Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

restante la interviu

Salut tuturor!

Se apropie momentul interviului si am emotii din ce in ce mai mari. Nu pt ca nu as stii la ce sa ma astept..pt ca am mai trecut prin asta si anul trecut..si am luat viza..am fost in america..m-am intors la timp..etc.. ci pt ca am restante.

Anul trecut a fost atat de usor..medie ok.. Acum insa..merg la ambasada cu 2 restante!! :( una e de pe anul trecut (examen ce nu l-am putut da pt ca am plecat in america..si nu s-a putut sub nici o forma sa il dau inainte) si una anul asta. Adevarul e ca am invatat din ce in ce mai bine si notele mele au crescut vizibil..daca in anul 1 media era undeva pe la 7,5.. anul asta (anul 3) am numai note de 9 si 10. Nu stiu daca conteaza. Ideea e ca am 2 restante si imi e foarte frica..dupa ce am fost vara trecuta in america..nu mai pot concepe o vara aici..sa stau degeaba..sa cheltui banii parintilor plecand in mini vacante la mare sau la munte.

Am auzit si cazuri fericite..cum ca s-a luat viza cu 2..chiar 3 restante..dar chiar acum 2 saptamani 3 prieteni au picat..doi cu cate 2 rest..unul cu una singura.

Stiu engleza foarte bine..am mai fost..m-am intors la timp..stiu si eu ca trebuie sa le zambesti frumos..etc. AM VREO SANSA LA VIZA?? Ma vor respinge din start cand se vor uita pe foaia matricola sau imi vor da sansa sa le explic? daca da..nici nu stiu ce as putea spune..ceva sa sune suficient de plauzibil.. sa nu imi spuna "ok.. iti dai examenele..si vii iar la interviu"..sau "mai bine stai la vara acasa sa inveti"!

PLS daca sunt oameni care au trecut prin asta.. (restante - viza luata) orice sfat e bine venit!\

Merci anticipat!

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

cam in aceeasi situatie

si eu am interviu saptamana viitoare..si ma duc cu o restanta...nu stiu ce sa zic... am mari emotii. am mai fost acum doi ani in SUA dar in acea sesiune am avut note destul de mari. ceva sfaturi? exista cineva de anul acesta care a luat viza cu restanta/restante?

am trecut si de viza

Salut..pana la urma iti raspund eu..am mers pana la urma la ambasada..stand la coada acolo in sala de asteptare dupa ce am dat dosarul la ghiseul de la intrare...a venit unu la mine cu cartonasul cu nr..spunandu-mi ca pot merge acasa...ca am luat viza..ca nu mai trebuie sa merg nici la amprentare nici la interviu..ca am fost anul trecut in SUA..ca m-am intors la timp..ca prezint incredere..etc. Fericirea a fost mare pana cand eram gata sa ma urc in tren sa ma intorc acasa..cand m-au sunat de la ambasada spunandu-mi ca o doamna consul s-a uitat peste toate dosarele la sfarsit..si ca totusi nu imi poate da viza...si sa ma prezint cu o noua situatie scolara in iulie pt reevaluare. Mi-am anulat biletul de tren..am mers din nou la ambasada..si dupa ce m-am milogit de toti portarii si jandarmii de acolo..m-a primit doamna consul. Am tinut un discurs de vreo 20 de minute si am rezolvat..sapt viitoare primesc pasaportul acasa cu viza!! :D

O prietena cu care am fost anul trecut in sua..are note foarte bune..doar ca avea si ea o restanta..din start i-au spus sa vina din nou dupa ce ia examenul respectiv. 

Stiu ca suna ciudat..dar daca iti vor spune acelasi lucru..trebuie sa le zici ca nu ai cum sa iti dai restanta decat anul viitor..si nu ai cum sa vii la un nou interviu in iunie/iulie.pt ca ai avea exact aceeasi situatie.. dar daca zici asta trebuie sa fi si foarte convingator sa te lase totusi sa pleci cu o restanta. Nu iti fie frica sa te lauzi.. spune-le ca ai restanta dar esti oricum bursier..ca esti in primii 20 din anul tau.. ca ai participat la cine stie ce evenimente organizate de facultate..ca ai planuri marete dupa ce termini..etc etc. La mine a functionat.

Tot ce trebuie sa faci e sa ii convingi ca nu ai cum sa dai restanta acum. Daca nu faci asta..sunt aproape sigur ca iti vor spune sa te intorci pt un alt interviu cand rezolvi cu totul. Bafta si sa ne spui ce ai facut!

Felicitari!

Si anul asta unde te duci?

Bravo

I-ai lucrat foarte frumos! :)

restanta

Saptamana viitoare urmeaza sa ma inscriu si eu pt work&travel. Sunt in anul 2 la poli, pe primul an am avut media 7 iar pe primul semestru din anul 2 am media 7 si ceva plus o restanta (nu am picat examenul, ci am fost absenta...nu m-am putut prezenta la examen din motive personale). As vrea sa stiu cam care sunt sansele sa iau viza avand in vedere situatia mea scolara, dar si faptul ca pentru anul 2010 conditiile de obtinere a vizei s-au schimbat, adica nu mai exista o medie minima. Ma intereseaza sa stiu daca am sanse sa iau viza pt ca nu vreau sa ma inscriu in program, sa imi refuze viza si sa pierd suma de bani depusa la inscriere

Normally louboutin uk,

Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.

With guaranteed product

With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.

Coach is a leading American

Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.

coach factory online is

coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.