Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

Work and Travel cu GTS

|

Imi poate spune cineva daca firma GTS International este o alegere buna pentru inscrierea in programul Work and Travel USA? Cine mai vrea sa mearga vara viitoare in America,la munca cu WAT?

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

American Experience iti recomand eu

eu am fost cu American Experience si iti recomand si tie. In Craiova de unde sunt eu GTS a tras niste tzepe mai demult si au disparut din oras

Mda...

Eu de American Experience am auzit muuulte lucruri urate :))

Mai,acum,cum sa va zic...Fiecare cu experientele lui,pentru ca odata ajuns acolo,departe,depinde numai de tine si de puterea ta de adaptabilitate.

Firma,mai mult decat sa iti gaseasca un job,si cate alte servicii minore nu are ce sa faca altceva.Si daca stai sa te gandesti,fiecare firma face acelasi lucru pana la urma ;)) Eu cred ca ma duc la GTS. :X

Foarte bine faci!

Buna Luci,

Sa stii ca daca te-ai hotarat sa mergi in State prin GTS ai facut o alegere foarte buna! Vorbesc din experienta proprie! GTS mi se pare cea mai serioasa agentie, ti se zice totul din capul locului astfel ca ulterior nu te trezesti cu surprize neplacute, costurile sunt foarte mici in comparatie cu alte agentii si aici ma refer atat la tariful de program, la taxa de job (oriunde mergi, orice job ai, e aceeasi taxa, nu ca la alte agentii) si la biletul de avion care e foarte ieftin si sigur, GTS fiind si agentie de ticketing (nu vei avea surprizele neplacute despre care am tot citit pe forumuri).

Iti doresc sa ai o vara minunata si sa profiti la maxim de fiecare moment!

Eu cred ca agentia care trage tepe e American Experience!

Nu te supara Alex dar sfatul meu ar fi ca inainte sa faci o afirmatie sa te interesezi putin si sa vorbesti in cunostiinta de cauza! GTS nu are sediu in Craiova!!! De unde stiu asta??? Pentru ca intamplator sunt de fel din Craiova si m-am interesat si acolo de agentiile de work and travel inainte de a pleca in State! Din cate citesc pe forumul asta, American Experience trage tepe!!! 

carmenutzu esti de la GTS?

haha,

ce te-ai atacat asa? lucrezi pentru ei cumva?

in primul rand tu sa citesti mai bine inainte sa faci afirmatii. eu nu am zis ca au sediu in Craiova, tocmai ca nu au!!! gts-ul tau daca era asa mare si tare aveau birou si in orasul tau.

esti praf. si sunt si ei praf daca lucrezi pentru ei :))))

hai paa

Dar tu Alex, esti de la American Experience?

Nu, nu lucrez pentru ei. Dar tu, lucrezi pentru American Experience???

Eu am fost plecata prin GTS in State si am fost foarte multumita de aceasta firma care de altfel este una foarte serioasa. Nu m-am atacat, numai ca sunt o persoana care militeaza pentru adevar, si pentru ca tu ai spus ceva ce nu era adevarat, am simtit nevoia sa ma fac auzita.

Pai tocmai pentru ca nu au sediu in Craiova cum sa traga aceste tepe de care vorbesti tu? Si care era interesul lor aici? Dar oricum eu nu pot intelege asta pentru ca sunt "praf" :)))

Pai nu sunt mari si tari, cei de la American Experience sunt "cei mai mari si mai tari" in tragerea tepelor :)))

Mersi de "compliment", esti un "adevarat gentleman" ; eu nu o sa te jignesc pe tine asa cum ai facut tu, mai ales ca nu te cunosc si nu-mi pot permite acest lucru.

pa si tie

Eu recomand Student Travel

Eu recomand Student Travel . sunt mult mai sigure joburile , si sunt foarte seriosi.

Taxe mici si fara vrajeala la birou.

incearca-i, eu am fost de 2 ori cu ei , iar cand am avut probleme medicale in sua (valoare 23.000 usd) au rezolvat imediat.

NU Student Travel

Student Travel e de rahat!

