Work and travel in ultimul an de facultate
Buna tuturor. Sunt student in anul 3 din 3 la tehnica dentara in cadrul facultatii de medicina si farmacie din Oradea. Ma gandeam anul viitor sa merg cu work and travel in sua. As vrea sa stiu care imi sunt sansele reale sa iau viza fiind in an terminal si daca este o procedura care merge prin care sa reusesc si daca a fost careva in situatia mea si cum s-a descurcat. Astept raspunsurile voastre.
buna..si eu as fii
buna..si eu as fii interesata sa aflu daca as avea sanse sa primesc viza avand in vedere ca sunt an terminal....pe parcursul celor 3 ani am avut medii mari, nu am avut restante si in plus vreau sa ma inscriu si la master....se poate pleca si dupa licenta?adica prin 7-8 iulie?sau e prea tarziu?te mai primesc angajatorii?astept parerile voastre:P
tot in ultimul an..:)
eu m-am inscris prin student travel,in brasov....deja saptamana viitoare pe 23 apr am interviulla ambasada...sunt ultimul an....poate cei care au mai fost deja la viza ne mai dau si noua niste sfaturi....ms!bafta!
am emotii
Anda poti sa imi spui te rog ce ai dus cu tine la ambasada ca sa demonstrezi ca o sa iti continui studiile?...eu am inteles ca am nevoie de adeverinta de preinscriere la master,dar nu pot sa fac rost,la noi la faculta nu s-a aprobat...apoi mai ete varianta unui contract de munca aici,sau o scrisoare d recomandare a unui profesor...ai avut careva din aceste documente cu tine?...Daca poata sa imi raspunda cineva pls...Mersi :)
Buna Anda.. Stiu ca
Buna Anda..
Stiu ca postarea ta este de anul trecut dar as vrea tare mult sa ma ajuti cu niste informatii in cazul in care mai intri pe aici:P
Si eu sunt in aceasi situatie in care ai fost si tu anul trecut.Anul trecut am plecat in state tot ku work and travel si m-am intors la timp.As vrea sa ma inscriu si anul acesta in wt dar nu stiu ce sanse am sa primesc viza deoarece sunt anul 4 (terminal) si la momentul interviului nu le pot demonstra ca ma voi inscrie la master( inscrierile se fac in toamna).
Am inteles ca si tu ai mers la ambasada fiind in an termial si as vrea tare mult sa stiu daca mai fusesei plecaat inainte sau era ptr prima data...si daca le-ai dus acte sau adeverinte prin care sa le demonstrezi k iti vei continua studiile.
MERCI:D
eu am plecat in ultimul an
buna, eu am plecat in S.U.A. anul trecut, vara 2009, fiind ultimul an cu gandul ca nu voi primi visa, dar am luat-o, foarte usor.m-au intrebat doar daca sunt anul 3 bologna si unde merg...si mi-au dat visa:)cei de la ambasada stiu ca noi trebuie sa facem masterul dupa, din cauza noului sistem cu 3 ani. si in privinta mediilor, am avut putin peste 7 si nu am avut restante niciodata, dar am inteles ca anul acesta nu se mai tine cont de medie.am plecat cam tarziu, pe 1 iulie, din cauza asta am gasit al doilea job mai greu. bafta tuturor!!!!!
Super, andaaaaaa.
Super, andaaaaaa. FELICITARI! si spune-ne cum a fost, ce te-au intrebat?
totul a decurs ft
totul a decurs ft bine...m-au intrebat ce vreau sa fac dupa ce termin fac...cum o sa se numesca programul de master...ca ce si unde o sa lucrez si gata....ft bine a fost!!bafta tuturor...!
Normally louboutin uk,
Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.
With guaranteed product
With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.
Coach is a leading American
Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.
coach factory online is
coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.

Trebuie sa ii convingi pe
Trebuie sa ii convingi pe cei de la ambasada ca ai mari legatura cu tara.