-o metropola sau intr-o zona turistica. Ei nu se mai plang atat ci cauta ceva mai bun. NU pot sa cred cat de avar poate fi romanul, sa se astepte la salarii de mii de dolari pe luna dar nu e dispus sa munceasca dishwasher, te pomenesti ca e ceva rusinos. NU va ajuta experienta asta in cariera de viitori economisti sau cine stie ce altceva vreti sa fiti, dar va imbunatateste engleza, va invata sa munciti si sa va descurcati fara sa alergati la mama cand dati de greu. Sunteti incredibil de ignoranti si multi dintre voi va meritati soarta. Imi pare rau intr-adevar pentru cei care nu au unde sau nu pot munci dar voi care va plageti de 7$ sau de 9$ si de cazare in paturi supraetajate. Am dormit intr-o casa cu gauri in pereti in mijlocul padurii, unde noaptea veneau ursi pentru ca e o zona la munte dar foarte cautata de turisti. Nu a fost cea mai minunata cazare dar mi-am facut locul meu asa cum am putut mai bine ca sa ma simt in largul meu.

Sunt pentru a doua oara in SUA si va pot spune ca dupa ce am trecut si prin muuuulte situatii grele as veni din nou si a zecea oara. M-am zbatut pentru tot ce am castigat, am muncit asa cum ziceti voi ca "sclava" 75 si uneori chiar 80 de ore pe saptamana dar s-a meritat. Imi pare rau ca trebuie sa ma intorc acasa pentru ca oamenii astia m-au facut sa ma simt ca acasa si nu mi-au lipsit  prietenii si nici caldura familiei. Daca munciti, sunteti la locul vostru si intr-adevar va doriti ceva mai mult de la viata decat distractie, bautura si orgii aveti toate sansele sa va descurcati aici. Ei apreciaza oamenii muncitori dar daca faceti parte din generatia viitorilor absolventi cu pretentii la salarii fabuloase desi nu aveti experienta in nimic, nu aveti nici o sansa. Angajatorii din Romania nu platesc nici pe departe cat platesc cei de aici pentru la fel de multa munca. Voi aveti impresia ca veti lucra in Romania numai 40 de ore pe saptamana? No way! Veti lucra mult mai mult si nimeni nu va plati pentru ore suplimentare asa ca apreciati ce aveti acum, trageti tare sa va descurcati pentru ca este o experienta minunata.

Ai perfecta dreptate

Ail, am citit ceea ce ai scris si nu am nimic de comentat, decat AI PERFECTA DREPTATE! Nu as putea adauga nimic, si eu am fost plecata in State de 2 ori , am trecut si eu prin multe, dar cu toate acestea si eu m-as duce inapoi in fiecare an. Ignorantii si puturosii sa stea sa isi planga de mila, cei care vreau sa faca ceva in viatza asta le recomand saplece in state macar o data.

Anul trecut am fost in Wildwood si dezamgire totala..

Acum nu vreau sa va descurajez pe multi dintre voi, dar anul trecut am plecat prin Student Travel exact in aceasta statiune. Credeti-ma ca am muncit ca niste robi, bani nu prea ieseau caci se duceau pe haleala si chirie. Alt job nu am putut gasi deoarece fusesera ocupate din mai de rusi , ucrainieni etc. Am fost nevoita sa lucrez ca sclava si sa imi iau un extra-job mai putin laudabil, de animatoare intr-un bar. Mi s-a parut o aventura ratata, nicidecum o experienta de viata, deoarece tot ce am castigat am dat pe cheltuieli si pe costul programului. Am inteles ca multi au avut noroc insa, ca au avut oferte mai serioase. In ansamblu, nu vreau sa dezamagesc pe unii, dar singura mae impresie despre Student Travel Romania este ca profita de studenti si ii trimit la munca de jos, iar acestia trezindu-se intr-o tara straina de peste ocean, se resemneaza si isi accepta soarta. Crina P., Bucuresti (Wildwood 2006)

ai dreptate..si eu ma numar

ai dreptate..si eu ma numar printre cei multi si nemultumiti. Nu pot spune ca am capatat vreo experienta folositoare in viitoarea mea cariera si nici cine stie ce bani. Am fost doar un spalator de vase :)) In schimb pot spune ca mi-au placut fetele si ca a fost cea mai crazy adentura care mi s-a intamplat pana acum. Totusi, daca erau conditii mai bune si bani mai multi, poate se merita. Oricum, a fost alegerea mea, data viitoare sa deschid ochii mai bine la ce mi se ofera..

