Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

atlantic city

|

pleaca careva vara asta in atlantic city ?????

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Atlantic City

Eu am fost vara trecuta in Atlantic City, doar ca turist. E un oras frumos,pe malul oceanului, multe cazinouri si multe magazine in regim outlet, plaja relativ ingusta si uneori cam multa ingramadeala pe Boardwalk. Pe langa toate astea, mi s-a parut un oras FOARTE PERICULOS pentru studenti, avand in vedere ca este singurul oras de pe coasta de est unde sunt permise jocurile de noroc (bani multi -> gasti, arme si droguri). Daca nu ai masina si daca nu stai in alta parte decat in AC, e cam nasol. Sunt multe bande de negri care se leaga de tine aiurea, am auzit povesti cu fete talharite si baieti snopiti in bataie. Recomandarea mea este sa mergi acolo ca turist dar daca te duci ca si student cu W&t, ai foarte mare grija!

sal

Salut! Eu am fost vara trecuta in Atlantic City cu niste prieteni.. Da..e un oras frumos. Adica ramai impresionat in primul rand de luxul cazinourilor si te gandesti ca asa ceva nu ai mai vazut decat la televizor. Vara trecuta am ales Atlantic City pentru ca vroiam un oras unde sa avem parte si de distractie..plaja..ocean..cumparaturi..posibilitatea gasirii unui second job..etc. 

Intr`adevar e un oras periculos..ca toate celelalte orase de pe coasta de est. Totul depinde de tine. Trebuie doar sa stii unde poti merge si unde nu (zone ale orasului). Daca nu intri in zona lor si iti vezi de treaba..nu ai de ce sa iti faci griji. Noi nu am avut nici o problema 3 luni de zile cat am stat acolo.  Ne-am facut o gramada de prieteni..am avut si 2 joburi..am facut si bani cat sa ne cumparam si sa vizitam tot ce ne-am dorit. Cu alte cuvinte a fost o experienta extraordinara si imi e foarte dor de Atlantic City. Tocmai de aceea vara asta voi merge din nou.. tot acolo( daca iau viza). :D

daca vrei iti pot da cate detalii vrei despre Atlantic City..si orice altceva

Tu cand pleci? Ce o sa lucrezi?

:)

daaa..eeuuu...ti-am mai scris si pe celalalt post...plz da un reply cat mai soon k eu mor incet gandindu-ma ca ma duc singura..:D ;;)

ceau

adi uite id meu georgeneata as vrea si eu niste detalii despre atlantic city ca merg vara asta. ms