Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

Thera Group

| | |

Buna tuturor! As vrea sa aplic dosarul la Thera Group, vreau sa vbesc cu mai multe persoane care au mai fost cu ei, sau care vor sa mearga vara asta in Grecia. Va multumesc:).

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Grecia versus Cipru

Salut Alexa ! nu iti recomand Grecia avand in vedere situatia economica si sociala actuala, este nesigur si periculos, dar daca vrei sa ti petreci vara intr o tara cu palmieri, soare si mare poti alege Cipru, alta tara vorbitoare de limba elena, numai mult mai dezvoltata si mai safe . Daca ai intrebari ma poti contacta la adresa mea de yahoo- audacious_ada@yahoo. o zi frumoasa iti doresc, Andreea :)

thera group

buna alexa.si eu as vrea sa aplic tot la thera group dar pe spania.inca nu prea stiu nimic de firma,dar cred ca e ok.nu ai vrea sa aplici pe spania?

Spania

Recomand sa plecati pe Spania, am un vecin din Cluj plecat prin thera in spania intr-o insula turistica. mi-a scris un e-mail ca mai sunt romani acolo tot prin firma asta si e multumit.

zi`mi si mie kre a fost

zi`mi si mie kre a fost vecinul acela multumit de thera group ca noi am fost 7 kre am plkecat anu` asta cu vecinul tau in acelasi loc in Spania si pe toti ne`au mintzit, fiind foarte nemultumiti. Iti zic eu dupa cum sta treaba cu thera group.

Despre Thera Group Cluj

Salutari, numele meu este Raul si as dori sa -mi depun dosarul la Thera Group Cluj,pentru munca in strainatate, in Europa dar cica trebuie sa achit o suma de 89 euro cand merg cu dosarul la firma. Acuma intrebarea mea este: E teapa sau firma chiar se implica?  Daca are cineva informatii, va rog mail la  : mirceaalexandru54@yahoo.com.

Va multumesc.

ther group

Si eu doresc sa plec vara aceasta in Spania putem vorbi iti las adresa mea de mail si daca esti interesata scrie-mi. wlufwluf@yahoo.com

despre thera

Thera este o firma cara da TEPE!

ASA ESTE !!!!!

ASA ESTE !!!!!

job THERA

Buna ALEXA!

THERA GROUP ia banii si apoi te trombonesc. 

dezvolta, te rog. ce ti s/a

dezvolta, te rog. ce ti s/a intamplat. si eu vreau sa aplic la thera group. mersi

job THERA

cu toate ca eu cred ca esti angajat la thera o sa-ti spun ce mi s-a intamplat.

Am depus dosarul la ei in februarie,cu speranta ca-ntr-o luna,doua voi avea jobul(dupa cum isi fac reclama).S-a facut septembrie si tot nu am plecat.Am ramas cu banii luati si cu timpul pierdut.Ei dau zi de zi anunturi ca plaseaza forta de munca in ue si bineinteles ca zilnic aduna bani de la gugustiuci ca mine.Am impresia ca din 100 de candidati trimit unul.Sa le dea Dumnezeu afaceri bune de toti banii. 

Thera Group NU este o firma

Thera Group NU este o firma serioasa. Si eu am platit taxa de 120 de euro, la inceputul verii, dar singura oferta pe care mi-au trimis-o de atunci era in Irlanda la un circ ambulant. Nu sunt chiar asa de disperat ca sa ma duc sa stau in rulota, pe drumuri. Oricum ei prin aceasta oferta mi-au "inchis gura" si si-au indeplinit obligatiunile contractuale. Sunt foarte dezmagit de aceasta firma, dar nu ma mai mira nimic in aceasta tara.

ATENTIE!!!!

OAMENI BUNI!

MAJORITATEA FIRMELOR DE INTERMEDIERE DE MUNCA IN STRAINATATE SUNT CONDUSE DE NISTE EXCROCI SEMIANALFABETI.

MAJORITATEA CELOR CARE AU PLECAT LA MUNCA"AJUTATI" DE ACESTIA AU FOST FOARTE DEZAMAGITI.

MAJORITATEA CELOR CARE AU APELAT LA SERVICIILE ACESTORA AU RAMAS SI FARA ACEI BANI PUTINI PE CARE II AVEAU!

ATI OBSERVAT CA MAJORITATEA LOR CER O ANUMITA TAXA? DE CAND TREBUIE SA PLATEASCA ANGAJATUL CA SA MUNCEASCA?ANGAJATUL TREBUIE SA FIE PLATIT CA SA MUNCEASCA NU INVERS.ORICINE VA CERE BANI CA SA MUNCITI FITI SIGURI CA ESTE UN TEPAR. 

