work&travel grecia 2009
buna,m-am inscris cu inca 2 prieteni la work&travel grecia in corfu island prin mike's agency.as vrea sa stiu daca este serioasa agentia(adica ce promit este adevarat) si pareri de la cei care au plecat acolo sau vor sa o faca.
greece or home?
buna..eu cu inca 2 prieteni ne-am inscris in programul acesta..work and travel greece..numai k trebuia sa plecam pana intre 3 si 16 iunie..lucru care nu s-a intamplat pana acum..plecarea a fost amanata cu 2 saptamani pe motiv ca nu s-au deschis hotelurile datorita unor conditii meteorologice nefavorabile...oare asa o fi????????si cat ar putea dura aceasta vreme capricioasa???2 sapt?
sa stii ca si eu am plecat
sa stii ca si eu am plecat tarziu anul asta in Grecia, pe kos, desi eram inscrisa din martie si ni s-a zis ca dupa Pasti au loc plecarile. Eu am plecat de pe 5 iunie. Si mie mi-au zis cei de pe aici de la hotel, mai vechi ca anul asta e cel mai nasol in istoria lor, ca ploua, nu-s turisti...asa ca bucura-te daca poti pleca si mai tarziu
cei care ati lucrat in
cei care ati lucrat in grecia, asteptam impresii de la voi...cum s au comportat?s a respectat contractul?
Grecia-Kos
eu am lucrat in Kos, la o cafenea, din mai pana in octombrie. A fost bine, mi-am strans bani de carti la doctorat :)) eram inscrisa la Mikes de pe 13 martie, se pare ca nu a fost cu ghinion. dar intr-adevar, discutand cu localnicii am aflat ca anul acesta sezonul a demarat mai tarziu, ploua, nu erau turisti..unele hoteluri nu s-au deschis deloc din cauza multitudinii de stiri referitoare la turistii care nu mai au bani si nu mai pot sa cumpere bilete de concediu...
Mah nush cum numai eu
Mah nush cum numai eu public un coment rau despre ei... cred k voi sunteti defapt de la myke's de o ridicati atata in slavi. Sunt nishte oameni de cacat, reclama ce e pe site nu e deloc cu cea ce ofera, ei zik 800 de euro salar minim pe site dar in realitate e de doar 500, zik pe site k plecarile se fac si din martie cand se fac doar din mai, contractul e pana in octombrie cand defapt e pana in octombrie, si am fost deacord cu toate chestiile astea ce leau tot schimbat dar ce m-a facut sa renuntz la ei a fost cand m-au pus sa platesc cu 2 luni in avans comisionu si sa imi iau si bilet de avion tot prin ei, si miau dat 4 zile sa fac asta:)) si pe site scria k dupa ce platesti plecarea e imediata... da sunt cei mai ,,buni". Acuma incerc la o alta firma (thera group) si ea are tot asha reclama buna pe site dar nu raspund la telefon, astia par mai seriosi. A fost cineva cu ei? imi pot da niste detalii?
contractul e pana in
contractul e pana in septembrie, am gresit akolo scuze:)
W&T Grecia
Salut!Eu am fost anul trecut in state si mi-am dat seama ca totul e o ruleta pana la urma...Anul asta vreau sa merg in Grecia..mi s-a pus mie pata si nu mi-as permite sa mai merg in state inca o data..am inceput sa citesc din experientele celorlalti si sunt speriata de-a dreptul...sunt din cluj si nici nu stiu ce firma sa aleg pentru ca sunt o sumedenie!Cine poate sa imi recomande o firma?
Salutare! Si eu am depus
Salutare! Si eu am depus dosarul la aceasta firma, thera group, la filiala/oficiul din Constanta, tot cam din febraurie 2010, prin aprilie au venit cu o oferta pentru domeniul pentru care am aplicat, au zis ca intr-o luna se vaputea pleca; acum suntem in iulie, si tot o tin cu amanarile, saptamana trecuta au zis ca o sa se poate de abia pentru perioada tomana- iarna... Nici nu mai stiu ce sa cred, si mai ales ce sa fac. sper sa nu fie teapa... cam am bagat ceva banuti: 98 euro taxa procesare dosare + 330 euro taxa pt contractul cu firma la care ar trebui sa fim angajati acolo in strainatate... Cheltuielile de drum(3 cu masina, ca nu sunt din Constanta), nu le mai iau in calcul.
