TARG ONLINE 22 aprilie 2010!!!
mai e cineva in situatia sa astepte targul online de pe 22 aprilie?
ps: eu m-am inscris la gts , am platit deja prima transa si joburile online din momentul asta sunt aproape imposibil de obtinut ...ca sa nu mai zic ca au ramas doar cele fara cazare..si sunt fff multi pe putine locuri ......
pps: first timer
ppps: si daca binevoiti ..niste sfaturi de la cei care au mai fost in legatura cu viza (nici o restanta , medie 6.53 )...:D ms:*
wat
Buna Alexa , m-am inscris in program pe 16 martie...in momentul in care am aflat ca nu mai se cere media minima 7 ..si stiind ca nu am restante am aplicat imediat.Targurile precedente au fost pentru cei inscrisi mai devreme.I-am dat mail tipei de la gts si mi-a spus ca vor fi targuri online dupa sarbatori ...acum asteptam :D tot first timer?
Buna Cosmin Tot first
Buna Cosmin
Tot first timer:). Eu m-am inscris pe la jumatatea lunii februarie..inainte de vacanta m-au sunat pt un interviu numai ca nu mi-a convenit pt ca jobul incepea pe 26 iunie...iar eu pe 15 iunie pot si vreau sa fiu acolo..era timp pierdut
Nivelul meu de stres deja a atins cote maxime:))
buna alexa
ai gasit ceva pana la urma? baga id-ul meu sa vb p mess
si eu tot la gts m am
si eu tot la gts m am inscris..din cate am auzit targul pt bucuresti a inceput saptamana trecuta....nu mi s-a zis nimic de vreun targ de pe 22 aprilie; nu mi se pare deloc normal sa il puna la o data atat de tarzie..la ambasada cand mai ajungi?
sper sa nu regret ca mi am ales gts; vad multi care pleaca cu AE si deja au job gasit :|
targ
A existat targ si pe 13 martie si pe 22 martie . Informatii aveati aici : http://gotosua.ro/gts_detalii.php?meniu=99&program=1
Ce vina au cei de la GTS ca voi v-ati decis tarziu sa va inscrieti ? Eu mam inscris la inceputul lui martie iar pe 22 am fost la interviu si am luat job. Totul a decurs profesionist.
Trebuie doar sa vreti..si sa cascati ochii , sigur veti gasi un job!
Succes!
targ
Radu
Eu m-am inscris pe la jumatatea lui februarie si am vrut si mi s-a spus ca mai sunt locuri pentru cel de pe 13 martie
Stiu ce detalii sunt pe site dar eu iti spun ce s-a intamplat
Pe 12 martie am primit mail in care se spunea ca targul se va desfsura in "a doua jumatate a lunii martie la sediul gts"
Bravo ca ti-ai gasit si bafta...vrem dar conditiile nu sunt asa cum ne asteptam
cam ciudata situatia...si
cam ciudata situatia...si eu m/am inscris la gts tot la inceputul lunii martie, dar nua m mers la targuri..habar n/am de ce....in schimb mi-am gasit job pe atlas, va doresc succes in a va gasi joburi si eu zic sa fiti optimisti! unde mergi, Radu?
pai mi-am gasit ca grocery
pai mi-am gasit ca grocery clerk...ce oferta ai de nu vrei sa o accepti?.....chiar asa de rea este...?
job
este intr-o cafe/bakery undeva pe la granita SUA cu Canada...intr-un orasel destul de mic din cate am inteles de o data ce mi-a spus ca intr-un village imi voi gasi cazare...orele de lucru sunt 19:00-03:00 si presupune curatarea locului si sa pregatesc toate ingredientele(tocat,copt etc) pentru a doua zi de lucru...cand am aplicat pe atlas altele erau orele de lucru....si fiind orasel ma tem ca nici nu ma voi distra si ca nici nu voi gasi un al doilea job...
atunci, cristina, iti
atunci, cristina, iti inteleg motivele pentru care eziti sa accepti jobul si eu as fi facut la fel...daca nu esti foarte sigura de post eu zic sa nu il accepti, te-ai sfatuit cu cei de la agentie?
