Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

hey:) cine a fost in Delaware? Resort Quest Benthany Beach?? thx

| |

in vara merg in bethany beach...! imi poate da cineva mai multe detalii despre acest loc..? :*

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

frumos in Bethany

Salut,

eu am fost acolo...e un orasel foarte frumos si cu multe posibiltati: Ocean City, MD este la cateva minute distanta, Rehoboot Beach tot asa foarte aproape (acolo poti sa-ti faci o groaza de cumparaturi ieftine).

deci parerea mea este ca ti-ai ales o locatie klumea. sper sa-ti placa si tie.

succes ;)

Bethany beach

Buna CrissRuxy si eu m-am hotarat sa merg in vara sa lucrez pt ResortQuest in Bethany Beach:) Da-mi pls add pe mess ca sa vb mai multe, sigur vom fi colege ! Id-ul meu este lori_puky. Iar pe tine Denisa te rugam mult sa ne mai dai detalii despre zona, daca avem sanse la un second job, cum ne putem distra pe acolo, etc.

Toate cele bune !

:)

si eu m-am inscris la work and travel si mi s-a recomandat bethany beach. astept targul de joburi acum, ca sa stiu sigur ca merg acolo. singurul inconvenient ar fi ca nu se asigura cazare acolo, insa se ofera asistenta.sper sa fie bine:)

hey

Tocmai am semnat contractul pentru Resort Quest in Bethany Beach. Daca mai e cineva pe forum care merge, sau care a mai fost si ar putea sa-mi dea niste detalii despre second jobs in zona, housing, etc..v-as fi recunoscatoare.have a good day!

Buna

Si eu merg :)) tot ieri am semnat contractul..si mai merge o fata, Diana. U pe cat mergi? adica de cand ai semnat contractul? Noi incepand cu 30 iunie

Tot pe 30 iunie incep si eu :P. cos.andreea este id-ul meu, daca vrei sa vorbim mai multe:)

imaginea utilizatorului Roxa

job

Hello, ce v-au intrebat la interviul sustinut pt jobul din Resort Quest in Bethany Beach?

Eu a trebuit sa le spun cateva lucruri despre mine, despre famile si studii. M-a mai intrebat daca am mai lucrat si daca da, unde, si pe ce post vreau sa plec.. Cam astea au fost intrebarile. Daca vorbesti engleza acceptabil nu sunt probleme :)

si eu am semnat contractul

si eu am semnat contractul cu resort, mai merg cu inca 2 prieteni, dar noi o sa plecam pe 16 iunie. si ne cautam cazare momentan, dar nu am gasit nimic, si in plus am dori sa fim mai multi, pentru a plati mai putin:P, pt k fiind doar 3 este mai greu. daca intereseaza pe cineva sa stea cu noi in cazul in care se gaseste cazare sa ma anunte. id-ul meu este think2nasty

eu si inca o prietena

eu si inca o prietena mergem in rehoboth beach :) am inteles ca reho si bethany beach sunt in apropiere, poate gasim ceva cazare in comun:)

Hey

Merg si eu in Rehoboth pt a doua oara. Sincer, este ceva distanta pana in Bethany Beach, nu ti-ai dori sa faci naveta, mai ales daca iti vei gasi un second job si ai zile pline.. e cam epuizant. De unde sunteti? Unde vei lucra?

benthany beach

si eu merg aici .. tot dupa 30 iunie ..si nu primim cazare..suntem eu si un prieten..am inteles ca cel mai bine ar fi sa gasim cazare in ocean city ..poate ne strangem mai multi..id'ul meu  lapetitee  

Buna   vezi ca ti`am dat

Buna

vezi ca ti`am dat add pe messeger sa ti spun unde gasesc cazare in ocean city,;)

oferta job saturday

Daca este cineva interesat , eu am nevoie pentru ajutor la curatenie din iunie pina la sfirsit de august, doar sambata 4-6 ore, ofer 10/ora, cu posibilitatea de 12/ora unei persoane serioase si rapide.

AURELIA POP

302-226-3049

lara063099@yahoo.com

Locatia-Rehoboth Beach

Locatia-Rehoboth Beach