Te rog foarte mult sa ne zici si noua ce ai mai facut... Mc
Spania
holla din spania, cine a asteptat atat? eu doua luni pana am plecat pe program de studenti ma intorc in octombrie cei care nu au fost aici apelati la anul la cei de la thera group daca mai au oferta asta pe spania
cand am vrut sa plec la inceput a fost pe grecia, dar mi-au spus de spania chiar daca a fost mai scump decat sa plec pe grecia dar chiar se merita, nu avem greve si avem multi turisti:)
salut anonym
Mai esti in Spania? eu m-am intors acum 2 saptamani de acolo, la acelasi hotel au mai fost 5 romani tot cu firma din cluj thera grup. pentru mine a fost chiar foarte misto. lasa un id de mess sa vorbim daca mai vrei sa pleci acolo. as mai vrea si eu sa plec dar tot asa cu un roman.
Programul Grecia
Salut Anonymous6969!
Daca ai fost intr-adevar inscris la noi, ai fi avut contract de mediere si ai fi vazut ca plata programului (tu ii zici "comision") se face numai cand semnezi oferta de munca cu partea greceasca; biletul de avion/autocar se ia cu cateva zile inainte de plecare si nu am obligat pe nimeni sa ia prin noi. Deci pana nu esti acceptat de angajatorul grec nu platesti decat taxa de inscriere de 60 RON.
Sunt salarii de 800 Euro/net, de exemplu bucatarii cu diploma, masseurii, instructori fitness. Daca nu ai nici una din calificarile de mai sus, automat slariul tau va fi de 500 Euro, cazare si masa gratuite. Sau daca vrei sa vezi ca un tot, salariul+cazarea+masa se ridica la 800 Euro.
Este dreptul tau sa te inscrii la ce agentie vrei, dar cand postezi pe anumite formuri parerile tale, macar spune adevarul.
Normally louboutin uk,
Normally louboutin uk, purses include buckskin not to mention also imitation items.Perhaps the world wide a good number of renowned luxurious model is undoubtedly christianbags sale online .The newest style of Cheap christian louboutin uk sale, shoes & wallets are supply in christian outlet store online with free and fast shipping, High quality!We are proud to celebrate our sixth 'Best of Award of Excellence' from Wine Spectator for christian louboutin. Our Sommelier team works diligently to ensure you have some of the best wine values available.
With guaranteed product
With guaranteed product quality, all products from coach factory outlet online are tested using precision electronic instruments before packing and delivery to clients. There will be good discount in order to back the support of majority of customers. Welcome to buy.Just come to our coach factory outlet to get your favorite bag. There are many kinds of designs of coach products for you to make choice.Are you still worrying about where to buy yourself a Coach? Then coach factory outlet store Online offering top-quality goods and first-class service can be your way-out.
Coach is a leading American
Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.Coach Black bag with smooth and fine material makes you feel more attracting and outstanding. Come and get some distinctive bags for yourself from the coach factory outlet online.Would you like to meet more friends, or go with the times? If yes, coach factory online is opening welcome doors to you.
coach factory online is
coach factory online is actually a stylish Coach online store to sell high quality and discount Coach handbags, Coach bags, Coach wallets etc. If you love Coach, you will like to get the best price on it.coach factory owns the reputation all over the world. It is always devoted to making the best products and providing the best services for its customers.

heyy..Corfu e super tare...
am postat doar ca sa iti zic k este fff nice in Corfu...am fost acolo in vacantza...nu este foarte mare insula si iti da posibilitatea sa o vezi p toata..in nord si centru sunt multe de vizitat iar in sud (kavos) sunt cele mai tari petreceri ever... club langa club...super tare... BAFTA dak ajungi acolo..si nu iti face probleme in ceea ce consta distractia...bye