Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

ICEP World

| |

Buna, vroiam sa va intreb daca a fost cineva in Sua cu ICEP World sau are ceva informatii despre ei. Pe site au optiuni bune si as vrea sa merg vara asta cu ei insa nu mai stiu pe nimeni care sa fi fost si as avea nevoie de ceva referinte.

Mersi

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

icepwold

A fost cineva cu firma icepworld?sunt seriosi?as vrea sa aplic cu ei pentru un job in spania sau grecia.stiti ceva de ei?

Eu am fost cu ICEPWORLD

Eu am fost cu ICEPWORLD vara trecuta in grecia. Mie mi s-au parut seriosi, si nu am avut nicio problema. Singura chestie care m-a deranjat la ei a fost ca inainte de a pleca, ne-au promis 2 zile de cazare gratuita in atena, dupa ce ne expira contractul.... dar nu a fost asa. In rest a fost ok.

cum e?

As vrea sa merg in Grecia la munca cu ICEPWORLD si daca a mai fost cineva as vrea sa stiu cum e acolo la job, daca sunt seriosi, daca informatiile de pe site-ul lor sunt adevarate.   

am fost cu ei... sunt ok

Si eu am fost cu ei in grecia, prin facultate...am fost la un targ sau ceva prin martie cred si am luat jobul... ei au fost ok, s-au ocupat de dosarul meu, asistenta chiar a existat, au si venit la hotel sa ne viziteze... nu am avut nici o problema...nu stiu cum sunt alte agentii, dar ei mi s-au parut ok

plec in grecia cu icep world

buna si eu m-am incris in programul celor de la ICEP WORLD  work and travel GRECIA

Daca are cineva mai multe detalii sau daca pleaca cineva anul acesta ...va astept sa vb si sa aflam mai multe informatii impreuna

multumesc ...pop

id : pissycutza_comn

Salut , maergi anul asta

Salut , maergi anul asta in grecia?ai fost la targul de joburi din februarie?ti-am dat add pe mess sa mai vb, eu acuma vreau sa ma inscriu

;)

luni platesc si eu taxa

servus

Eu  m-am inscris in programu celor de la iceep world pt grecia.

Acuma nu stiu daca e firma ok sa plec sau sa nu plec.Am mai luat tzeapa de la o firma .

Zimi si mie te rog cu actele alea.Mai intai trimit cv-urile si porma imi vine raspuns si dai taxa de procesare a dosarului

pleaca cineva cu icep in iulie ??si unde??

este cineva care pleaca la inceputul lunii iulie cu icep??astept si eu locatia deocamdata 

eu trebuia sa plec in

eu trebuia sa plec in grecia cu icep world pe data de 20 iunie cu prietena mea..nici acum nu ne-au venit contractele ..ne-au zis sa mai asteptam..mi se parfoarte neseriosi..

pleaca cineva cu icep in iulie ??si unde??

este cineva care pleaca la inceputul lunii iulie in grecia cu icep??astept si eu locatia deocamdata 

:)

Eu am data de plecare in 10 iulie si nici eu nu am aflat inca unde voi merge.Eu mi-am pus dosaru' in Cluj.

salut

ai idee cum se sterge un mesaj de pe forumul asta?1

buna

cred ca am postat un mesaj legat de icep am dat un reply lamesajul tau. doresc sa sterg acel coment al meu si nu stiu cum. ma poti ajuta te rog?1 multumesc

informatii mesaje

are cineva idee  cum se poate setrge un mesaj?! vad ca optiuni pt editare sau stergere sau mutare nu au. cum sa fac ca am anuntat si adminul site-ului dar inca nu a raspuns:

bunaa

cred ca am postat un measaj o replica la mesajul tau. doresc sa sterg acel mesaj dar nu pot.ma poti ajuta te rog. multumesc

e legat de icep world, am postat un mesaj si doresc sa il sterg

Eu am aplicat anul acesta

Eu am aplicat anul acesta pentru sua si as dori informatii despre firma.Adevarat ca nu fac prea mare reclama dar in rest?...A fost cineva cu ei in sua?

SUA 2011

Stiu ca acum e cam tarziu pentru a colecta informatii dar totusi sunt interesata.Daca merge cineva in sua anul acesta cu ei as vrea sa comunicam.Adresa mea este:

