Sări navigare.
Acasă
Made it, Ma! Top of the world!

WAT Alaska

| | |

Buna.

M-am inscris la WAT anul acesta pt prima data si am optat pt un job de Fish Processor in Alaska, la compania Signature Seafoods. As fi interesata daca mai este cineva care pleaca tot anul acesta la Signature Seafoods sau daca sunt persoane care au lucrat in alti ani la angajatorul acesta si pot sa imi dea ceva sfaturi/detalii/pareri etc. Eventual sa imi trimita ceva poze de acolo, daca nu cer prea mult :).

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Detalii

Salut,

Imi poti spune te rog prin ce agentie mergi tu? Eu tot ce pot sa-ti spun despre Signature Seafoods ar fi locatia si anume, daca este vorba de acea locatie din Neet's Bay, ketchikan Alaska e posibil sa te acomodezi mai greu cu locatia care este cam izolata dar in rest ai parte de o zona frumoasa prin peisaj si bineinteles multa munca.

Buna. Intradevar este vorba

Buna.

Intradevar este vorba de locatia din Neets Bay.Eu merg cu agentia GTS si am optat pt pozitia de Fish Processor. Tu? si din ce oras esti? Eu sunt din Bucuresti. As fi fost curioasa de ceva pareri/impresii despre experienta din Alaska, cum a fost relatia ta cu angajatorul, cum era la munca, care erau conditiile de cazare (eventual, daca nu cer prea mult, sa imi aratai o poza cu camera, daca ai) - nu de alta dar am auzit pareri numai una si una in legatura cu cazarea.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri :)

Buna! Si eu sunt in cautare

Buna!

Si eu sunt in cautare de noi informatii referitoare la Alaska, mai precis la Signature Seafoods. Ma intrebam daca ai primit raspunsul la intrebarile tale. A... si in ca ceva tu ai putut sa vizualizezi pozele de pe site-ul lor? Merci!

Andy ai mai fost plecat in

Andy ai mai fost plecat in Alaska? Vad ca esti din Bacau ca si mine. Cu ce agentie ai fost? 

Buna Nicky,  Nu am mai

Buna Nicky,

Nu am mai fost plecat in Alaska, dar imi doresc sa ajung acolo in limita unui contract decent. Inca nu am optat pentru o agentie. 

Greu cu contractele decente

Greu cu contractele decente pt Alaska. Ma rog, depinde ce intelegi prin contract decent.Pe mine AK ma interesa initial ca destinatie, pt aurora boreala, ghetari, peisaje de vis, etc. Dar am descoperit ca nu prea exista joburi care sa fie platite si ok, si sa-ti permita si sa te bucuri de frumusetea statului. Eu am optat pt un contract foarte avantajos financiar, dar care nu o sa-mi permita sa calatoresc pana in octombrie, cand imi expira contractul.

Sper sa fi facut alegerea cea mai buna. (desi momentan am dubii)

Tine-ma la curent cu decizia ta finala.

Buna, Nicky.  Contractul pentru care zici ca ai optat anul acesta este cumva la Signature Seafoods? :)

Da Beji. Eu is cealalta

Da Beji. Eu is cealalta zapacita care a optat pt Alaska. :)

Am vb cu Cristina si a ramas pana la urma asa. Pana pe 5 oct. Dup-aia probabil ca o sa mai stau vreo 2 sapt sa calatoresc. Nu sunt multumita deloc de optiunea mea de anul asta, dupa ce am intrat pe site-ul lor si am mai aflat niste detalii am devenit si mai nemultumita. Acuma na, daca am intrat in joc, joc cum imi canta ei dar sper sa merite. Chiar am multe indoieli, dar speranta moare ultima. ;)

alaska

salut!am urmarit discutia voastra si as fi interesat de o astfel de exparienta!mai exact as dorii sa lucrez si eu in alaska!ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau care mai exact sunt pasii de urmat!de asemenea ar fi interesant de auzit si pareri de la fata locului [daca are cineva].multumesc mult! taunus_2005@yahoo.com

alaska

hey..am si eu o intrebare pentru cei care ati fost in alaska...cat este biletul pan acolo? eu m-am uitat la egentiile aeriene si nu am gasit mai ieftin de 1500euro. se merita sa plec acolo? sunt sanse sa gasesc al doilea job si sa-mi scot cheltuiala si sa ma mai si intorc cu cv acasa??cum e cu clima? va rog, cine poate sa-mi raspunda...