DACA TINETI LA BANUTII DUMNEAVOASTRA NU MAI APELATI LA ACESTE GUNOAIE CARE SE IMBOGATESC PE SPATELE OAMENILOR DISPERATI SI NECAJITI.INCERCATI ORICE ALTA VARIANTA! NU MAI LE DATI BANI!!!!!

Asa este , Thera Group iti

Asa este , Thera Group iti ia banii si apoi astepti mult si bine sa iti gaseasca un  job , iar daca ii suni se prefac foarte ocupati ;cat  despre banii dati pentru procesare dosar , nu ii mai vezi in veci .

tzeapa

la cum ziceau si ceilalti care se plang de aceasta firma, si eu ii sustin. am platit taxa de dosar de mai bine de 2 luni si tot astept sa ma sune pt un job, dar nimic, vad k in ziar tot apare si dispare anuntul lor cu angajari , dar se pare ca ei incaseaza bani frumosi de pe seama fraierilor ca noi si nimeni nu este angajat. am mai dat cate un telefon in speranta ca poate poate, dar mereu m-au trombonit ca inca nu a aparut nici un job si ca or sa ma contacteze ei. se pare ca asta ne e soarta. 

buna!

ma numersc mariana, si tocami ce de cateva zile am depus si eu dosar la thera group, iar dupa spusele vostre sa nu ma astept la un loc de munca din partea lor, nu prea mai stiu ce sa cred, ma aflu in germania, iar ca actele la ei le-am trimis prin posta, si nu as vrea sa ma intorc doar ca sa le platesc taxa si sa iau tzeapa, cert e ca nu mai sunt sigura pe firma lor...in plus nici nu stiu la ce firma sa apelez ca sa fac rost de un loc de munca, pt k eu chiar am nevoie sa merg undeva. va rog ajutati-ma

Thera Group

am 3 luni de cand am plecat prin ei nu stiu ce sa zic, am asteptat tot 3 luni sa plec, am ales o oferta dupa ce mi-au facut vreo 3, nu cred ca am de ce sa fiu suparat pe ei desi recyunosc ca am scris si eu pe un forum in primavara ca ma speriasem ca iau teapa de la ei ca nu ma trimit. si va spun ca aici unde sunt le-au scazut salariile si la localnici ba sunt si someri multi, eu am avut noroc si ma multumesc cu 800 euro(cu tot cu bacsis) cazare si masa ca in Romania sigur nici 200 euro nu castigam plateam si chirie si mai si mancam. la inceput aveam pretentii mari si le refuzam ofertele apoi cand am ramas fara servici am zis sa plec pe un salariu mai mic si am ajuns sa fac mai multi bani din bacsis dceat din salariu.

ia teapa de la thera group

si eu am fost pacalit de cei de la thera.nu le mai dati banii.sunt mincinosi si traiesc pe spatele fraierilor.

Buna,  Sunt din Cluj, as

Buna,

Sunt din Cluj, as vrea sa plec cu prietenul meu sa lucram in strainatate ca sa ne punem pe picioare un pic. Toata lumea vorbeste ba de bine, dar mai mult de rau despre Thera Group. Va rog atunci dati exemple de firme care nu dau tepe!!! Sa putem apela cu incredere la altcineva, si nu la firme care dau tepe! Va multumesc si astept cat mai repede un raspuns!

tepe thera

parerile pozitive sunt prezentate de smecherii de la thera

nemultumiri

buna nu mai incerca la firma asta ca iti spun sigur ca dau tepe la oameni  eu sunt in aceeasi situatie

nu veniti in spania in

nu veniti in spania in provincia valencia in sueca e un escroc care e mana in mana cu thera group vine lumea le mai ia si asta 350 de euro si nu le da de munca si lumea care vine nu sta o saptamana si pleaca in tara cu o gramada de datorii io sunt in aceiasi situatie si mai sunt ca mine inca 40 de persoane 

de ex duminica acuma tre sa vina din tara 25 de persoane le ia la fiecare cate 350 de euro pt chirie si actele de aici si din 25 mai raman 3 ca nu au bani sa plece in tara nu veniti in agricultura e tapa curata  george se numeste asta la care veniti