Noi am ajuns in Wildwood si

Noi am ajuns in Wildwood si vreau sa-ti spun ca ai dreptate in multe privinte dar unele te-as contrazice. Sunt intradevar o multime de rusi si ucrainieni care au ajuns aici din mai si au luat toate job-urile si sunt intradevar si o multime de mexicani care se vand pe 7 $ pe ora. Conditiile la job-ul cu care am venit erau jalnice si de aceea am si hotarat sa demisionam. Am stat o saptamana fara job dar acum e bine spunem mare majoritate dintre noi. Cazarea am gasito destul de bine ( apartament cu facilitati la 70 $ pe sapt) si cu job-urile ne descurcam. Eu am fost prin toata America inainte sa ajung aici ( California, Maine, Massachusetts - 3 ani la rand ) si intradevar aici parea cel mai putin promitator ptr a face bani insa eu sunt foarte perseverent in ceea ce fac si nu o sa renunt asa usor.  Ce vroiam sa te intreb insa este cum se numeste barul in care ai dantuit noaptea ptr ca m-ar interesa ptr cateva dintre fetele noastre :) .

Mercic .

Luci

Wildwood USA prin Work and Travel - Dezamagire totalaaaaaaaa !!!

Fratilor, am fost in Wildwood, NJ, USA prin nenorocitii de la Work&Travel. Este jalnic in ce conditii ni s-a dat sa stam si am platit o gramada pt acest program. Tot ce castigam dadeam pe cazare, mancare etc. Ne-am certat cu angajatorul, am facut plangere la Bucuresti, dar degeaba. Second job foarte greu de gasit, in special pt baieti si in perioada asta. pt fete e mai usor, mai ales pt cele venite pe dstractie si care arata bine :P. Spre ex eu stateam la spalat vase 9 ore pe zi si luam 1200 pe luna, iar cateva din colege au renuntat si s-au angajat animatoare si castigau bine, plus bacsis, distractie, baieti etc. Deci fratilor, faceti-va operatie de schimbare de sex, caci veti observa diferenta imediat :)))

Asa este draga Crina si la

Asa este draga Crina si la incompetentii de la ZIP - e la fel.Te intreb de ce parintii tai nu te-au sustinut, nu au reclamat situatia, pentru ca alti colegi de ai tai sa nu pateasca la fel?Sa-i fortam pe angajatori prin atitudinea noastra sa se intereseze ca studentii sa castige cand pleaca in SUA banii investiti si minim ceva in plus pentru calatorie, nu sa fie sclavii lor pe banii parintilor!!!

vara 2010

La vara merg la Morey's Piers in Wildwood , cine a mai fost si-mi poate da mai multe info??? 

Sau..cine merge anul acesta ???

SAluttttt

Salut Radu!

Despre  Morey's Piers nu pot sa iti dau prea multe detalii fiindca am lucrat in alta parte acolo, stiu doar ca e un parc de distractii destul de mare. Am avut prieteni care munceau acolo. Mie mi.a placut experienta asta, am avut 2 joburi, a afost destul de OK. Am aplicat din nou pt viza si am mare incredere ca o sa o obtin din nou, asa ca ne vedem in Wildwood ?:) anqutzica@yahoo.com  petru cei care mai merg in Wildwood, inclusiv pt tine Radu.