vladu_l@yahoo.com

icep world

e mult de spus cu icep astia. pe scurt. am platit undeva la peste 300 euro in total numai lor. plus haine, bilet, asigurare si alte maruntisuri iarasi cateva milioane bune. telefoane si mailuri cu tona. vin interviurile facem actele vine contractu dupa cateva luni, plec la hotel 5 stele Blue Palace in Creta. Cazare cu gandacii si nu aveam decat un pat, o masa si baia care nu mergeau cam multe ( apa calda ) uneori, care e foarte importanta.  Salariul promis si stipulat in contract de ei 500 euro minim, daca lucram in plus ore sau zile eram platiti extra plus tips-uri. Eu dupa 2 luni acolo am strans din tips si salariu 460 euro in luna cu 31 zile. Dovezi am si le pot pune la dispăozitie, gen statele de plata, poze, marturiile colegilor si altele ma gasiti la id messenger ( arusoaei . Mancarea 3 mese pe zii asigurate de ei, adica una si aia daca aveai noroc. Turele erau de asa natura ca ori pierdeai masina dar mancai ori nu mancai dar prindeai masina spre casa. Mancarea consta in (macaroane cu 2 feluri de sos, linte, cartogi, peste, orez). Se punea mancare dimineata si pana a 2 zi aia mancai asta daca pe la 4 6 seara nu se termina. Protectia muncii nu, asigurare de la ei nu, cardul cum ca lucrezi in domeniul hotelier promis in contract  nu, salariu de 500 nu, si lista continua. Grecii de la hotel erau foarte jegosi, nu vorbeau engleza decat strict necesar, foarte indiferenti si te transformau in sluga. Cei de la icep au fost informati telefonic de aceste aspecte si nu numai, atat angajatorul grec cat si persoane din conducerea hotelului. Raspunsul lor a fost ori pleci acasa, ori induri iar icep nu a raspuns. In final satul de indiferenta si sclavagism am plecat in Spania. Cei de la icep , intr-un final au spus ca regreta ca nu au putut sa imi ofere un loc pe masura cunostintelor si nevoilor mele, ca sunt un baiat bun ca etc  mambo jambo.Replasament nici nu se pune problema atata timp cat trecusera peste 5-6 saptamani. Am plecat ajutor ospatar si am devenit sluga.Precizez ca nu sunt student ca altii care pleaca dar au ei grija sa te bage intr-o asa zisa scoala ca sa aiba ei acoperire. O zi buna

salut

Se pare ca cei de la ICEP se pricep cel mai bine la vandut gogosi si la pacalit oameni. Propun sa luam masuri. Toti cei care doresc sa ia atitudine impotriva neseriozitatii si ignorantei de care a dat dovada ICEP va rog sa comentati aici. Multumesc! Saptamana viitoare ma voi duce la OPC in orasul meu, o sa revin cu informatii cu ce este de facut.

replica

<Buna>

<Am citit cateva din comentariile lasate pe acest forum. Eu una am avut placerea sa lucrez in Grecia anul acesta la fel ca multi ce au scris pe aceasta pagina prin firma Icep. Am avut emotii normal...insa cu cate firme am lucrat  (la noi in tara, si sunt cateva) pot spune ca aceasta firma mi-a dovedit ca intradevar este foarte serioasa. Am avut parte de cazare buna, mancare 3 mese pe zi, desert, fructe zilnic, cafea, internet gratuit si multe alte chestii necesare intr-un apartament care ni s-au pus la dispozitie de la hotel. Salariul platit la zi fara probloeme, exceptand prima luna deoarece inca nu aveam carduri de pontat, dar s-a reglat salariul luna urmatoare. Lucram 8 ore pe zi este adevarat munca este munca in cele 8 ore...dar asta e ...te duci sa muncesti totusi. Distractia dupa program. Daca e sa fi avut probleme, sincer, doar de la romani te astepti sa le faca. Sunt singurii care se plang de toate acolo: de mancare, de cazare, nu le convin colegii, nu le convin sefii, toti se uita cas la ei, toata lumea are ceva cu ei, ba e prea mult de munca, ba nu le convin tipsurile...etc. Deci munca e la fel ptr toti, mancarea e aceeasi. Ba noi avem uneori mai multe avantaje ca albanezii, cehii etc. Deci un sfat ptr cei ce citesc pe acest forum : NU CREDETI TOATE TAMPENIILE CARE LE SCRIU UNII. Eu la anul ma intorc din nou, prin aceasta firma, la acelasi hotel. Numai cei ce nu stiu ce e munca nu fac fata sau cei care inca trag de fusta mamei, sau cei ce habar nu au pe ce lume traiesc. Tuturor celor care vor sa plece prin aceasta firma, sa aveti incredere. Deci chiar dau dovada de seriozitate pe toata durata programului. Dar si voi trebuie sa dati dovada de maturitate , inteligenta, seriozitate, bun simt. Va urez succes!>

Solicit ajutor va rog

am postat un measj in urma cu ceva zile. legat de plecarile cu firma icep. doresc sa sterg acel mesaj din motive personale sau sa il modific macar. poate cineva sa ma ajute va rog?! va multumesc o zi buna

It is so good and

It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.One message among those in the web page said that-oh, my dear christian louboutin uk sale, I love you so much and finally I got you after dreaming of you for so long a time.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

If you do not know design

If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.

Fun shapes in top-quality

Fun shapes in top-quality fabrics and premimum leathers convey their singular styles. Buy coach bags with free shipping at coach factory online.coach factory was started more than fifty years ago as a family buiness.Customers began looking for the Coach brand by name.