Buna Cristina. Eram
Buna Cristina. Eram curioasa daca ai acceptat jobul pana la urma. Si eu mi-am gasit un job intr-un orasel foarte aproape de granitza cu Canada, in status Wisconsin si o sa lucrez cam in acelasi domeniu insa pe mine nu ma deranjeaza pt ca am vrut in zona aia si am obtinut si jobul destul de greu. Eram curioasa ce ai decis pana la urma :-)
Buna Ioana...nu nu am
Buna Ioana...nu nu am acceptat jobul din cauza orarului...am considerat ca nu prea sunt in stare sa lucrez la orele acelea:P.....
Si unde anume au fost acele
Si unde anume au fost acele targuri de job'uri?
Eu m'am inscris in decembrie si trebuia sa merg la targul de job'uri din Cluj,care s'a amanat la inceput si a ajuns acum anulat dupa ce se vede.
Ne'au trimis o oferta de munca primilor 6 inscrisi in program,ca sa ne zica apoi ca angajatorul nu a angajat pe nimeni din Romania...
Si acum,cica asteptam...viitorul suna bine,nu'i asa?:)
nici pentru iasi nu s-a mai
nici pentru iasi nu s-a mai organizat targul de joburi; dar incearca pe atlas ... eu asa mi-am gasit
Mda
Si m-am inscris pe la jumatatea lui martie la student travel in speranta ca prind un loc in alaska .. dar cand am vazut minunata lor lista de joburi Atlas am facut infarct ... Am aplicat la 3 joburi din lista lor dar sunt ceva de genu 50/loc la fiecare deci slabe sanse sa prind ceva.
Imi poate explica cineva ce e cu targul online, cum te poti inscrie, etc. ID: razvan_iamandii
Ms .
JOB-uri in US nu prea sunt fratilor
JOB-uri in US nu prea sunt fratilor si daca nu v-ati gasit pana acum nici sa nu va faceti prea mari sperante. Toata lumea alearga acum dupa job-uri insa unele agentii nici nu mai scriu din cauza asta. Altele zic ca iti fac rost de job doar ca sa-ti ia ochii si sa inscrii la ei. Un prieten de-al meu care s-a inscris la AE deja a fost la viza, asa ca unii se pare ca s-au miscat mai repede.
Spor la cautat pentru cine nu are.
Andrei
Eu m-am inscris la AE. Am
Eu m-am inscris la AE. Am viza luata, un job, mi-am platit si biletul de avion si acum astept data de 15 iunie sa plec. Mai merge cineva in wisconsin? SUCCES TUTUROR!
las k nici AE nu sare din tipare
eu de exemplu sunt inscris la AE de la sf lunii februarie si pana acum nam primit nici o oferta de job si probabil nici nu voi primi anul acesta ... asa k nici AE nu e departe de restu ... sau intins mai mult de cat le este patura dar nici makar nu vor sa vorbeasca prea mult
macar tu te-ai inscris
eu m-am dus la inceputul lui martie si mi-au zis ca nu ma mai pot inscrie ca au venit prea multi inaintea mea :( si nu mai sunt job-uri. la anul o sa ma duc la 1 octombrie.
asa ca tu sa te bucuri ca te-au mai primit in program !!!
NU mergeti CU GTS ca sunt
NU mergeti CU GTS ca sunt excroci. Vor doar sa va ia banii cat mai repede si va trimit la un job unde nu facti nici banii pe care i-ati bagat. Fugiti de ei !
It is so good and
It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.There are some multifunction pockets inside these christian louboutin uk sale. They can provide you our equal part style, and they are fashionable and useful.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.
Each and every woman wants
Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.
Mainly because products are
Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with coach factory outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.coach factory online, a place you can find goods only belong to you. Excellent quality, reasonable price, fast delivery...there is everything that you expect to find.
In a word, buying at coach
In a word, buying at coach factory online on the net is extra handy and dependable than other outlets. Now I dont have adequate bucks to go in another country, but I undoubtedly adore the coach products.Coach from coach factorywins the favor for durability and exquisite workmanship in making bags in the vogue field. Though the design is relatively simple.

Targ GTS
Buna Cosmin
Tu cand te-ai inscris in program?
Si eu sunt in aceeasi situatie numai ca nu prea mi se pare normal ce se intampla
La inceput mi-au spus ca pe 13 martie va exista un targ....lucru care nu s-a intamplat, apoi au spus ca vom fi programati pe parcursul ultimelor 2 saptamani din martie...apoi ca vor incerca sa tina cate 2 sesiuni de interviuri pe saptamana
Si eu am incercat joburile online dar nici o sansa si la cate persoane sunt pe un singur job cred ca multi sunt in situatia noastra
Deja incep sa am dubii....:|