Hotie la drumu mare

Thera Group firma cu oferte speciale, serioasa, printre cele mai mari firme. Firma care pretinde a fi multe chestii bune si frumoase dar care in realitate este de fapt numai o adunatura de hoti, escroci si mincinosi care profita de momentul de saracie al omului, de momentul de criza pt a lua banii omului necajit.Aceasta firma de tot rahatu iti promite vrute si mai multe nevrute. Parintii mei au plecat cu THERA GROUP in ianuarie 2011 in Spania la munca in agricultura. Sunt plecati de aproape 3 luni, 3 luni in care nu au avut de lucru pt ca au fost lasati balta si dusi cu vorba de pe o zi pe alta, au fost cazati in niste conditii inumane, 22 de persoane intr-un apartament cu peretii negrii si plini de igrasie, fara geamuri, gaz la discretie si apa la baie cu galeata. Astea sunt conditii pt care parintii mei au platit 1700 de euro ? Astea sunt conditii in care poate un om sa traiasca sanatos? Si toate astea de ce sunt posibile? Pt ca in spatele acestei afaceri se afla nimeni altul decat nepotul procurorului general din Bucuresti care lucreaza mana in mana cu un traficant de droguri si carne vie cautat de politie atat in spania cat si in tara. Inainte de a lua legatura cu firma printii mei au sunat la protectia consumatorului Bucuresti de unde li s-a spus ca firma este unde una corecta, curata si fara probleme, este una serioasa. Pt toti acesti escroci legea nu este tot lege? Pt ei legea nu se aplica?

teapa spania valencia - sueca -- george

Si eu sunt in aceeasi situatie. am plecat pe 25 februarie 2011 in Spania- Valencia, unde ne-a asteptat ,, george ,, care ne-a luat cate 350 de euro la 18 persoane si ne-a cazat undeva in sueca intr-un hangar unde erau numai saltele, pentru care a pretins 200 euro. Ne-am facut a doua zi NIE cu adresa in Beleguard ( la o distanta de aproximativ 60 km ), pt. care ne-a spus ca ne costa 150 euro, care de fapt costa 10 euro, bani care i-am platit fiecare la banca. Dupa o saptamana de stat in locatia din Sueca, domnul George ne-a spus ca o sa ne scoata la munca cand vrea el si pe cine vrea el, oricum o sa ne supravegheze personal sa vada cum muncim, parca noi venisem la pensiune sau pe mosia lui. Vazand despre ce este vorba, impreuna cu alte trei persoane am plecat sa ne cautam de munca pentru ca nu mai aveam bani de mancare. Am lucrat tot la un roman care ne-a facut contractul in doua zile. Am stat cat a fost de munca, pana la sfarsitul lunii martie, unde mi-am facut rost de bani pentru a veni in tara. Nu va pot spune prin ce am trecut pana sa plec de la ,, domnul,, George. Vreau sa actionez firma Thera Group in instanta. Cine doreste acelasi lucru si a fost in aceeasi situatie, sa ma contacteze telefonic la nr. 0726.935.471 sau 0746.921.899. Sper sa avem castig de cauza daca suntem mai multe persoane.

"TheCoach Factory Outlet

"TheCoach Factory Outlet move in Coach Outlet Onlineitself willCoach Factory Outlet not lead to Coach Outletany improvement in (banks') creditCoach Outlet ratings,"Coach Factory Online Bugie said."The operation is a Coach Factory Outletbig deal. It's half a Coach Outlet Storetrillion euros of three-year money at an ultra-low rate. It is not solvingCoach Outlet the fundamental issues though... It's kicking the can a long way down the road rather than justCoach Outlet Online a little bit but in theCoach Factory Outlet end it is still kicking the big old can down Chanel Bags
the road."

Beats By Dre

When you want to listen the exact voice the artist want to express, escape from the noisy world, or sing as though in the real studio, then choose the well known Beats By Dre Headphones from our online store right now! Huge selections of the headphones, including over-ear and in-ear with the attractive price and guaranteed quality are sold online. Almost all the music lovers or stars are crazy about the high performance of Dr Dre From Monster. No matter the Beats Pro, Beats By Dre Studio or Dr Dre Beats Solo HD, they are all worth buying! We can not tell which one is the most popular, as they all own lots of customers. And we also offered the Beats Studio Limited Edition, named after many stars and sports team logo on sale. As for the Beats In Ear Headphones, the Beats Tour, Lady Gaga, iBeats and so on are all great! Looking for what you want from our site www.drdreaustralia.com! Free shipping on all orders to your door!

It is so good and

It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.One message among those in the web page said that-oh, my dear christian louboutin uk sale, I love you so much and finally I got you after dreaming of you for so long a time.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

If you do not know design

If you do not know design can be the most fashionable this fall, consider a glance on coach factory outlet! This summer, you have a wide range of options, because there are numerous designs, you can find from.coach factory outlet online is a fashion brand to ensure its quality. With designer coach shoulder bags, you will always attract people's attention. The bags will emphasize your personal style and taste.coach factory online is one of the most popular and successful leather brands in the U.S. market.Coach stands for the most-admired innovative style and conventions in American fashion.

Fun shapes in top-quality

Fun shapes in top-quality fabrics and premimum leathers convey their singular styles. Buy coach bags with free shipping at coach factory online.coach factory was started more than fifty years ago as a family buiness.Customers began looking for the Coach brand by name.