ce sa aleg?
Buna! Sunt noua pe acest foru si sper ca mai e cineva viu pe aici:)
Deci m-am iscris prin ZIP travel pentru WT 2010...am primit acum cateva ore oferte de la ei si stau la dubii. Vreau totusi sa ma decid in privinta jobului, sa nu mai las pe altadata.
am asa: CA, SanDiego, Hyatt Regency resort, housekeeper, in Rhode Island, resort worker.. sau NY iarasi housekeeper,
Fiecare oferta are dezavantaje si avantaje ..dat ma intreb totusi, dc merita sa aleg state precum CA sau NY, n-ar fi prea scumpe?
As vrea sa ma luminati putin in privinta asta.. Dc pleaca cineva cu Zip-u sa facem un schimb de ID-uri:)
si eu m-am inscris la zip
si eu m-am inscris la zip si nu prea stiu ce sa aleg. Ai putea lasa id-ul de mess?
id-ul : vi_other@ymail.com
id-ul : vi_other@ymail.com
si io m am inscris la zip
si io m am inscris la zip travel si ast ofertele nush ce sa zic a mai fost cineva cu zip ?/?? mi am luat teapa sau e bine?
Am fost si eu in Ocean
Am fost si eu in Ocean City, ii o statiune pe malul ocanului,curata si sigura.Plateam pe camera pe saptamana 100$ in casa cu etaj. Din cate am vazut la chiscurile cu inghetata era k, aveau zile aglomerate, dar si lejere.Studenti estici cati vrei...
Prin New England a fost
Prin New England a fost cineva?
Stie cineva ceva de Rhode
Stie cineva ceva de Rhode Island? A fost cineva pe acolo?:D
yellowstone
cine merge la yellowstone?

altceva nu ai ce sa-ti alegi?
vezi ca in SanDiego pe langa faptul ca nu ai cazare, daca iti gasesti e super scump. Oferta asta am vazut-o si eu, dar nu e solutie pt studentii romani.
In NY aceeasi poveste...toti bani o sa-i dai pe cazare.
De obicei job-urile se dau in locatii turistice nu in marile orase. cei de la ZIP numai asta ti-au pus la dispozitie????
succes in gasirea unui job (ca o sa ai nevoie)
cristi