Alaska. To be, or not to be

@Nicky2d

Unul din principalele motive pentru care as opta pentru Alaska ar fi tocmai peisajul superb, senzatia de a experimenta o noapte cu durata foarte scurta, a vizita o locatie foarte departe pe continentul nord american, etc.

Totusi ma tem ca acestea nu pot fi atinse atat prin prisma contractului de la Signature Seafoods, un contract care te priveaza de prea multe din caracteristicile unui contract normal ( nu ai posibilitatea de a comunica decat prin tel. satelit, locatie complet izolata, contract cu finalizare tarzie tocmai pentru a sili persoanele sa plece mai devreme, altfel vor pierde rambursarea celor 50% din cazare si masa, biletul Seattle - Ketchikan si retur, etc ).

Bineinteles, alegerea imi apartine, dar daca as opta pentru oferta Signature Seafoods pierderile diverse ar fi mult prea mari in raport cu ce as avea de castigat. Pentru mai multe detalii as prefera sa comunicam pe privat. 

alaska

chiar as dori sa aflu mai multe detalii despre signature seafood. tu ai lucrat pentru ei sau doar ai vrut sa lucrezi? din cate am inteles contractul este pana la 5 octombrie. as putea pleca mai devreme de aceasta data de exemplu la inceputul lunii septembrie?

multumesc! id-ul meu ioanacg@gmail.com

Salut !

As vrea si eu informatii in legatura cu alaska

Buna

M-am inscris in acest an pentru prima data la WAT, si mi s-a oferit un loc de munca in Alaska, ca Seadfood processor, la compania Ocean Beauty Seadfoods, vreau sa stiu daca a mai fost cineva la aceasta companie,  cum se munceste acolo, ce cerinte sunt, si cam cat costa un bilet pana acolo. Acesta este id-ul meu andrei_sames . Va multumesc! 

"TheCoach Factory Outlet

"TheCoach Factory Outlet move in Coach Outlet Onlineitself willCoach Factory Outlet not lead to Coach Outletany improvement in (banks') creditCoach Outlet ratings,"Coach Factory Online Bugie said."The operation is a Coach Factory Outletbig deal. It's half a Coach Outlet Storetrillion euros of three-year money at an ultra-low rate. It is not solvingCoach Outlet the fundamental issues though... It's kicking the can a long way down the road rather than justCoach Outlet Online a little bit but in theCoach Factory Outlet end it is still kicking the big old can down Chanel Bags
the road."

It is so good and

It is so good and attractive as a result of being made by a stylish designer or more. None can say no in front of so popular and chic louboutin uk.There are some multifunction pockets inside these christian louboutin uk sale. They can provide you our equal part style, and they are fashionable and useful.christian louboutin is one of the four playable survivors in Left 4 Dead 2. He was a high school health teacher and coordinator for the freshman football team before the Infection hit his hometown of Savannah.

Each and every woman wants

Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.Coach is a leading American designer and maker of luxury lifestyle handbags and accessories.There is no doubt that here coach factory outlet is the exact place you should visit.You might have seen plenty of greatest quality bags into your entire life span but when it comes to the coach factory outlet store they are remarkably efficient, versatile and carved bags beyond your imaginations.

Mainly because products are

Mainly because products are rattling straight forward, locomotion, to see our own elements connected with coach factory outlet you can actually just make an effort to accomplish without this.Each and every woman wants to possess a coach bag. coach factory outlet online This brand of handbags will not price you a great deal of cash.coach factory online, a place you can find goods only belong to you. Excellent quality, reasonable price, fast delivery...there is everything that you expect to find.

In a word, buying at coach

In a word, buying at coach factory online on the net is extra handy and dependable than other outlets. Now I dont have adequate bucks to go in another country, but I undoubtedly adore the coach products.Coach from coach factorywins the favor for durability and exquisite workmanship in making bags in the vogue field. Though the design is relatively simple.