wildwood nj

buna. eu am lucrat in wildwood am avut 3 joburi(2 in acelasi timp) . statiunea e mare e distractie. eu zic sa mergeti .. decat sa ajungeti in alt loc cu o strada principala si 2 magazine. gasesti de toate acolo. al doilea job l-am gasit in 1-2 sapt de cautat .. tre sa ai un pic de noroc .. iar al 3-lea job a venit din noroc ,printro recomandare a patronului de la al doilea job . primul job e important . multe joburi sunt oke. sa nu alegeti  mcdonalds. . am prieteni care au lucrat acolo si nu e de mers nici cum !!! feritiva de MC!!

in rest .. sa aveti parte de noroc.. si va recomand

eu am strans banii de program miam cumparat haine si am vizitat 5-6 locatii mai importante ;)

New Jersey

Cei ce veniti in Atlantic City,Ocean City sau Wildwood, visitati pagina noastra de Facebook http://www.facebook.com/pages/Work-and-Travel-Atlantic-CityOcean-City-Wildwood/163505683689346 .  Suntem aici pentru a va oferi sprijin si ajutor in toata experienta voastra prin America.

"TheCoach Factory Outlet

"TheCoach Factory Outlet move in Coach Outlet Onlineitself willCoach Factory Outlet not lead to Coach Outletany improvement in (banks') creditCoach Outlet ratings,"Coach Factory Online Bugie said."The operation is a Coach Factory Outletbig deal. It's half a Coach Outlet Storetrillion euros of three-year money at an ultra-low rate. It is not solvingCoach Outlet the fundamental issues though... It's kicking the can a long way down the road rather than justCoach Outlet Online a little bit but in theCoach Factory Outlet end it is still kicking the big old can down Chanel Bags
the road."

louboutin uk are simple,

louboutin uk are simple, cheap and quick start guide to help you choose, useful for many people. More and more beautiful handbags attract many people who pick up christianHandbags from our online shop.christian louboutin uksale tend to be among finest style strikes associated with these days! They're the standing image that many ladies possess, or even, intend on obtaining.christian louboutin featured with stylish leather bags and signature materials, and carry this bag, it can designate people seem to be captivatingly feminine and good-looking. Why not to buy one when it is at an affordable price?

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

If you do not know design

If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.

coach factory online is

coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell perfect quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets and Cheap Coach Purse.If you love Coach,you will like to get the best price on it.coach factory is the premier source to review all new Coach and other stylish brands of Handbags, Purses, and accessories to capture fabulous styles at even more fabulous prices.

Louis Vuitton Outlet

Buying womens apparel can coach factory outlet from womens Tory burch wear to business suits to the intimate lingerie. There are thousands of different styles, prices, sizes and coach outlet onlineplaces to tory burch outlet the womens coach outlet. So how do you Tory burchfrom the coach purses outlet amount of Coach purses.The easiestTory burch bagsto do so is tohermes beltsdown your coach outlet stores. When you take a Coach purses outlet glance, it can coach factory be intimidating burberry scarf for womens burberry scarf. Once you begin tocoach factory outlet onlinedown what you are tory burch outlet looking for, it burberry a realistic list of louis vuitton bagsThe first part to the louis vuitton outletis deciding on what kind ofcoach outlet store online apparel you are coach factory online for. If you want to get hermes to wear coach purse outlet the house or go louis vuitton outlet store in, then you will burberry outletto look in coachfactory that offer coach outlet active louis vuitton shoes. The same goes for hermes bags business suits and womens louis vuitton shoes lingerie. Obviously you do not tory burch saleto look for a coach factory storesuit at Victoria Secret or an intimate burberry outlet at the Nike coach purses.The next phase is coach factory store on a price tory burch sale. If you go into a coach outlet online without coach store onlinea budget, you will find coach factory outlet storespending way hermes than you had firstCoach purse outlet. It can belouis vuitton handbags to go intoCoach outletSecret or JC coachfactory.com and coach handbagsover a hermes birkin dollars on a few coach outlet if you do notcoach factory outlet and set a limit.The louis vuitton handbagst part of thehermes bags that will hermes online down your coach factory online the most iscoach outlet store your size. Although Louis Vuitton and what type of coach factory apparel you are Louis Vuitton Sale for can vary incoach outlet online, generally the coach outlet store online remains the Louis Vuittonfor burberry products.