Taxe mari, pentru ca te trag in teapa la biletul de avion si ti-l baga pe gat ca in vremea comunismului cand nu aveai voie sa alegi din alta parte, joburi nu intotdeauna de vis, sedii prin mai stiu eu ce bombe de camine sau alte locatii obscure, in unele orase, uita-te pe site.

Se dau atat de importanti de parca ar fi cei care au inventat Work and Travel si iti promit marea cu sarea dar nu-i chiar asa. N-as putea sa iti recomand 100% o firma dar stiu ca iti pot spune sa nu o alegi pe asta daca vrei sa nu iti plangi in pumni la vara.

niste tepari

Student Travel niste tepari

Nu va duceti la Student Travel. Va promit full refund si de fapt nu vi se dau banii. Dupa ce ca in contract scrie full refund in caz de refuz de viza si in caz de am media mai mare de 8.50 pe primul semestru, nici banii nu ii mai vad. Acum mi se cere situatia scoalara pe semestrul 2, desi nu au de ce sa mi-o ceara.

Si asa, taxa in dolari am primit-o in ultima zi de octombrie, ca sa isi scoata ei dobanda la banii nostri. Au zis ca mi s-a dat in octombrie asa ca nu am ce zice. Mari nesimtiti.

O MARE TEAPAAAAAAAAAAAAA!!!

gts

E cineva care s-a inscris la gts?  saptamana asta urmeaza sa ma inscriu si eu.. ce parere aveti? ms

GTS

Buna Simina . Eu m-am inscris la firma GTS in Feb. Mi s-au parut ok .. si din cate am auzit ar avea cea mai buna oferta ( in leg cu banii ) . Inca nu mi-am ales un job pt ca nu sunt sigura unde vreau sa merg .. si mai depind de inca o persoana ( o prietena cu care plec ) . Daca vrei , putem vb pe mess mai multe. Ce zici ? ID-ul meu este sweet4ycs_tyna@yahoo.com

Buna...si eu ma inscriu la

Buna...si eu ma inscriu la GTS, dar cred ca o sa fac credit laBRD...credeti ca e rentabil..

Apropo ..fetele care v/ati inscris la GTS, sunteti din Bucuresti? ms

Eu sunt din Constanta :D Si

Eu sunt din Constanta :D Si merg cu o prietena care apeleaza tot la creditul BRD . Daca nu ai o alta posibilitate .. te bazezi pr creditul asta. Este dobanda maricica din cate am inteles .

gts

Si eu m-am inscris tot la gts. Ce zone v-ati ales?

eu de abia azi m-am inscris

eu de abia azi m-am inscris ..asa ca astept sa vad ce joburi o sa gasesc...

deocamdata nu m-am gandit la zona.. 

luni vreau si eu sa ma duc

luni vreau si eu sa ma duc impreuna cu 3 prieteni... cum ti s-au parut joburile?

gts

Eu una nu am gasit inca nici un job care sa ma atraga....astept targul:D

pai vad ca esti optimista

pai vad ca esti optimista in privinta targului, crezi ca vor fi joburi mai bune acolo?

Eu sper ca da, sper ca mai

Eu sper ca da, sper ca mai numeroase....eu vreau sa merg in Rhode Island si nu sunt decat 4 joburi dintre care 2 nu sunt accesibile...

Gts'ul rocks!!

Eu am fost plecata in CA anul trecut cu GTS-ul. Sunt minunati. Am avut parte de asistenta pe toata perioada programului, fetele sunt grozave, te ajuta, daca ai nelamuriri iti explica. Eu chiar am avut parte de o vara de vis anul trecut cu ei. Sunt foarte foarte faini. Anul asta plec tot cu ei, in Alaska. Abia astept. Ti-i recomand!;)

Alaska

Buna, Nicky

Anul asta mergi in Alaska cu GTS cumva la Signature Seafoods? Esti din Bucuresti? Eu am semnat deja contractul de munca pt Signature Seafoods si caut persoane care calatoresc tot spre seattle ca sa mergem impreuna. E mai funny asa. Asta daca vrei si tu... Tu mai mergi cu ceva prieteni?